Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Karakterine Göre Seni Yansıtan 3 Kelimeyi Söylüyoruz

Gerçek Karakterine Göre Seni Yansıtan 3 Kelimeyi Söylüyoruz

Başkaları tarafından kolay algılanabilen ama senin henüz kendinde fark edemediğin bazı şeyler olabilir. Bu gerçek karakter testine göre seni yansıtan 3 kelime ne?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Kendini yabancı hissettiğin bir ortamda ne yaparsın?

3. Kendini yabancı hissettiğin bir ortamda ne yaparsın?

4. Seni kötü hissettirecek şey ne?

5. Sen nasıl bir çalışma programına sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yorulduğunu nasıl anlarsın?

6. Yorulduğunu nasıl anlarsın?

7. Başkaları hakkında nasıl fikir sahibi oluyorsun?

8. Çoğu zaman seninle ne için iletişim kuruyorlar?

9. Kime tahammülün yok?

10. Son olarak ne yaparken kendini daha iyi hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soğuk, pratik, özgün...

Seni yansıtan üç kelime soğuk, pratik ve özgün... Kolay samimiyet kuramadığın ve herkese güvenmediğin için tanımayan insanlar sana soğuk biriymişsin gibi davranabilir. İnsanlarla aranda hep bir mesafe var. Bu mesafeyi sen koyuyor ve başkalarının da geçmesine izin vermiyorsun. Senin hayatına girmek oldukça zor. Gerçekten insanlara güvenmen ve bir gün anlattığın her şeyi sana zarar vermek için kullanmayacağından emin olman gerekiyor. Uzun süre dostluk kurduğun insanlara bile tam anlamıyla güvenemiyorsun. Hayatında her şeyi kolaylaştırabilen birisin. İşlerinin yarı da kalmasını veya uzun uzun bir işle uğraşmayı sevmiyorsun. Çünkü elindeki iş senin kafanı meşgul ediyor bir başka şeyle meşgul olman zorlaşıyor. Elindeki işleri hemen bitirebilen ve başka şeylere yönelebilen birisin. Özgün özelliğin ise hayatının her alanında karşına çıkıyor. İnsanları taklit ederek değil de kendi çizdiğin yolda ilerlemeyi seçiyorsun. Bu özellikler seni sen yapan ve ilk dikkat çeken özelliklerin.

Samimi, düşünceli, sadık...

Seni yansıtan üç özellik samimi, düşünceli ve sadık... Kolay iletişim kurabilen ve hemen herkesle samimi olabilen birisin. Karşındakini ne kadar tanıdığın veya nasıl biri olduğuyla değil de sohbetiyle ilgileniyorsun genellikle. Kim olursa olsun, nasıl özellikler taşırsa taşısın hayatındaki herkese bir şans verebiliyorsun. Hayatını daha çok eğlence odaklı tutuyorsun. Bu nedenle de insanlar seninle konuşurken eğleniyorlar. Düşünceli tarafını hayatındaki herkes için kullanıyorsun. Sadece kendini değil etrafındaki herkesi düşünmeye çalışıyorsun. Yardıma ihtiyacı olana yardım ediyor, derdini anlatmak isteyenin derdini dinliyorsun. Senin önceliğin insan. Etrafın ne kadar kalabalık olursa o kadar mutlu oluyorsun. Yalnız kalmaktan da bir gün yalnız kalacağını düşünmekten de hiç hoşlanmıyorsun. Sadakat duygun çok yüksek. Birini bırakıp gitmek, birine ihanet etmek sana göre değil. Ne aklın ne de vicdanın bu duruma izin verir. Bu özellikler senin ilk izlenimlerin.

Yenilikçi, eğlenceli, güvenilir...

Seni yansıtan üç kelime, yenilikçi, eğlenceli, güvenilir... Hayatına her türlü yeniliği kabul ediyor ve böylelikle kendini daha iyi hissediyorsun. Her gününün aynı olması, sonuçlarını bildiğin şeyleri yaşamak sana saçma ve bunaltıcı geliyor. Bu nedenle farklı arayışlara giriyorsun. Bu arayışlar bir çeşit kurs da olabilir bir çeşit gezi veya eğlence... Senin istediğin şey aynı yerde durmamak. Bu yenilikçi tavrında hayatının her alanına yansıyor. Eğlenceli kişiliğin sayesinde her ortama mutlaka dahil ediliyor ve çok da seviliyorsun. Güldürmeyi ve gülmeyi sevdiğin için depresif bir şekilde hayatına devam etmek sana göre değil. Çünkü bazı şeylerin çözümü olmadığını biliyor ve bunu ne kadar düşünürsen düşün sonucunun değişmeyeceğini biliyorsun. Etrafındaki kişilerin sana sonsuz güveni var. Bu güven senin sözlerinden ve davranışlarında kaynaklanıyor. Hayata bakış açın insanlara güven veriyor. Herkesi yanına almıyorsun belki ama yanındaki kişilerin sana güveni yetiyor. Bu özellikler senin ilk izlenimlerini yansıtıyor.

İçe dönük, sezgisel, kararsız...

Seni yansıtan üç kelime içe dönük, sezgisel ve kararsız... Sen fazla samimiyet kuramayan ve fazla insanında hayatına zarar verdiğini düşünen birisin. Etrafındaki herkes sana yetiyor. Yaşadığın problemleri gerekirse onlara anlatıyor ama yine de fazla kendini ön plana atmıyorsun. Yani derdini paylaşmaktan çok mutlu bir anını paylaşmayı tercih edersin. Kırıldığını belli edemeyen ve çoğu zaman da susan birisin. Zarar gördüğün her ortamdan uzaklaşır ve çok çabuk da insanları silersin. Yani sen bir şeyler için susarsın ama bazı şeylerin de sonunun geldiğini fark edersin. Hislerin sayesinde her adımını doğru atmaya çalışıyorsun. Senin için öncelik hissettiğin şeyler. Bir karar vermen gerektiğinde için rahatsa bu kararının peşinden gidersin. Kim ne derse desin sen kendi yolundan ilerlersin. Bu inatçılık değil sadece kendi doğrularının olması... Karar vermekte zorlanan biri olarak çok zor ilerliyorsun hayatında. Sonunu her zaman düşünüyor ve kararların sonucunda darbe almaktan korkuyorsun. Bu üç kelime senin ilk izlenimlerini yansıtıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
28
13
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Samimi, düşünceli, sadık...

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

İçe dönük, sezgisel, kararsız...

cansu ersan

Samimi, düşünceli, sadık...