Anne ve Çocuğuna 'Naylon Poşet' ile İşkence: Saldırgan Eş Serbest Bırakıldı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde genç bir kadın, eşi tarafından önce darp edildi, ardından küçük çocuğuyla birlikte eritilmiş naylon poşet ile işkenceye uğradı. İki çocuk sahibi olan ve 14 yaşında evlendiği aktarılan genç kadın, ilk günden bu yana şiddete uğradığını ifade etti. Saldırgan gözaltına alındı ancak sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Sünnet Düğünündeki 'Dans' Davası Başladı: 'Biz Köçek Oynayacaklarını Sanıyorduk'
İzmir'de sokakta yapılan sünnet düğününde, 7 yaşındaki çocuğun önünde 'dansöz' oynatılması ardından haklarında dava açılan anne, baba ve amca ile 3 dansözün yargılanmasına başlandı. Anne, baba ve amca dansözlerden şikayetçi olurken, dansözler, yaptıkları dansın sünnet düğününe uygun olmadığını, sosyal medyaya düşen görüntüleri izleyince anladıklarını söylediler.
Cinayet Büro Çözdü: Bolu'daki Kedi Ölümlerinin Sebebi Köpeklermiş
etiket
Bolu'da, son günlerde gündeme oturan bacakları kopuk haldeki kedi ölümlerinin köpek kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Bolu'yu ayağa kaldıran olayda, Cinayet Büro Amirliği 4 ekip halinde toplam 75 saat güvenlik kamerası görüntüsü izleyerek olayın köpekler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.
Reklam