Apple Yeni Servislerini Tanıttı: TV+, Card, Arcade ve News+ Geliyor
Apple, dün düzenlediği özel etkinlik ile piyasaya yeni soluk getirecek ürünlerini tanıttı. Alışılmışın aksine donanım ve teknolojik ürünler yerine dijital servislere yönelen Apple, sloganını 'Şov Zamanı' olarak belirlediği etkinlikte yeni ürünleri TV+, Card, Arcade ve News+ servislerini tanıttı. Gelin hep birlikte dün yapılan etkinlikle tanıtılan yeni Apple servislerini inceleyelim.
Sevgiliden Ayrıldıktan Sonra Birçok İnsanın Yapmaktan Asla Vazgeçemediği Bazı Hamleler
Birçoğumuz sevgiliden ayrıldıktan sonra kendimizi gereksiz triplerin içinde buluruz. Bu triplerin, bazı hamlelerin gereksiz ve saçma olduğu bilinse de ayrılığın ilk zamanlarında ne yazık ki insanlar bu duruma düşebiliyor. E aşk acısı bu, insan ne yapacağını şaşırıyor. 😂 Bizler de insanların ayrıldıktan sonra genellikle yaptığı bu hamlelere bakmak istedik. Keyifli okumalar!
İnternetsiz Ne Kadar Hayatta Kalırsın?
Birden dünyanın bütün internetlerinin gittiğini ve bir daha geri gelmeyeceğini düşün. Böyle bir durumda sence ne kadar hayatta kalırsın? Cevabı testin sonunda!
16 Yaşında Nobel Adayı Olan İsveçli Aktivist: Greta Thunberg
Greta Thunberg, henüz 16 yaşında bir iklim savaşçısı ve geleceği değiştirmek adına büyük adımlar attı bile. Greta'nın iklim mücadelesine onlarca ülkenin katılım sağlaması, Greta'nın 'umutlu değil panik olmanızı istiyorum' fikrinin hayata geçtiğini gösterdi. Şimdi ise Greta bir Nobel Barış Ödülü adayı. Detaylar ve daha fazlasını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Dünyanın En Kalabalık Şehrinde Çocukların İnsan İskeletleri ile Oynadığı Bir Gecekondu Mahallesi: Manila Mezarlığı
Dünyanın nüfus yoğunluğu en fazla olan şehrilerinden biri Filipinler'in başkenti Manila'dır. Şehir her ne kadar turizm konusunda oldukça ön planda olsa da günde sadece birkaç lira kazanan halk oldukça zor şartlarda yaşıyor. Bu vatandaşlardan bir kısmı, şehirdeki en büyük mezarlığı kendilerine mesken tutmuş, tüm koşullara rağmen 50 yılı aşkın süredir burada yaşamaya başlamıştır. Ölümün yaşamla yan yana bulunduğu bu ilginç yeri sizler için The Sun'dan derledik.