Görüş Bildir
Haberler
Verilen Çabalar, Uzun Bir Ömür! Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir?

Verilen Çabalar, Uzun Bir Ömür! Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
08.08.2018 - 18:11

Rüyada mezar görmek, kişinin günahlarının affolunması için verdiği çabaya işaret eder. Kişinin rüyada kendisini ölmüş olarak mezarlıkta görmesi uzun ömre delalet eder. Bu kişinin rüyasının tam aksine ömrü uzun olacaktır. Eğer kişi ölüyü mezarlıktan kaçarken görüyorsa bu da yine aynı anlama yani uzun ömre işaret eder. Rüyada ölüyü mezarlıkta ağlarken görmek iyi olmayan, kötü ve üzücü haberlere işaret eder. Rüyada mezarda ağlayan kişi imanıyla ölen kişi olarak değerlendirilir. Bunun tam tersi olarak, rüyada ölünün gülmesi, alınacak olan güzel, hayırlı ve sevindirici haberlere işaret eder.

Rüyada mezar görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada mezar taşı görmek

1. Rüyada mezar taşı görmek

Bekar bir kişi rüyasında mezarlık ziyareti yapıyor ve mezar taşlarına bakıyorsa bu o kişinin ömrünün uzun olacağına işaret eder. Eğer bu rüyayı bekar bir kişi görürse o zaman rüyası anlamsı ve boş bir hayat anlamına gelir. Rüyada mezarlık ziyareti sırasında mezar taşlarının üzerindeki yazıları okumak da aynı şeylere işaret eder.

2. Rüyada mezar yaptırmak

2. Rüyada mezar yaptırmak

Eğer bir kişi rüyasında mezar kazdığını ya da mezar yaptırdığını görüyorsa bu bulunduğu yerde bir ev yaptıracağına işaret eder. Mezar örtmekse ömre işaret eder, kişinin sağlıklı ve uzun bir ömrü olacağı anlamına gelir. Eğer bir kadın rüyasında mezara giriyorsa bu bir izdivaca eğer bir erkek rüyasında mezara giriyorsa bu da işte yaşanacak bir sıkıntıya veya bir hapse delalet eder. Mezarlıkta toprak kazmak uzun bir yaşama, üzerinde yeşil otlar bitmiş bir mezar, o mezarda yatan kişinin rahmet içinde olduğuna işaret eder.

3. Rüyada mezar sulamak

3. Rüyada mezar sulamak

Rüyasında mezar sulamak bir evlat sahibi olmaya işaret eder. Rüyasında bir mezarı sulayan ya da mezarın üzerine çiçek eken kişinin bir çocuğu olacağına delalet edilir. Eğer kişinin rüyasında mezarın üzerinde kuşların su içmesi için yapılan oyuk boş ise ve kuşlar su içmeye geldiyse o mezardaki kişinin ruhunun dua istediğine işaret eder.

4. Rüyada mezar kazdığını görmek

4. Rüyada mezar kazdığını görmek

Rüyada mezar kazan kişi gerçek hayatta bir ev yaptırır veya ev alır. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler için bu rüya geniş, huzurlu yaşayacakları ve mutlu olacakları bir evdir. Bekar kimseler için ise bu rüya yakın zamanda evlenip yuva kurmaya, bir kişi ile aynı çatıyı paylaşmaya işarettir.

5. Rüyada ölmeden mezara girdiğini görmek

5. Rüyada ölmeden mezara girdiğini görmek

Rüyada ölmediği halde mezara girdiğini gören kimse eğer kadınsa yakın zamanda istediği gibi bir kişi ile karşılaşarak evlenir. Bu rüya o kimsenin kuracağı yuvaya, iyi huylu ve tatlı sözlü bir hanıma işaret eder. Erkekler içinse bu rüya iş yaşamında meydana gelecek olumsuz gelişmelere veya bir suçtan ötürü yargılanmaya delalet eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın