Görüş Bildir
Serap Belovacıklı Kimdir ve Nerelidir? Sunucu Serap Belovacıklı Hangi Kanal'da Çalışıyor?
Sunucu Serap Belovacıklı, 2007 yılından beri medya sektöründe yer almaktadır. Serap Belovacıklı, kariyer yaşamı boyunca sunucu, editor, politika editörü, siyaset muhabiri ve basın danışmanı olarak çalışmıştır. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak TV100 televizyonlarındaki görevinde istifa ettiğini duyuran Serap Belovacıklı, kariyerine sunucu olarak devam etmektedir. Peki, Serap Belovacıklı kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Serap Belovacıklı hangi kanala geçti? İşte, Sunucu Serap Belovacıklı'nın eğitim ve kariyeri hakkında merak edilenler...
İznik Gölü'ndeki Çekilme Korkutucu Boyuta Ulaştı
Türkiye'nin en büyük tatlı su kaynaklarından olan İznik Gölü'nde su seviyesinin kritik seviyeyi geçmesi herkesi korkutmaya başladı. Dron ile çekilen görüntüler ve 8-9 yıl önce çekilen fotoğraflardaki noktaların bugünkü halleri de gölün seviyesini daha net ortaya koydu.
Reklam
İYİ Partili Belediyeler Hangileri? İYİ Parti'nin Kaç Milletvekili Var? 2019 Seçim Sonuçları
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçime yönelik açıklamalarından sonra partisinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar, İYİ Parti'nin hangi belediyeleri kazandığı, kaç milletvekili olduğunu araştırılmaya başladı. Peki İYİ Parti son yerel seçimlerde nasıl sonuçlar aldı? İYİ Parti'nin kaç milletvekili var? Hangi belediyeleri kazandı. İşte, İYİ Parti'nin meclisteki milletvekili sayısı ve kazandığı belediyeler.
'Aday Olun' Çağrısını Geri Çeken Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a Yaylım Ateşi!
Millet İttifakı'nın ortak bir cumhurbaşkanı adayı çıkarma tartışmaları sürüyor. Siyaset dünyasının son derece hareketli olduğu bu günlerde Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a bulundukları ‘aday olun’ çağrısını geri çektiklerini duyurdu.
Reklam
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan Ayrılışına Siyasi İsimlerden Gelen Tepkiler
Cumhurbaşkanlığı seçim tarihinin gündeme gelmesiyle birlikte Millet İttifakı'nın adayı tartışmaları bir kez daha alevlendi. Geçtiğimiz gün düzenlenen Altılı Masa toplantısının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den beklenmedik bir hamle geldi. Sert çıkış yapan Akşener'in masadan ayrılmasının ardından siyasi isimlerden tek tek açıklamalar geldi.
İYİ Parti'den 6 Mart Açıklaması: 'Kapı Hala Açık'
İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masaya ilişkin sert sözlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Akşener'in açıklamaları önce kararlaştırılan altılı masanın 6 Mart'taki toplantısına İYİ Parti'nin katılıp katılmayacağına ilişkin konuşan Erhan Usta, 'Kapı hala açık' dedi.
Reklam
Depremde Annesi, Eşi, ve 3 Çocuğu Kaybetti: Kayıp Kızını Arıyor
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan Fatih Karaca, depremde eşi, 3 çocuğu, annesi ve kayınvalidesini kaybetti. Karaca enkazın kaldırılmasına rağmen ulaşılamayan 14 yaşındaki kızı İrem'i arıyor. Karaca, 'Eşimi, 3 çocuğumu, annemi, kayınvalidemi toprağa gömdüm. Bir tek en küçük kızım kaldı. Gördüğünü söyleyen tanıklar var. Allah rızası için kızımı bulun' dedi.
Siyasetin Deprem Gündeminin Önüne Geçmesine Mahsun Kırmızıgül Ateş Püskürdü!
6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ya meydana gelen depremlerin ardından neredeyse tam 1 ay geçti. Acılarımızın dün gibi taze olduğu günlerde depremin açtığı yaraları sarmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyaset dünyasındaki hareketlilik artınca gözler deprem bölgesinden çevrilmeye başlandı. Bu duruma sessiz kalmayan Mahsun Kırmızıgül 'siyaseti bırakın!' diyerek ateş püskürdü.
Reklam
Reklam
4 Mart Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasasında hareketlilik devam ediyor. Brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüşün ardından akaryakıta art arda indirimler gelmişti fakat dün motorine grubuna 91 kuruşluk zam geldi. Peki, bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 4 Mart Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
CHP'li 11 Belediye Başkanı Kimler? CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Hangi İllerden?
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları gündemin öne çıkan konularından biri oldu. Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasının ardından CHP'li 11 Belediye Başkanlarının bir toplantı yapacağı konusu üzerine vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Peki CHP'li 11 Belediye Başkanı kimler? CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları kimdir, hangi illerden?
Piyasalarda Gündem, Veriler, Faiz Kararları ve Powell'ın Sunumuna Odaklı Olacak
Piyasalar yeni haftada verilerin yanı sıra, faiz kararları ve ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell'ın sunumuna odaklanacaklar.Yurt içinde öne çıkan veriler sanayi üretimi ve iş gücü istatistikleri olacak. Hazine ihaleleri de yakından takip edilecek.Yurt dışında piyasalar öncelikle ABD iş gücü iş gücü istatistiklerini bekleyecekler. Diğer öne çıkan veriler ABD fabrika siparişleri, Almanya fabrika siparişleri, sanayi üretimi, Çin ticaret, enflasyon, Euro Bölgesi perakende satışlar, final GSYH, İngiltere dış ticaret, aylık GSYH, sanayi üretimi, Japonya sanayi üretimi, final GSYH olacak.Japonya, Avustralya, Kanada ve Malezya merkez bankalarının faiz kararları takvimde önemli gündem maddeleri olarak yer alıyor.ABD'de 'Bej Kitap(Beige Book)' raporu da piyasaların izleyeceği bir diğer başlık olacak.
Reklam