Türkiye - İsveç Maçı Öncesi Antalya Stadı Türk Bayraklarıyla Donatıldı
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Türkiye ile İsveç arasında bu akşam yapılacak özel maç için Antalya Stadı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Stadın dışı ve içi Türk bayrakları ile süslenirken, tribünlerdeki koltuklara toplam 32 bin 500 Türk bayrağı bırakıldı. Öte yandan 262 Suriyeli sığınmacının maçı tribünden izleyeceği belirtildi.
Türkiye'nin Bileği Bükülmüyor
Özel maçta yarın İsveç ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkati çekiyor. A Milli Futbol Takımı, 11 maçtır yenilmiyor.
Emre Mor'un Hedefi A Milli Forma
Ümit Milli Futbol Takımı oyuncusu Emre Mor, A Milli Takım'da ve Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma giymeyi hedeflediğini söyledi.
UEFA'dan Alper Ulusoy'a Görev
FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur'da Sırbistan'daki 7. Grup maçlarında görev yapacak.
İzmir'de Futbol Kadınlardan Sorulur
İzmir'de erkek futbol takımlarının son dönemdeki başarısızlıklarına rağmen Konak Belediyespor, Kadınlar Futbol 1. Lig'de üst üste 4. şampiyonluğuna ulaştı.