Kız Arkadaşınızla Çok Uzun Süredir Birlikte Olduğunuzun 17 İşareti
Tanışma sürecini, ilk buluşmayı, birlikte sinemaya gitmeleri, cicim aylarını, ve post-cicim aylarını atlattınız ve artık bambaşka bir evreye girdiniz. Bu evreden sonra başka bir tanesi artık yok ve siz, yavaş yavaş sevgililikten, sevişilen bir tür arkadaşlık durumuna geçiş yaptınız. İşte yaşadıklarınız:
Reklam
Reklam
Reklam
Memleketinizin Yerini Tutmasa da Seve Seve Gurbetçi Olabileceğiniz 20 Ülke
etiket
İşinizden mi sıkıldınız? Yepyeni bir başlangıç yapmak mı istiyorsunuz? Başka bir ülkeye gitmek için kendinize göre sebepleriniz olması, en az olmaması kadar doğal. Fakat hangi ülkeye gideceğinize karar vermek de bir o kadar zor. İş imkanları, yaşam kalitesi, emniyet, ailenizin diğer fertleri... Bunlar göz önünde bulundurmanız gerekenlerden yalnızca bazıları.HSBC, her yıl gerçekleştirdiği anket araştırmasının farklı bir ülkede yaşamak isteyip kararsız kalanlara yardımcı olabilecek 2015 yılı sonuçlarını yayınladı. Geçen yıl ilk sırada yer alan İsviçre bu yıl 10. sıraya gerilerken Hindistan 9. sıradan 17. sıraya düştü, ilk yirmiye yeni katılan ülkeler de var.Yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere fikir verebilecek bu listedeki ilk 20 yer ise şöyle:
Reklam
Sonbaharın Serin Akşamlarında İçinizi Isıtacak 13 Akıllara Zarar Kokteyl
etiket
Biliyorum biliyorum alkol ülkemizde en pahalı şeylerden biri ama en azından bir sonbahar gecesinde kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.Yaz maalesef bitti, yazla birlikte o havuz kenarında bizi serinleten kokteyllere de elveda demek zorunda kaldık. Aslında alkolün bir iyi yanı içimizi ısıtması.Hafif kışın geldiğini hissettiren akşamlarda içinizi ısıtması için işte size birbirinden değişik kokteyller.
Reklam
Arılar da Kafeinsiz Güne Başlayamıyor
Sabahları güne kahveyle başlamak bir çoğumuzun vazgeçemediği bir alışkanlık ve İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre arılar da sabahları kafeinsiz yapamıyor.
Bakan Işık: 'Yerli Otomobilin En Az Yüzde 85'i Türkiye'de Yapılacak'
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobilin üretiminin yüzde 85’nin Türkiye’de yapılacağını belirtti.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli arabanın talimatının ilk defa Cumhuriyetten önce 1894 yılında verildiği ancak o gün yapılamadığını belirterek, “1961 yılına gelindiğinde Türkiye devrim otomobilini yaptı. Ama devrim otomobilini yapan Türkiye’de yine birileri çıktı. 'Türk aklı otomobil yapamaz' dediler, bu otomobilin seri üretime geçmesini engellediler. O dönemde açlıkla savaşan Güney Kore’nin bugün kaç tane otomobilde dünya markası var diye düşünürseniz Türkiye o yerli otomobili sabote edenlerden dolayı neler kaybettiğini çok daha net değerlendirirsiniz” dedi.
Reklam