Görüş Bildir
Haberler
Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak? EBA TV Dersleri Devam Edecek Mi?

Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak? EBA TV Dersleri Devam Edecek Mi?

Türkiye’de tekrardan yüz yüze eğitim için hazırlıklar başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son yapılan Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız” ifadesini kullanmıştı. 6 Eylül itibariyle milyonlarca öğrenci ders başı yapacak. Peki, yüz yüze eğitim nasıl olacak? EBA TV dersleri devam edecek mi? İşte yüz yüze eğitim ile ilgili merak edilen tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullarda eğitim 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.

Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021 tarihleri arasında uyum eğitimleri yapılacak.

Öte yandan öğretmenlerin mesleki çalışmaları ise 31 Ağustos 2021 başlayacak.

Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak?

Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim için şunları söyledi;

İnşallah, 6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek.

EBA TV Dersleri Devam Edecek Mi?

EBA TV Dersleri Devam Edecek Mi?

“Mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayan öğrencilerimiz için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edilecektir”

Okullarda Nasıl Tedbirler Alınacak?

Okullarda Nasıl Tedbirler Alınacak?

COVID-19 salgınına yönelik öğrenci, veli, öğretmen ve yöneticilerimiz için kılavuzlarımız hazırlanmıştır.

Okullarda müdür yardımcılarımız ve nöbetçi öğretmenlerimizin yanı sıra 35 bin 936 psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz de sağlık tedbirlerinin uygulanmasında destek sağlayacaktır.

Okullardaki tüm kapalı alanlar her gün dezenfekte edilecektir. Okullardaki sınıf ve tüm kapalı alanlarda bulunan kapı ve pencereler açılarak sık sık havalandırma sağlanacaktır.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışanlarımız; okula maske takarak geleceklerdir. Öğrenci ve personelimizin okul içinde maskeye ihtiyaç duymaları durumunda okul idarelerimiz tarafından maskeler ücretsiz olarak sağlanacaktır. Kurum personeli ve öğrenciler dışındaki kişilerin, okula giriş ve çıkışları okul yönetimleri tarafından

sınırlandırılacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın