Görüş Bildir
Piyasalarda Gündem, Veriler, Faiz Kararları ve Powell'ın Sunumuna Odaklı Olacak
Piyasalar yeni haftada verilerin yanı sıra, faiz kararları ve ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell'ın sunumuna odaklanacaklar.Yurt içinde öne çıkan veriler sanayi üretimi ve iş gücü istatistikleri olacak. Hazine ihaleleri de yakından takip edilecek.Yurt dışında piyasalar öncelikle ABD iş gücü iş gücü istatistiklerini bekleyecekler. Diğer öne çıkan veriler ABD fabrika siparişleri, Almanya fabrika siparişleri, sanayi üretimi, Çin ticaret, enflasyon, Euro Bölgesi perakende satışlar, final GSYH, İngiltere dış ticaret, aylık GSYH, sanayi üretimi, Japonya sanayi üretimi, final GSYH olacak.Japonya, Avustralya, Kanada ve Malezya merkez bankalarının faiz kararları takvimde önemli gündem maddeleri olarak yer alıyor.ABD'de 'Bej Kitap(Beige Book)' raporu da piyasaların izleyeceği bir diğer başlık olacak.
4 Mart Cumartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Yine Deprem mi Oldu?
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber olduk. Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar o günden beri sürüyor. Sarsıntı hissedenler 'Yine mi deprem oldu?' sorusunun yanıtını bulmak için arama motorlarına yöneldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemizden yaşanan son depremlerin verilerini güncel olarak kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Son dakika paylaşımlarına göre Elazığ'ın Kumla ilçesinde 3.0, Adıyaman Çelikhan'da 4.3 ve Malatya Doğanşehir'de 3.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. . Peki bugün deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Deprem kaç büyüklüğünde oldu? İşte 4 Mart Cumartesi günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
Reklam
Onedio Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi! Muhalefetin Adayı Kim Olmalı?
etiket
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in Altılı Masa'nın aday belirleme süreciyle ilgili keskin çıkışı gündemi değiştirdi. Neredeyse 1 ay önce yaşadığımız deprem ve afet bölgesinden haberlerin önüne geçen seçim gündemi tartışmaları alevlendi. Sosyal medyada CHP ve İYİ Parti taraflarının yoğun paylaşımları ilk sıralara yükseldi. Tüm haber programları ve yayın akışları bir anda cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Altılı Masa gündemine yoğunlaştı. Sosyal medyada kullanıcılar ve haber programlarında yazarlar ve politikacılar muhalefetin aday stratejisini tartışmaya başladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılması ile seçim için artık tüm olasılıklar bir anda masaya yatırılmaya başlandı. Onedio muhalefetin ve seçmenlerin aday tartışmasına veri sağlamak adına seçim anketi düzenliyor.
Hatay'da Su Yok! Gündem Siyasilerin Güç Kavgalarıyla Meşgulken Deprem Bölgesinde Gün İçinde Yaşananlar
Gündem her ne kadar futbol maçları, ekranlara dönen diziler ve siyasi parti liderlerinin taht kavgaları olsa da sanki unuttuğumuz bir şeyler var. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaraları hala sarılabilmiş değil. Üstünden bir ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde su, barınma, ilaç gibi insanoğlunun temel hakları konusunda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bakalım bizler sıcak evlerimizde siyasi gelişmeleri takip ederken depremzede vatandaşlarımız onca acının arından neler yaşıyor?
Reklam
4 Mart Cumartesi Hava Durumu: Hava Bugün Nasıl Olacak? Kar, Yağmur Yağacak mı?
Geçtiğimiz haftada mevsim normallerinin üzeride seyreden hava sıcaklıklarının nasıl seyredeceği merak konusu oldu. Mart ayının gelmesiyle birlikte sıcaklıkların da mevsim normallerine düşmesi bekleniyor. 4 Mart Cumartesi hava durumu da araştırılmaya başlandı. Meteorolojinin gün gün paylaştığı veriler de yakından takip ediliyor. 4 Mart Cumartesi için  bazı bölgelerimizde yağış uyarısı bulunuyor.  Peki 4 Mart Cumartesi hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl? Kar, yağmur yağacak mı? İşte 4 Mart hava durumu...
Reklam
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Hakkında Ne Dedi, Aday Olacaklar mı?
Altılı Masa'dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na seslenmesi gündem olmuştu. Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na adaylık çağrısında bulunmuştu. Vatandaşlar iki isimden gelecek bir açıklamayı bekliyordu. Yavaş ve İmamoğlu ilk kez sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundular. Peki Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ne söylediler?
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener'e Verdikleri Yanıtlar Sosyal Medyanın Gündeminde
etiket
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na yaptığı 'Aday ol' çağrısı sonrasında gözler bu ikiliye çevrilmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aynı anda sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak aday olmayacaklarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyeceklerini duyurdu. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları sosyal medyada en çok konuşulan konular oldu. İşte bu açıklamalara gelen tepkilerden bazıları: 
Reklam
Reklam
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olursa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olacak?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı merak ediliyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yavaş'a çağrı yapması üzerine Yavaş'ın cevabı beklenmeye başladı. Mansur Yavaş özellikle son dönemlerde yaptığı faaliyetlerle adından sıklıkla söz ettiren bir isim olmuştu. Peki Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklar ve seçimi kazanırsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı kim olur? Belediye Başkanı seçmek için seçim yapılır mı?İşte detaylar...
6'lı Masada Kimler Var? Altılı Masa Ne Zaman Kuruldu?
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte Millet İttifakı olarak bilinen 6'lı masa araştırılmaya başlandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarından sonra 6'lı masanın son durumu merak konusu oldu. Özellikle 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 6'lı masada kimler var, 6'lı masa ne zaman kuruldu? 6'lı masada hangi partiler var?İşte detaylar...
Reklam