Görüş Bildir
Haberler
Geç Gelen Adalet! Hülya Yaşıyor Olacaktı

Geç Gelen Adalet! Hülya Yaşıyor Olacaktı

İzmir Bornova ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin, iş yerinde başından vurularak katledilmişti. Yeğin'in cinayet şüphelisi 59 yaşındaki Kaffar Yeğin, 22 Ekim'den bu yana aranırken, İzmir 16. Aile Mahkemesi'nden Yeğin için zorlama hapis kararı çıktı. Yeğin'in ailesinin avukatı Ensar Aktürk de zorlama hapis talebinde bulunduklarını, ancak kararın Hülya Yeğin'in öldürülmesi sonrası çıktığını söyledi. Hülya Yeğin'in Kaffar Yeğin hakkında 4 kez suç duyurusunda bulunduğu ve uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Kaffar Yeğin'in daha önce de Almanya'da baltayla ilk eşini öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla 7 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zorlama hapis karar, Hülya öldürüldükten sonra çıktı

Zorlama hapis karar, Hülya öldürüldükten sonra çıktı

Ayakkabı nakış atölyesi bulunan Hülya Şellavcı Yeğin'e ulaşmayan yakınları, 22 Ekim'de iş yerine gitti. Burada kanlar içinde bulunan Yeğin'in, tabanca ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Polis, şüpheli olarak kadının boşanma davası açtığı Kaffar Yeğin'i yakalamak için çalışma başlattı. Hülya Şellavcı Yeğin'in, 6 ay önce evlendiği Kaffar Yeğin hakkında tehdit edildiği gerekçesiyle 4 kez suç duyurusunda bulunduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Ayrıca Kaffar Yeğin'in daha önce Almanya'da baltayla ilk eşini öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla 7 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Şüpheli Kaffar Yeğin aranırken, İzmir 16. Aile Mahkemesi'nden Yeğin için zorlama hapis kararı çıktı. Sanığın tedbir kararını 4 kez ihlal etmesi nedeniyle 30 gün zorlama hapis ile cezalandırılmasına karar verildi. Hülya Şellavcı Yeğin'in ailesinin avukatı Ensar Aktürk de zorlama hapis talebinde bulunduklarını, ancak kararın Hülya Yeğin'in öldürülmesi sonrası çıktığını söyledi.

Yeğin'in ölümünde olası ihmali bulunan yargı mensupları hakkında şikayet

Yeğin'in ölümünde olası ihmali bulunan yargı mensupları hakkında şikayet

Aktürk ayrıca kayınvalidesinin ölümünde olası ihmali bulunan yargı mensupları hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayette bulundu.

Bu arada cinayet şüpheli olarak aranan Kaffar Yeğin'in, Hülya Şellavcı Yeğin'in öldürüldüğü atölyeye yakın görüntüleri ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
4
3
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Doesn't Matter

Kardeşim koruma kararı, zorlama hapis kararı ile vs kafayı sıyırmış adamı en fazla birkaç ay içeride tutabilirsiniz, sonrasında daha da hinlenip yine gelir ö... Devamını Gör

Ayşe Haseki

Bu nasıl bir öneri, nasıl bir kendini kurtar yolu. Kocalarını nefsi müdafaa için öldüren kadınları izlediniz mi ya da çocukların annelerinin cinayet işlemesi... Devamını Gör

yengegeldikmi

Birileri yok olduktan sonra gelen adalet...