24 Eylül – 8 Ekim · Bugün 04:22'de güncellendi
Önümüzdeki 15 günün gündüz en yüksek sıcaklıkları
Kastamonu İhsangazi'de 15 günlük değerlendirmede sıcaklıklar 4°C ile 24°C arasında değişiyor. En sıcak gündüz Perşembe (8 Eki) günü 24°C ile yaşanacak. En serin gece ise Pazar (4 Eki) gecesi 4°C ile kaydedilecek.
İlk 7 günlük dilimde gündüz ortalaması 17°C civarında seyrederken, sonraki dönemde bu değer 18°C'ye yükselecek. Genel olarak sıcaklık eğilimi sabit kalacak.
15 günlük süreçte Pazartesi (28 Eyl), Salı (29 Eyl), Çarşamba (30 Eyl), Perşembe (1 Eki) ve Cuma (2 Eki) günlerinde yağış bekleniyor. Bu günlerde şemsiye taşımanız önerilir.
Gündüz ile gece arasındaki sıcaklık farkı 20°C, ortalama gündüz–gece farkı ise 6°C civarında. 15 güne yayılan katmanlı giyim önerilir; akşam saatleri için hafif bir üst katman bulundurmanızda fayda var.
Önümüzdeki 15 gün (günlük min / max)
İlçelere göre güncel hava durumu
