Görüş Bildir
Haberler
Bu İlişki Testine Göre Senin Neden Sevgilin Yok?

Bu İlişki Testine Göre Senin Neden Sevgilin Yok?

Uzun süredir arayıp durduğumuz sorunun cevabını biz veriyoruz. Senin neden sevgilin yok?

Eğer hazırsan;

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Kıskanç birisi misin?

4. Sence ilişki ne demek?

5. Peki ilişkilerinde öncelik kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilin dışarı çıktı ve arkadaşları ile olacağını söyledi ama bu arkadaşlar arasında karşı cinsten birileri olduğun söylemedi. Ne yaparsın?

7. Hangisi daha zor?

8. Sence bir ilişkiyi kurtarmak için ne yapılır?

8. Sence bir ilişkiyi kurtarmak için ne yapılır?

9. Evlilik sence şart bir şey mi?

10. Son olarak bir insan neden aldatır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne istediğine karar veremediğin için...

Senin sevgilin yok çünkü henüz ne istediğini tam anlamıyla karar verememişsin. Aklın şu aralar ve hatta uzun süredir bayağı bir karışık. Hangi yöne gideceğini, ne istediğini, ne hayal ettiği bir türlü bilemiyorsun. Bu kararsızlığın sonunda ise insanlardan emin olamıyorsun. En küçük bir davranış seni insanlardan soğuturken tekrar ilk günkü heyecanları hissetmek de senin için oldukça zor. İnsanlara alışman kolay değil. Bu nedenle ilişkilerinde zor bir karaktere bürünüyorsun. Bu durumların hepsi senin neden sevgilinin olmadığını ortaya çıkartıyor. Ne istediğini bildiğin ve aslında biraz da aramadığın zaman karşına biri çıkacak. Senin için bir şeyler yapan kişileri ve çabalayanları görmezden gelme. Eğer mutluysan mutluluğunun peşinden git. Küçük detaylara takılıp belki de senin için en iyi olan şeyi kaçırmamalısın. Kendinden ve karşındaki kişiden emin olduğun zaman aslında bu sorunun saçmalığını da anlamış olacaksın. Sen önce ne istediğine karar ve onun peşinden git. Birilerinin karşına çıkmasını bekleme sen istediğin kişilerin karşısına çık.

Kendini öncelik tuttuğun için...

Senin sevgilin yok çünkü ilişkilerinde genellikle kendini öncelik tutuyorsun. Çok fazla bunu göstermesen de bunun adına bencillik diyebiliriz. Hayal ettiğin bazı şeyler ve onları yaşamak istiyorsun, bunun için de karşındaki kişinin düşüncelerini pek umursamıyor gibisin. Onun için elinden geleni yaparken aslında yine kendi mutlu olacağın gibi ilerliyorsun. İlişkinin iki kişilik bir şey olduğunu öğrendiğinde ve herkes hayatını senin kararlarına, isteklerine, işlerine göre planlayamayacağını anladığında senin sevgilin olacak. Henüz bunun için hazır olmayabilir ve tam olarak ne istediğini de bilmiyor olabilirsin. Yanında her zaman biri olsun istiyorsun. Bu biri de sana ayak uydursun istiyorsun. Bu biraz ilişkiler de tek taraflı düşünmek oluyor. Kendi hislerini, isteklerini öncelik tutarken karşındaki kişinin mutlu olacağı şeyleri pek önemsemiyorsun. Bu şekilde bir ilişki maalesef ki ilerlemez. Sen gerçekten bir sevgili istiyorsan öncelikle iki tarafında mutluluğunu esas alacak bir ilişki kurmalısın. Zaten aşık olduğunda kendi mutluluğunu değil, karşındaki kişinin mutluluğunu daha fazla önemsiyor olacaksın.

Kimseye tam anlamıyla güvenmediğin için...

Senin sevgilin yok çünkü tam anlamıyla kimseye güvenemiyorsun. Herkesten bir şey bekliyor ve herkesin bir gün sana bir kötülük yapacağını düşünüyorsun. Bu düşünceler de senin bir ilişkiye hazır olmadığını gösteriyor. Önceden yaşadığın şeyleri veya yaşamak zorunda kaldığın şeyleri bir türlü aşamamışsın. Bu güvensizliğinde senin geçmişine dayanıyor. Güvenmeyi deniyor ama tam anlamıyla birine kendini bırakamıyorsun. Her zaman arkanı kollaman gerektiğini düşünüyorsun. Bu durumda aslında senin bir kere bile rahat bir nefes almadığın gösteriyor. Çok fazla sorguluyor ve çok fazla düşünüyorsun. Bu düşüncelerin hepsi de geçmişinle alakalı. Atlatamadığın her şey bütün insan ilişkilerinde karşına çıkıyor. Sen her ne kadar o kişileri hayatından çıkartmış olsan ve bazı olayları unutmuş olsan da psikolojin hiç de öyle demiyor. Sen tam anlamıyla birine güvenebildiğin zaman bir sevgiliye sahip olacaksın. Bu kadar güvensizken, birini hayatına almak hem sana hem de karşındaki kişiye haksızlık olur.

Kendine güvenemediğin için...

Senin sevgilin yok çünkü sen her şeyden önce kendine güvenmiyorsun. Bir ilişkiyi yürütebileceğine de tam anlamıyla bir sadakat göstereceğine de pek inanmıyorsun. Aşık olmak, birini sevmek senin için çok zor şeyler. Bir hevesle başladığın bütün ilişkilerini de ani bir soğumayla bitiriyorsun. Yani kendinde bir ilişkiyi devam ettirebilecek gücü görmüyorsun. Sen bunları hissederken karşındaki kişi de bazı şeyleri anlıyor ve senden uzaklaşıyor. Amacın birini kırmak değil belki ama ilişkilerinde daha fazla üzerine düşülsün ve daha fazla ilgilenilsin istiyorsun. Seni biri elinde tutmak istiyorsa gerekli özeni de sağlamak zorunda. Zora geldiğin de o ortamdan uzaklaşan veya istemediği her şeyden çabucak kaçan birisin. Bu aslında biraz da senin sorumsuzluğunu ortaya çıkartıyor. Sorumluluk almaktan kaçıyorsun. Birine tutmayacağın sözler vermek de veya birine hesap vermek de istemiyorsun. Canının istediği gibi yaşadığın hayatında 'Neden sevgilim yok?' diye soruyorsan bunun cevabı yine sen de... Önce bazı sorumluluklar almalı ve gerçek bir ilişkiyi devam ettirebilir misin ona karar vermelisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
36
13
12
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abrek Kafkas

Senin sevgilin yok çünkü ilişkilerinde genellikle kendini öncelik tutuyorsun. Çok fazla bunu göstermesen de bunun adına bencillik diyebiliriz. Sensin bencil... Devamını Gör

mustafam_fb

Kendine güvenemediğin için...

Kemal Atik

piyasada adam gibi sevilecek biri mi var ki sevgilimiz olsun hepsi aynı bir şeyin laciverdi