Görüş Bildir
Haberler
Osmanlıspor'dan Tarihi Zafer: İlk Kez UEFA Avrupa Ligi'nde Gruplara Yükseldi

Osmanlıspor'dan Tarihi Zafer: İlk Kez UEFA Avrupa Ligi'nde Gruplara Yükseldi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu 2. maçında evinde Midtjylland'ı konuk eden temsilcimiz Osmanlıspor, rakibini 2-0 mağlup ederek grup aşamasına yükseldi. Osmanlıspor ilk maçı da 1-0 kazanmıştı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri ise Pinto kaydetti. Osmanlıspor, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında mücadele edecek. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi play-off turu 2. maçında temsilcimiz Osmanlıspor evinde Danimarka ekibi Midtjylland'ı konuk etti.

İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan temsilcimiz, galibiyetin avantajıyla sahaya çıktı. Osmanlıspor 20. dakikada Tiago Pinto'nun attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı.

Osmanlıspor, 50. dakikada yine Pinto'nun frikikten attığı güzel golle farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Osmanlıspor maçı 2-0 kazandı.

Böylece temsilcimiz, 1-0 ve 2-0'lık skorlarla toplamda rakibini 3-0 ile geride bıraktı ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara katılma hakkı kazandı.

Osmanlıspor, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek.

Öte yandan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Avrupa kupalarında çıktığı 18 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik aldı, hiç yenilmedi.

Temsilcimiz, gol yemeden 5 maçlık galibiyet serisi yakalayarak gruplara çıktı.

Osmanlıspor'un rakipleri yarın saat 14.00'te çekilecek kura sonrası belli olacak.

Başakşehir veda etti

Başakşehir veda etti

Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele eden bir diğer temsilcimiz Başakşehir ise Shakhtar Donetsk'e 2-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Başakşehir, ilk maçı da 2-0 kaybetmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın