Görüş Bildir
Haberler
Bu Rüyalardan Birkaçını Siz de Kesinlikle Gördünüz! İşte En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları!

Bu Rüyalardan Birkaçını Siz de Kesinlikle Gördünüz! İşte En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları!

Don't mind me
15.05.2019 - 08:37

Rüyalarda gördüklerimiz, bilinçaltımızın, psikolojimizin ve içinde bulunduğumuz çevrenin izlerini bariz bir biçimde taşır. Kişinin psikolojik durumunu anlamasına yardımcı olan rüyalardan bazıları ise diğerlerinden daha sık görülür. Peki en sık görülen rüyalar hangileri? İşte biz de sizin için insanların en sık gördüğü rüyaları araştırdık ve açıklamalarıyla derledik. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kovalanmak

Kovalanmak

Kimi zaman kabus gibi bir etki yaratsa da, bir saldırgan tarafından kovalanma olumlu yorumlanabilir. Kovalayanın ne olduğu bu rüyanın yorumlanmasında büyük bir etken.

Örneğin bir hayvan tarafından kovalanmak, kendi öfkenizden, isteklerinizden ve diğer hislerinizden kaçtığınız anlamına gelebilir.

Eğer gizemli ve bilmediğiniz bir şey tarafından kovalanıyorsanız, bu bir çocukluk anısı ya da geçmişte yaşadığınız bir travmayı temsil edebilir. 

Karşı cins birisinden kaçıyorsanız ise bunun anlamı aşktan çekindiğiniz-korktuğunuz ya da geçmişteki kötü bir ilişkinizin etkisini hala yaşadığınız anlamına gelebilir.

Düşmek

Sık sık yaşadığımız bu durum, iş, aşk, arkadaşlık gibi konularda yaşanılan büyük problemleri işaret ediyor olabilir.

Toplum içinde çıplak kalmak

Toplum içinde çıplak kalmak

Uzmanlar bu rüyayı strese, kaygıya ve savunmasız hissetmeye bağlıyor. Örneğin terfi alan ya da yeni bir işe giren, insanların gözü önünde olan çalışanlar bu rüyayı daha sık görüyor.

Sınava geç kalmak veya hazırlıksız girmek

Sınava geç kalmak veya hazırlıksız girmek

Bireyin kendisini bir sınıfta hazır olmadığı bir sınava girerken görmesi oldukça yaygın başka bir rüya. Genel olarak uzmanlar bu rüyanın yoğun çalışma stresi altında görüldüğünü dile getiriyor. Ayrıca okulu bitirdikten yıllar sonra da görülüyor olması, geçmişten ufak dersler alınması gerektiği anlamına da geliyor.

Ölüm

Rüyada ölüm görmek genelde olumsuz yorumlansa da esas anlamı hayatta meydana gelecek büyük bir değişimdir. Bir ilişkinin, çalışılan işin, arkadaşlığın sona ermesi ve yeni, taze başlangıçlar yapılması olarak yorumlanabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir ünlüyle tanışmak

Bir ünlüyle tanışmak

Rüyada bir ünlüyle tanışmak, kişisel tanınma isteğini göstermesinin yanı sıra, rüyayı gören kişinin değer verdiği bir yetenek ile de ilişkilendirilebiliyor.

Aldatılmak

Bu durumu bir 'öngörü' olarak düşünmek ve endişe etmenin gereksiz olduğu biliniyor. Bu rüya genel olarak partnerinizin sizi içermeyen bir işe zamanını ve dikkatini ayırmasından dolayı görülüyor, ayrıca ilişkideki güvensizlik de bu rüyaya neden olabilir.

Uçmak

Uçmak

Rüyada uçmak, gerçek hayatta kontrolden çıkan bir durumdan ötürü görülebilir. Kişinin şimdiki sorunlarını bir kenara bırakıp her şeyi oluruna bıraktığı durumlarda da sık sık görülür.

Kontrolden çıkmış bir aracı kullanmak

Yaygın olarak görülen bu rüyanın yorumları da oldukça klişe, iş veya okul hayatında başarıya giden yolun sarsıldığı ve bazı şeylerin kontrolden çıktığını işaret eden bu rüya, günümüzdeki kötü bir alışkanlığın uzun vadeli bir probleme döneceği anlamına da gelebilir.

Dişini kaybetmek

Dişini kaybetmek

Birden fazla anlama gelen rüyada dişin düşmesi durumu, kişinin dış görünüşü ile ilgili problemler yaşadığına ve çekiciliğinden şüphe ettiğine yorulabilir. Ayrıca iletişim becerileriniz konusunda şüpheye düştüğünüzde ya da gün içinde söylediğiniz bir şeye kafanızı taktığınızda sık sık bu rüyayı görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel ilişki

Rüyada cinsellik görmek, basitçe cinsel dürtülerin bir ifadesidir. Ayrıca kişinin kendisiyle başkalarıyla kurduğu samimi bağları da temsil eder.

Kaynak 1, Kaynak 2, Kaynak 3

Peki siz rüyalarınızda neler görüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
8
7
7
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Attonu

Ruyada Dişini kaybetmek tanıdığn ve ya aileden birini ölmesi anlamına gelir 3 kez bu pis ruya yı gördüm ertesi aileden teyzemi kaybetmiştk en son