Görüş Bildir
Özgür Demirtaş’tan, “Ekrem İmamoğlu Kim” Diyen Spiker Buket Aydın’a: “Altı Üstü Kıytırık Bir Spikersin”
Youtube’da yaptığı yayında, ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu hakkında tepki çeken açıklamalarda bulunan ve “Ekrem İmamoğlu kim?” diyen spiker Buket Aydın’a, Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş’tan sert bir tepki geldi. Daha önce de aralarına ‘kredi kartı’ krizi yaşanan ikiliden Özgür Demirtaş, Buket Aydın’a “Altı üstü kıytırık bir spikersin. Kredi kartının limiti bitecek diye ödü kopan bir insansın” dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun "Siyasete Girmedik" Sözlerine Özgür Demirtaş Gülmekten Katıldı
İstanbul'da ulaşımla ilgili kararlarda taksilerin artırılmasına karşı çıkan Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu seçimden önce de 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' cümlesiyle gündem olmuştu. Seçimleri yeniden Ekrem İmamoğlu'nun kazanması ve Belediye Meclisi'nde de çoğunluğu CHP'nin almasıyla ilgili Aksu'nun açıklamalarına Özgür Demirtaş'tan tepki gecikmedi.
Reklam
Mısır'a Yatırım Yapan Tekstil Patronu "Türkiye’de 1000 Dolar Olan İşçilik Orada 250 Dolar" Dedi Yorumlar Coştu
Türkiye tekstil sektöründe iddialı olurken, emek yoğun bu sektörün ihracat üzerinden kazançlı çıkmasının bir yolunun döviz kurlarında yükseliş olduğunu patronlar neredeyse varoluştan bu yana söylüyor. Katma değerli üretimden daha kısa ve kolay bir yol olan döviz kurlarındaki yükseliş de yer yer memnun etmiyor. Son olarak büyük tekstilcilerden birinin de Mısır'a yatırım yapmasıyla konu yeniden açıldı.
Reklam