Tacizciye Attıkları Terlik 'Silah' Sayıldı: 'Mağdurken Suçlu Konumuna Düştük'
Denizli'de yaşayan H.H. adlı kadın ile 2 kadın arkadaşının birlikte tatil için gittiği Aydın'ın Kuşadası ilçesinde eğlence mekanından çıktıktan sonra kendilerini elle taciz ettiğini iddia ettikleri kişiye tepki gösterip, fırlattıkları terlik, 'silah' sayıldı. İki yıl önce yaşanan olayla ilgili taciz soruşturması açılmazken, terlik atan 3 kadına, 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
İmamoğlu: 'Binali Yıldırım Soruların Önceden Görüşülmesini Talep Etmiş'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım ile yapacakları canlı yayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu, Yıldırım'ın yayın öncesinde soruların görüşülmesini talep ettiğini aktardı. İmamoğlu'nun bu açıklamasına hem Binali Yıldırım'dan hem de programın moderatörlüğünü üstlenen İsmail Küçükkaya'dan yalanlama geldi.
Gazipaşa'da 'Suriyeliler Plaja Alınmasın' Kararına Belediye Başkanından Veto
Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki plajlara Suriyelilerin alınmamasına ilişkin dün belediye meclisinde alınan karar, belediye başkanı tarafından veto edildi. CHP'li Başkan Mehmet Ali Yılmaz, karara katılmadığını ve hukuka uygun bulmadığını belirterek, 'Belediye kanununun bana verdiği yetkiye istinaden yeniden görüşülmek üzere meclise iade ettim' dedi.