Görüş Bildir
Haberler
Yüz Tipine Göre İnsanlarda Nasıl Bir İzlenim Bırakıyorsun?

Yüz Tipine Göre İnsanlarda Nasıl Bir İzlenim Bırakıyorsun?

Bakışımız, duruşumuz, mimiklerimiz karşımızdaki insana birçok şey anlatabilir. Sen yüz tipine göre insanlarda nasıl bir izlenim bırakıyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yüz şeklini seçer misin?

2. Kaş yapını da öğrenelim.

3. Göz şeklin bunlardan hangisi?

4. Burun şeklini de seçer misin?

5. Kulak şeklin bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki dudak şeklin?

7. Göz rengini de öğrenelim!

8. Son olarak ten rengini seçer misin?

Senin güven veren bir izlenimin var!

Sen insanlarda güven veren bir izlenim bırakıyorsun. Söylediklerinle, davranışlarınla ve tavırlarınla herkes kendini sana yakın hissedebiliyor. İnsanların daha çok içsel dünyalarına odaklanan birisin. Bir olaya karşı verdikleri tepkileri veya bir durumun içinde kaldıklarındaki tavırları sana ilgi çekici geliyor. İnsanları da böyle daha iyi tanıdığını düşünüyorsun. Herkes bir sorunu olduğunda sana geleceğini ve daha mantıklı çözümlerin de senden çıkacağını bilir. Düşünerek hareket etmen, daha kalıcı çözümler sunman ve hislerini mantığının gerisinde tutman ile dikkatli adımlar atıyorsun. Bu düşünceli tavırların da tanıştığın ilk dakikadan insanların dikkatini çekiyor ve herkesin hayatında olması gereken bir karakter olduğunu anlıyorlar. İnsanlar sana güveniyor çünkü yargılayıcı biri değilsin. Herkesi anlamaya ve dinlemeye çalışıyorsun. Senin için bir kişi yanlış bir şey yaptığında onun karakterini veya hayatını yargılamıyorsun. Onu anlamaya ve kendini onun yerine koyarak 'Böyle bir durumda ben ne yapardım?' diye düşünüyorsun. İnsanlara verdiğin ilk izlenimin güven olması yanında da gerçek dostlara sahip olmanı sağlıyor.

Sen otoriter bir izlenim veriyorsun!

Sen insanlar üzerinde otoriter bir izlenim bırakıyorsun. Belki tavırların, belki sert gözükmen belki de hemen insanlara alışamaman nedeniyle otoriter biri olarak algılanıyorsun. Hayatının hiçbir anına sınır koymuyorsun ama hayatındaki kişilere sınır koyuyorsun. Yani sen kendini sınırlandırmaktan hoşlanmayan birisin. Ama hayatındaki kişilerinde sana karışmasından veya senden habersiz bazı şeyler yapmasından hoşlanmıyorsun. Bazı doğruların var hayatında. Bu doğrulardan şaşmak da veya bu doğruları değiştirmeye çalışılmasından da hoşlanmıyorsun. Kendi hayatında kendin belirlediğin her şey bir başkası tarafından değiştirilemez. Yönlendirilmek istemeyen ama sözünün geçtiği kişileri yönlendiren karakterin sayesinde aslında lider bir ruha da sahipsin. Fikrilerini açık açık söyleyebilir ve genellikle de mantığının peşinden gidersin. İnsanlar seninle tanıştığında bir adım geride durabiliyor ve kendilerini zor bir durumda gibi hissediyor olabilirler. Kimsenin üzerinde otorite kurmaya çalışmıyor ama hareketlerin ve davranışlarınla böyle bir algı yaratıyor olabilirsin.

Sen enerjik bir izlenim veriyorsun!

Sen insanlarda enerjik bir izlenim bırakıyorsun. Konuşmalarınla herkesi ikna edebilir ve kendine hayran bırakabilirsin. İlk dakikadan itibaren enerjin ile çoğu kişinin senin hayatında kalıcı olmasını sağlayabilirsin. Hayatında yaşadığın her şeyi görmezden gelen ve sadece şu ana odaklı birisin. Geleceğin için tabii ki endişe duyuyor olabilirsin ama bunun için şimdini zehir etmezsin. Her şeyin zamanla düzeleceğine inanan ve ne geçmiş ne de gelecek için fazla düşünmeye gerek olmadığına inanan birisin. Durağan bir yaşam veya her günün aynısı olan bir yaşam sana göre değil. Yeniliklere açık ve kendini geliştirmeyi de seven bir yapın var. İnsanlar senin yanında asla sıkılmayacağını düşüyor. Girdiğin her ortamı neşelendirebilen ve genellikle yokluğu da fark edilen birisin.  Senin için bu hayatta bir sürü mutlu olacak şey var. Modunu düşürmek kolay olabilir ama bu kısa bir zaman için geçerlidir. Yani anlık yaşadığın şeyler için kendini kötü hissedebilirsin ama toparlanman da anında olur. Uzun süre bir şeyi düşünmek veya uzun süre bir şey için üzülmek sana anlamsız ve vakit kaybı gibi geliyor. Tanıştığın kişiler, içindeki yaşam enerjisini görünce onlar da enerji doluyor.

Sen cana yakın bir izlenim veriyorsun!

Sen cana yakın bir izlenim veriyorsun. Tanıştığın insanlarla kolay samimiyet kurabilen birisin. Bu nedenle ne kadar süredir sohbet edersen et karşındaki kişi hayatındaki her şeyi sana anlatması da kısa zamanını alıyor. Etkileyici konuşma tarzın ile karşında kim olursa olsun hemen bir bağ kurabiliyorsun. İnsanlar sana kendini fazla yakın hissediyor. Mimiklerin ve tavırların ile uzun yıllardır tanıyormuş hissi uyandırıyorsun insanlarda. Cana yakın tavrının sebebi bir şeyler gizlememen. İnsanlara çabuk güveniyorsun ve onların da sana çabuk güvenmesini sağlıyorsun. Kendini başkalarına açtığın kadar karşılık buluyorsun. Kusursuz olmak veya her şeyinle mükemmel olmak gibi dertlerin yok. Bu da senin doğal tavrını herkese açık bir şekilde göstermeni sağlıyor. Olduğun gibi davrandığın her ortamda çok seviliyor ve bunu sık sık başkalarından da duyuyorsun. İçten biri olarak davranışlarını planlamadan ve o an ne hissediyorsan o şekilde gerçekleştiriyorsun. Karşında kasılan veya her hareketini düşünen birini görmektense yanlışları ile doğal olan birini görmeyi tercih edersin. Sen samimiyetinle dikkati çeken birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
18
9
5
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin güven veren bir izlenimin var!

Necla Kaplan

Sen otoriter bir izlenim veriyorsun!

awy

enerjik