Görüş Bildir
22 Şubat Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik bir kez daha akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Bugün Brent petrol 82 dolar, ham petrol ise 76 dolar civarından alıcı buluyor. Benzin grubuna ise indirim bekleniyor. Peki, benzine ne kadar indirim geliyor? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 22 Şubat Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
22 Şubat Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 35'in üzerine çıktı. Yine de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve yağışların yetersizliği kuraklık endişesine neden oluyor. Kazandere ve Pabuçdere barajlarında doluluk oranı hâlâ yüzde 10'un altında seyrediyor. Alibeyköy barajı doluluk oranı ise yüzde 11.56 ile kritik seviyenin altında kalıyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 22 Şubat Çarşamba gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
22 Şubat Çarşamba Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 22 Şubat Çarşamba Elektrik Kesintisi
22 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı araştırılıyor.. İnternet siteleri üzerinden İstanbul'da oluşan elektrik kesintilerinin sebeplerini ve son bulacağı zamanları paylaşılıyor. Peki 22 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte detaylar...
Reklam
Reklam
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale: ‘Toplanan Paralar Seçim Çalışmasında Kullanılabilir’
Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında televizyonlardaki ortak yayınla 115 milyar TL yardım toplanmıştı. Toplanan yardımların 86 milyar lirası ise kamu kurumlarından aktarılan para oldu. Ancak deprem bölgesinden hala yardım çağrıları gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale, ‘Türkiye Tek Yürek’ yardım kampanyasında toplanan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Reklam
Reklam
22 Şubat Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağış Var mı?
Şubat aylarının son günlerine gelmemize rağmen ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Vatandaşlar ise yurt genelindeki hava sıcaklıklarını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise haftalık hava durumu raporunu yayınladı. Doğu Anadolu'da ve Karadeniz'in kuzeyinde yağmur ve kar yağışları beklenirken iç kesimlerde hava sıcaklığı artacak. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 22 Şubat Çarşamba il il hava durumu raporu...
Prof. Dr. Kalafat, Marmara Depremi İçin Tarihleri Sıraladı!
Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat, Marmara'da beklenen 7 büyüklüğünün üzerindeki deprem için tarih ve olasılıkları sıraladı. Kalafat, 7 yıl içerisinde yüzde 64 ihtimalle Marmara depremenin gerçekleşeceğini aktardı. 
Tepkiler Üzerine 14 Hayvanın Kurtarılması İçin Diyarbakır'daki Galeria Sitesinde Yıkım Çalışması Durduruldu!
Art arda yaşanan deprem felaketlerinin ardından ne yazık ki pek çok insan hayatını, yaşam alanlarını kaybetti. Arama kurtarma çalışmaları sürerken günler sonra enkaz altından canlı çıkarılan insanlar oldu. Depremi yaşayan insanlar kadar, hayvanlar da etkilendi. Enkaz altında ya da riskli binalarda kurtarma çalışmaları bitmeden yıkımın başlaması ise büyük tepki çekmişti.
Reklam