Görüş Bildir
Haberler
Zülfü Livaneli: 'Cemaati Devlete İlk Yerleştiren Erdoğan Değil, Ecevit'tir'

Zülfü Livaneli: 'Cemaati Devlete İlk Yerleştiren Erdoğan Değil, Ecevit'tir'

Bülent Ecevit ve Deniz Baykal için 'soldan hoşlanmayan Türk milliyetçileri' diyen sanatçı Zülfü Livaneli,  'Cemaati devlete ilk yerleştiren Erdoğan değil Bülent Ecevit'tir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Deniz Baykal-Korkmaz Karaca ilişkisine dair ortaya attığı iddialar sonrası 2007 yılındaki yazısı yeniden gündem olan Zülfü Livaneli, yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

"Beylerbeyi'nde gizli anlaşma" yazısı yeniden gündem oldu

"Beylerbeyi'nde gizli anlaşma" yazısı yeniden gündem oldu

Livaneli, 14 yıl önce Hürriyet'te 'Beylerbeyi'nde gizli anlaşma' başlığıyla yayımladığı yazısında Baykal'ın Erdoğan'la gizlice buluşup anlaşma yaptığını iddia etmiş ve Baykal'a ağır eleştiriler yöneltmişti.

Bir süre önce Gazete Duvar'dan İrfan Aktan'a röportaj veren usta sanatçı, yine Baykal ve Ecevit ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"Cemaati devlete ilk yerleştiren..."

"Cemaati devlete ilk yerleştiren..."

Livaneli, röportajın bir bölümündeki 'Ecevit, Baykal gibi isimler olmasa, solun kaderi değişir miydi?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Ecevit de, Baykal da partilerinin başına solcular belediyelerde, hükümette iktidar olamasın diye getirildiler. Solun başını bağlayan, yolunu şaşırtan insanlar bunlar. Ecevit, Fethullah Gülen teşkilatıyla yan yana geldi, onlara kontenjan verdi, her türlü olanağı sundu. Cemaati devlete ilk yerleştiren Tayyip Erdoğan değil, Bülent Ecevit’tir. Uzun lafın kısası, Ecevit, Baykal gibi insanlar sol filan değil, soldan hoşlanmayan, tipik Türk milliyetçileridir.'

Röportajın tamamına buradan erişebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
95
38
38
17
14
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güneş Derin

Türk milliyetçisi olmak hiç kötü bir şey değil ayrıca Atamızın ilkelerinden biri Zülfü bey saçmalamayın isterseniz Bülent Ecevit çok donanımlı bir insanmış b... Devamını Gör

mahmut şen

birilerinin geliri azalmış :)

sinan

Kıbrıs fatihi Ecevit'i bir yunan aşığından öğrenecek değiliz hadi şimdi doğru reyiz uçağına....