Görüş Bildir
Siyasetçi Ümit Dikbayır Kimdir? Ümit Dikbayır Hakkında Merak Edilenler
Vatandaşlar tarafından Ümit Dikbayır ismi arama motorlarında aratılıyor. Konuya ilişkin araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Ümit Dikbayır ismi gündeme geldi. Arama motorlarında araştırma yapılırken tarafından Ümit Dikbayır kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt arandı. İşte Ümit Dikbayır'ın hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...
Meral Akşener Altılı Masadan Neden Ayrıldı? İYİ Parti Basın Açıklaması
İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener açıklamalarda bulundu. Akşener, 'Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Altılı masa tek bir adayın tasdiki için çalışan bir yere dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne bir noter masasında olmayacağız' dedi.
Reklam
Reklam
TOKİ'nin Deprem Konutlarında Ödeme Planı ve Maliyet Hesaplamaları
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, il il Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde yapılacak konutların sayısının açıklamıştı. Depremlerde toplamda 1 milyon 250 bin binada, 4 milyon 511 bin bağımsız birimde hasar incelemesi yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medyada paylaştığı görselde konut sayılarını açıklayarak, bölgenin yeniden inşası için 1 yıl süre istemişti. TOKİ'nin yapılacak konutlarında ödeme planı da belirlendi.
Fenerbahçe, 40 Avukatla Adalet İçin Sahaya İndi
Fenerbahçe taraftarları, Konyaspor maçında 'Hükümet istifa' sloganları attığı için iktidardan tepki gördü. Devlet Bahçeli maçların seyircisiz oynanmasını istedi ve taraftarlara 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatları gitmeye başladı. Fenerbahçe ise tebligatlara sessiz kalmayarak taraftarlarına giden 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatlarıyla ilgili hukuki sürecin takibi için Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği ile ortak çalışma başlattı. 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verecek.
Reklam
Vedat Milor 'Nerede Kalmıştık?' Paylaşımı Yapan Muharrem İnce'ye Tokat Gibi Bir Yanıt Verdi!
etiket
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı için Altılı Masa’da yer alan siyasi partilerin liderleri, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplanmıştı. Ortak adayı 6 Mart Pazartesi günü açıklayacaklarını belirten liderlerin kararının ardından ortalık karıştı. Muharrem İnce'nin yaptığı paylaşımlar tepki çekti. Tepki gösteren isimlerden biri de Vedat Milor oldu. Milor'un İnce'ye verdiği tokat gibi yanıt dikkat çekti.
Fenerbahçe Taraftarı Deplasmana Gidemeyecek
Fenerbahçe taraftarının 25 Şubat’taki Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” diye slogan atması sonrası Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli taraftarların oyuna geldiğini ve maçların ‘Seyircisiz oynanması’ gerektiğini söylemişti. Bu olayın ardından Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçına yeniden deplasman yasağı kararı verildi.
Reklam
Ekşi Sözlük Yeniden Engellendi
Ekşi Sözlük’e 21 Şubat’ta getirilen yasağa itiraz edilmiş ve yasak kaldırılmıştı. Yasağın kaldırılmasına yapılan itiraz üzerine Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi bugün yeniden Ekşi Sözlük'e erişimi engelledi.
Reklam
Kuraklık Yaklaşıyor! Uzmanı Uyardı: "Yüzme ve Süs Havuzları Yasaklanabilir"
Kahramanmaraş merkezli iki deprem 11 ilimizi etkiledi binlerce insanımız hayatını kaybederken onbinlerce insanımız yaralandı. Türkiye'yi deprem dışında tehdit eden ikinci bir afet ise giderek yaklaşıyor. Kuraklık... Ardı ardına kuruyan göl haberlerini, su seviyesi azalan şehirlerin tedbirlerini duymaya başladık. Kuraklık denilince akla Mad Max filminde çizdiği distopik dünya aklımıza geliyordu. İzmir'den Prof. Dr. Derya Eşen, bizleri o filmin içine götüren bir uyarı yaptı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eşen, 'Bu yıl son 63 yılın en kurak dönemini yaşandığını görüyoruz. Yüzme havuzlarının, süs havuzlarının yasaklanabileceğini ya da hanelere su kotasının koyulma zorunluluğu doğabileceğini düşünüyorum' dedi.
Reklam