Görüş Bildir
Televizyonun Efsane İsmi Oya Başar Haber Bülteniyle Ekranlara Dönüyor!
Sözcü gazetesi Rtük'ten lisansını alarak televizyonda yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. 1 Mart'ta yayına girecek olan Sözcü TV'nin genel müdürlüğünü usta gazeteci Yılmaz Özdil yapıyor. Tüm platformlarda test yayınına başlayan Sözcü TV'nin 'Olmaz Bu Kadar' haber bültenine usta sanatçı Oya Başar'ın transfer haberini duyuruldu.Gelin detaylara ve sosyal medyadan gelen tepkilere beraber bakalım.
TikTok Fenomeni Feride Özdinç, Afet Bölgesi Hatay İskenderun'dan Paylaştığı Pozlarla Büyük Tepki Çekti!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketi tüm Türkiye'nin yüreğine bir ateş gibi düştü. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 20 milyona yakın kişinin etkilendiği deprem felaketinde bölgeye yardım etmek için gönüllü olarak giden TikTok fenomeni Feride Özdinç, kaybın en fazla olduğu Hatay İskenderun'dan paylaştığı fotoğrafları ile sosyal medyada tepki çekti!
Konya’da Deprem Olabilir mi? ‘Yıkım Meydana Gelir’
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem sonrasında, Türkiye’nin deprem konusunda en güvenli yerlerinden biri olan Konya da göç almaya başladı. Peki, Konya’da deprem olabilir mi? Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’daki fay hatları hakkında açıklamalarda bulundu.
Reklam
Reklam
İstanbul'da Hayatın Pahalı Olmasını Arz Talep Dengesine Bağlayan Kullanıcıya Yapılan Yorumlar Düşündürdü
Son deprem felaketiyle, uzmanların uyardığı Marmara Depremi konusunda bir kesim tedirgin oldu. Özellikle İstanbul'da yaşayan TÜİK'e göre 15 milyon 840 bin 900 kişi bu şehirde hayatını sorgulamaya girişti. Hizmet sektörü, enflasyonu, hayat kalitesi, kalabalığı, trafiği derken kapasitesinin üzerinde bir yükü taşımaya çalışan kadim şehirde bir de Türkiye, İstanbul'dan ibaretmişçesine yapılan yatırımlar var. Bunu arz talep dengesiyle açıklamaya çalışan bir kullanıcı yoğun yorumlarla karşılaştı.
Reklam
Tekrar Deprem mi Oldu? 22 Şubat Çarşamba AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, tüm ülkemizin kalbi deprem bölgesinde atıyor. 20 Şubat'ta yaşanan 6.4 büyüklüğündeki deprem ve artçı sarsıntılarla bölgede yeniden yıkım yaşanırken, vatandaşlar panikle 'Bir daha deprem olacak mı?' sorusunu soruyor. Uzmanlar ise 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından, bölgede bir yıldan daha uzun bir süre boyunca artçı sarsıntıların devam edeceğini düşünüyor. Peki bugün deprem oldu mu, nerede oldu? İşte 22 Şubat Çarşamba son depremler sayfası. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi:
Normalleşirsek, Aynı Tas Aynı Hamam Devam Eder
etiket
Bu satırları Maraş depreminin 13. günü yazıyorum. Bazı sosyal medya kullanıcıları, depremle ilgili bilgi paylaşımlardan ve sohbetlerden bıkmış olacaklar ki, bu mecralarda, ‘Artık Normalleşelim’ mesajları döndürmeye başladılar. Bu mesajları yazanları kınamak aklımın ucundan geçmez. İnsanın doğasında, yaşanan kötülükleri bir an önce unutma arzusu vardır.
Reklam
Reklam
22 Şubat Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik bir kez daha akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Bugün Brent petrol 82 dolar, ham petrol ise 76 dolar civarından alıcı buluyor. Benzin grubuna ise indirim bekleniyor. Peki, benzine ne kadar indirim geliyor? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 22 Şubat Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
22 Şubat Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 35'in üzerine çıktı. Yine de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve yağışların yetersizliği kuraklık endişesine neden oluyor. Kazandere ve Pabuçdere barajlarında doluluk oranı hâlâ yüzde 10'un altında seyrediyor. Alibeyköy barajı doluluk oranı ise yüzde 11.56 ile kritik seviyenin altında kalıyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 22 Şubat Çarşamba gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam