Görüş Bildir
Haberler
Zirvedekilere Çok Şaşıracaksınız! Brad Pitt'ten Idris Elba'ya Altın Orana Göre Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri

Zirvedekilere Çok Şaşıracaksınız! Brad Pitt'ten Idris Elba'ya Altın Orana Göre Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri

13.12.2022 - 07:22

'Altın oran' kavramını daha önce mutlaka duymuşsunuzdur. Mükemmelikle ilişkilendirilen bu oranı doğada, sanatta ve vücudumuzda görebiliriz. Elbette yüzümüzde de... Yüzümüzdeki her bir noktanın mesafesini ve bu mesafelerin oranlarını hesapladığımızda 1,618'e ne kadar yakınsak o kadar güzel olduğumuzu düşünebiliriz. Bu orandan yararlanarak başkalarının ne kadar güzel olduğunu da nesnel şekilde ele almak mümkün! Öyleyse altın orana göre dünyanın en yakışıklı erkeklerini keşfetmeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ryan Gosling: %87,48

Ryan Gosling: %87,48

The Notebook, Crazy, Stupid, Love ve La La Land filmleri ile başarılı oyunculuk performansını konuşturan yakışıklı oyuncu Ryan Gosling; listemizin ilk sırasında! %87,48'lik altın oranla dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde yer almayı başaran oyuncu sizce de çok yakışıklı değil mi?

Kanye West: %87,94

Kanye West: %87,94

İlk stüdyo albümünü 2004 yılında piyasaya süren ünlü rapçi Kanye West, başarısını ödüllerle taçlandıran isimlerden biri. 160 milyondan fazla plak satarak dünyanın en çok satan müzik sanatçılarından birisi oldu. %87,94'lük altın oranla listede yer alan Kanye West, aynı zamanda dünyanın en zengin insanları arasında da yerini koruyor.

Idris Elba: %88,01

Idris Elba: %88,01

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, The Suicide Squad: İntihar Timi ve The Wire yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren Idris Elba; oyunculuk dışında müzikle de ilgileniyor ve DJ'lik yapıyor. %88,01'lik altın orana sahip Elba, dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri olarak kabul ediliyor.

David Beckham: %88,96

David Beckham: %88,96

Futboldaki başarısıyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da gündeme gelen David Beckham, şimdilerde Inter Miami CF'nin başkanlığını üstleniyor. İngiltere, İspanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa'da lig şampiyonluğu kazanan ilk İngiliz oyuncu unvanına sahip Beckham; 20 yıllık kariyerinde 19 büyük kupanın da sahibi oldu. Futbol kariyerinde son olarak Paris Saint-Germain'de forma giyen yakışıklı futbolcu, %88,96'lık altın oranla listede yer almayı başarıyor.

Hugh Jackman: %89,64

Hugh Jackman: %89,64

Birçoğumuzun Wolverine olarak tanıdığı Hugh Jackman; Prestij, Van Helsing ve X-Men gibi pek çok filmin başrolünü üstlendi. Hugh Jackman, %89,64'lük altın orana sahip olmasının yanı sıra 2008'de Open Salon tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkeklerden Biri' seçildi. Ardından aynı dönem People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

George Clooney: %89,91

George Clooney: %89,91

Özellikle Ocean's Eleven filmi ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran George Clooney, oyunculuğun yanı sıra yönetmen ve yapımcı koltuğuna da oturdu. Centilmen, Senden Bana Kalan, Dayanılmaz Zulüm filmleriyle çok konuşuldu. Yakışıklı oyuncu, %89,91'lik altın oranla listede yer edinmeyi başardı.

Brad Pitt: %90,51

Brad Pitt: %90,51

'Dünyanın En Çekici Adamı' olarak gösterilen yakışıklı oyuncu Brad Pitt; Dövüş Kulübü, Bay ve Bayan Smith, Yedi, Bir Zamanlar Hollywood'da, Suikast Treni gibi çok sayıda filmle başarı basamaklarını birer birer tırmandı. Brad Pitt, %90,51'lik altın oranla Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Listesi'nde yer almayı da başardı.

Bradley Cooper: %91,08

Bradley Cooper: %91,08

Alias dizisindeki rolü ile tanınmaya başlayan Bradley Cooper; Bay Evet, Felekten Bir Gece, Umut Işığım, Keskin Nişancı gibi birçok meşhur yapımda rol aldı. %91,08'lik altın orana sahip Cooper, 2011 yılında People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçildi.

Henry Cavill: %91,64

Henry Cavill: %91,64

Şimdilerde The Witcher dizisi ile adından sıkça söz ettiren, yakışıklı oyuncu Henry Cavill; Batman v Superman filminde Süpermen'i canlandırdı. Enola Holmes filminde ise meşhur dedektif Sherlock Holmes'e hayat verdi. Yakışıklı oyuncu, %91,64'lük altın oranla dünyanın en yakışıklı erkekleri arasındaki yerini aldı.

Robert Pattinson: %92,15

Robert Pattinson: %92,15

Alacakaranlık film serisi ile yıldızı parlayan Robert Pattinson, son olarak The Batman filminde izleyici ile buluştu. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Pattinson, %92,15'lik altın oranla 2020 yılında 'Dünyanın En Yakışıklı Erkeği' seçildi. Time dergisinin hazırladığı 'Dünyadaki En Etkili 100 Kişiden Biri' listesinde de yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harry Styles: %98,15

Harry Styles: %98,15

Zirvenin sahibi Harry Styles! The X Factor yarışması ile adından söz ettiren Harry Styles, sevilen grup One Direction'ın üyesiydi ancak grubun dağılması ile müzik kariyerine bireysel olarak devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, altın orana göre dünyanın en yakışıklı erkeği! %98,15'lik orana bakacak olursak onun neredeyse mükemmel olduğunu söyleyebiliriz, değil mi?

Peki, siz altın orana göre Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Listesi'nde en çok kimi beğendiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın