Borçlar Siliniyor mu? Kılıçdaroğlu'nun 'Ödemeyin' Dediğine Nebati'den Gelen Açıklamayla Borçluluk Sorunu!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün katıldığı bir yayında dar gelirlilere yönelik sıkıntılı alanlarda 2 proje üzerinden çalışıldığını belirtti. Akşam saatlerinde de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi yönetiminin politikalarından dolayı vatandaşların sıkıntılı durumlara düştüklerini söyleyerek 'ödemeyin' demişti. Sonra iki siyesi arasında sosyal medyada bir polemik yaşandı. Ödenmeme üzerinden ve borçların silinmesi üzerinde başlayan tartışma sürüyor. Varlık yönetim şirketleri, ödenmeyen krediler ve kredi kartları, faturalar derken, inceleyelim istedik. Toplumda borçluluk ne durumda?
Gülşen Hakkında Tutuklama Kararı Çıktı!
İmam hatiplilere yönelik sözlerinin gündeme gelmesinin ardından gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gülşen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2022 MEB İOKBS Tarihi Belli Oldu: İlköğretim ve Ortaöğretim Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak?
2022-2023 eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bursluluk sınavı tarihleri de merak konusu oldu. Binlerce ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisinin devletin burs imkanlarından yararlanmak için girdiği bursluluk sınavının tarihi belli oldu. Peki İOKBS ne zaman, hangi tarihte? İOKBS giriş belgesi yayınlandı mı? 2022 İOKBS'ye dair tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Nermin Erol Yazio: Psikopat Liderler Asla Asla Asla Lider Olmazlar
etiket
Psikopatlar; narsisizm, antisosyallik, bencillik, zalimlik, sadistlik, uçlarda cinsel davranışlar, empati yoksunluğu, oburluk, açgözlülük, aldatıcılık, manipülatif, ikiyüzlü ve yalan söylemeleriyle tanınırlar. Paranoyaklık ve şiddetli öfke patlamalarına sık rastlanır. Nefret ve intikamla beslenirler. Vicdani düşünme yetileri yoktur.
Reklam
Reklam
Sedat Peker: Aile Bakanı 'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Tarzında Açıklama Yaptığında, O Bakanı Ayıplasaydınız
etiket
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Gülşen'in nisan ayında sarf ettiği sözlerin bugün gündeme getirilmesi ve soruşturma açılması sonrası açıklamalarda bulundu: 'Bazı vakıflarda ve Kuran kurslarında erkek çocuklarına tecavüz edildiğinde, o dönemki Aile Bakanı 'Bir kereden bir şey olmaz' tarzında açıklama yaptığında, o bakanı ayıplasaydınız, hatta lanetleseydiniz belki bu gün gösterdiğiniz tepkide daha çok haklılık payınız olurdu'
Reklam