Görüş Bildir
6'lı Masada Kimler Var? Altılı Masa Ne Zaman Kuruldu?
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte Millet İttifakı olarak bilinen 6'lı masa araştırılmaya başlandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarından sonra 6'lı masanın son durumu merak konusu oldu. Özellikle 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 6'lı masada kimler var, 6'lı masa ne zaman kuruldu? 6'lı masada hangi partiler var?İşte detaylar...
Reklam
Fatih Portakal: “Siyasetin Bugün İtibariyle Brütüs’ü Meral Akşener’dir”
Gazeteci Fatih Portakal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmeyerek Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu adaylığa davet etmesi hakkında “İnsanların umutlarıyla oynadı. Masayı devirdi. Kanımca masaya dayatan isim de kendi oldu” açıklamasında bulundu. Portakal ayrıca Meral Akşener için “Siyasetin bugün itibariyle Brütüs’ü” dedi. 
Reklam
Reklam
'Taraftar Yasağı'na Tepki Gösteren Ali Koç: "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olarak Utanıyorum"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kayserispor'un başvurusu sonrasında sarı-lacivertli taraftarların deplasman tribününe alınmaması kararının ardından açıklamada bulundu. Koç, yaptığı açıklamada 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak utanıyorum. Hukuk bu ya! Son derece ciddi bir konu. Kayseri Valiliği nasıl böyle bir savunma yapabilir, akıllara ziyan bir olay.” dedi 
Reklam
Reklam
Masa Devrilince Borsa İstanbul'da Satışlar Hızlandı: Çöküşe TVF mi Engel Oldu?
Borsa İstanbul'da 2023 başından bu yana görülen satış seyri, deprem felaketlerinin ardından yapılan düzenlemeler ve alınan tedbirlerle düşüşlere engel olmuş gibi görünüyordu. Ancak 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan Türkiye'de muhalefetin 6'lı masası Meral Akşener tarafından dağılınca endeks de daha fazla direnemedi. Ancak bir kamu kurumunun alımları da bu arada ilgi çekti. Borsa yatırımcıları da sosyal medyada durumu yorumladı.
İYİ Parti Yüzde Kaç Oy Aldı? 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü açıklamasının ardından 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti'nin aldığı oy oranı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Seçim sonuçlarını merak eden vatandaşlar, internette araştırmalarına başladı. Peki İYİ Parti son yerel seçimde ne kadar oy aldı? İYİ Parti yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart 2019 seçim sonuçları.
Reklam