Görüş Bildir
Twitch ve YouTube Yayınlarıyla Deprem Bölgesi İçin Milyonlar Toplayan Ünlü İsimler
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi feci şekilde etkileyen depremler hepimizin yüreğini yaktı. Herkes elinden geldiğince deprem bölgesinin yaralarını sarmak için harekete geçerken yayıncı, YouTuber ve bazı ünlü isimler ise deprem bölgesine yardım için kamera karşısına geçerek yürüttükleri canlı yayınlarda milyonlarca lira bağış topladılar.
MEB Duyurdu EKYS Ertelendi! 2023 MEB - EKYS Tarihi Belli Oldu mu, Sınav Ne Zaman Yapılacak?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Milli Eğitim Bakanlığı eğitim öğretime ara verildiğini ilan etmişti. Yükseköğretim kurumlarında uzaktan eğitime geçilirken ÖSYM ve MEB sınav takvimlerinde de değişiklikler olacağı duyuruldu. MEB'den gelen son açıklamaya göre Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) tarihi de değişti. Peki, 2023 MEB - EKYS ne zaman yapılacak? İşte detaylar
Reklam
Haluk Levent Yardım Gecesinde Yer Almayan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Hakkında Açıklama Yaptı!
etiket
Tüm Türkiye'yi sarsan depreminin ardından gerek maddi gerekse manevi olarak depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Deprem bölgesine hem dünyanın hem de Türkiye'nin dört bir yanından yardım eli uzanıyor. 15 Şubat akşamı televizyon kanallarının ortak yayın yapacağı Türkiye Tek Yürek programıyla da deprem bölgesi için yardım toplanacak biliyorsunuz ki. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz gibi isimler programın moderatörlüğün yapacak. Fakat bu isimler arasında ATV'de 'Kim Milyoner Olmak İster' programını sunan Kenan İmirzalıoğlu'nun ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın' başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yer almaması dikkat çekti. Birsen Altuntaş, ATV'nin isteğiyle bu iki ismin yer almayacağını belirtti. Haluk Levent de konuyla ilgili açıklama yaptı.
Reklam
Ağzında Sigarayla Enkazdan Çıkan Adam Konuştu: "Cevap Gelince Art Arda Yaktım"
Adıyaman'da depremin 3'üncü gününde ağzında sigarayla enkaz altından çıkarılan Soner Tuğtekin'in eşi ve kızını kaybettiği öğrenildi. Tuğtekin enkaz altından çıkarılırken kameralara yansıyan görüntüleri için ise 'Yanımda sadece tütün ve su vardı. Çakmağın gazı bitince kumandanın pillerini parçalayıp, kablolarını birbirine çarptırarak ateş çıkartarak sorunu çözdüm' dedi.
15 Şubat Çarşamba Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 15 Şubat Çarşamba Kesinti Adresleri
15 Şubat Çarşamba günü hangi ilçelerde kesinti yaşanacağını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürdü. Kesintiler sebebiyle sıkıntı yaşayan vatandaşlar ne zaman son bulacağını merak etti. Peki 15 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik gidecek? 15 Şubat Çarşamba günü Elektrik kesintisi yaşayan ilçeler hangileri? İşte detaylar...
Reklam
15 Şubat Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarında sular durulmuyor! Piyasadaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Bugün Brent petrol 84 dolar, ham petrol ise 78 dolar civarından alıcı buluyor. Vatandaşlar ise dün benzin ve motorine gelen çifte zammın ardından bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı merak ediyor. Peki, Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte, 15 Şubat Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
15 Şubat Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da yağışlar bir başlıyor, bir duruyor! Vatandaşlar kurak geçen bu kışın sonunda susuzluk yaşamaktan korkuyor. Ancak son günlerde baraj doluluk oranlarında az da olsa artış başladı. Yine de şehre su sağlayan bazı barajlarda su seviyeleri halen kritik seviyenin altında. Kazandere ve Pabuçdere barajları adeta alarm veriyor! İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 15 Şubat Çarşamba gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Seçimler Ertelenecek mi?
etiket
Can kaybı 73 bine, hasar 84 milyar dolara ulaşabilir. 100 bin konut oturulamaz durumda. Asrın felaketinin tozu hâlâ havadayken bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…Ülke olarak ulusal yastayız, hepimizde bir travma, şok hali, çaresizlik ve sahipsizlik hissi var…
Reklam
Kredi Kartlarının Temassız Özelliği Kalktı mı, Kapatıldı mı? Neden Temassız Ödemede Şifre İsteniyor?
Kredi ve banka kartlarında temassız ödeme özelliği bulunan vatandaşlar, ödeme yaptıkları esnada şifre girmeden hızlı bir şekilde işlemi tamamlayabildikleri için son derece rahattı. Bu özelliği son derece kullanışlı bulan pek çok vatandaş, temassız özelliği bulunmayan kartını yenisiyle değiştirmişti. BDDK'dan konu hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Peki kredi kartlarından temassız özelliği kalktı mı? Temassız ödeme kapatıldı mı, neden kapatıldı? İşte detaylar...
Borsa İstanbul'da İşlemler Yükselişle Başladı: Pay Geri Alım Programı Başlatan Şirketler
etiket
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli şiddetli depremler sonrası yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken, deprem felaketi nedeniyle 5 iş günü kapalı olan Borsa İstanbul'da bugün yeniden işlemler başladı. Güne yüzde 5,86 oranında yükselişle başlayan BİST 100 endeksinde alımlar açılışın ardından da devam etti. Dün, BİST ve SPK'nın açıklamaları sonrasında 'pay geri alım programı' başlatan şirketler de artıyor.
Reklam