Görüş Bildir
Haberler
Senin İlişkilerinde En Büyük Problem Ne?

Senin İlişkilerinde En Büyük Problem Ne?

Güzel başlayan ilişkilerin kötü bitmesi, bir süre sonra her şeyin mahvolması, hissedilen ilk duygulardan eser kalmaması gibi durumlar hepimizin başına geldi. Peki senin ilişkilerinde en büyük problem ne?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Öncelikle şu an hayatında biri var mı?

3. Öncelikle şu an hayatında biri var mı?

4. Pekiii şimdi veya önceki ilişkilerini düşündüğünde ne sıklıkla tartışma yaşıyorsun?

5. Sen tartışma sonrasında ne kadar sürede barışıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir ilişkinin artık devam etmeyeceğini nasıl anlarsın?

6. Peki bir ilişkinin artık devam etmeyeceğini nasıl anlarsın?

7. Sevgilin seninle yaşadığı her şeyi en yakın arkadaşına anlatırsa ne yaparsın?

7. Sevgilin seninle yaşadığı her şeyi en yakın arkadaşına anlatırsa ne yaparsın?

8. Sen daha önce birini aldattın mı? (Flört etmek de buna dahil)

9. Sen hangi durumda kısıtlandığını hissedersin?

10. Son olarak problemsiz bir ilişki senin için nasıl olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşı tarafa net olamamak...

Senin ilişkilerindeki en büyük problem karşı tarafa net olamaman. Ne istediğinden bile henüz emin değilken, karşındaki insandan ne beklediğini belirtmek senin için zor. Kafanı karıştıran bazı şeyler var. Bu bütün kafa karışıklığında hayatına nasıl devam edeceğini bilememeni ortaya çıkartıyor. Sen bazı konular da fazla kararlı bazı konularda ise fazla kararsız birisin. İlişkilerinde karşındaki kişiden tam olarak ne beklediğini söyleyemiyorsun. Hayalinde kurduğun bir ilişki var ama bu ilişkiyi tam olarak anlatamıyorsun. Karşına da kendin gibi kişilerin çıkmasını istiyorsun. Ne istediğini tam olarak bilememek seni hayatını zorlaştırıyor. Bir şeye yönelirken, bir başka şeyde de aklın kalıyor. Önünde keskin çizgiler var. Bunlardan birini seçmek senin için bir diğerinden tamamen vazgeçmek demektir. Biraz kendini dinlemek ve ne tarafa yöneleceğine karar vermek istiyorsun. İlişkilerindeki en büyük problem ne istediğini bilememenden kaynaklanıyor. Bu problemi çözdüğün zaman hem kalıcı hem de gerçekten değer gördüğün bir ilişki içinde olacaksın.

İlişkilerine üçüncü kişileri dahil etmek...

Senin ilişkilerindeki en büyük problem bir başkalarını ilişkilerine çok fazla dahil etmen. Arkadaşlarından fikir alabilir, belki de çok zor kararlar vermen gerektiğinde birine danışabilirsin. Ama ilişkini tamamen başkaları ile paylaşmak senin ilişkilerine zarar verebilir. Bu her iki taraf içinde geçerli bir şey. İlişkilerde bazı anlar iki kişi arasında özel olarak kalmalı. Her şeyin çok fazla ortaya dökülmesi ilişkinize zarar verir. Aslında çok fazla dışa dönük bir insan olmasan da arkadaşlarının hayatında yeri senin için başka. Bu da her şeyi onlarla paylaşman gerektirdiğini ortaya çıkartıyor. Kendi fikirlerinle bir şeyleri devam ettirmen gerekiyor. Yani ilişkini senden daha iyi kimse bilemez. Bazı problemler varsa bunları iki kişi aşmalı. Diğer insanların söyledikleri senin için bir şey ifade etmemeli. İlişkilerine üçüncü kişileri katmadığın zaman daha sağlıklı ilişkiler kurmuş olacaksın. En ufak bir ilişkin hakkında konuşmak o ilişkinin yıpranmasına neden oluyor. Kendi sorunlarınızla kendiniz yüzleşebilirsiniz.

En küçük şeyde soğumak...

Senin ilişkilerinde en büyük problem; en ufak bir söz bir davranışta soğuman. Sen çabuk insanlardan soğuyan birisin. Bu özelliğinde zor biri olmana neden oluyor. Bir şeyler istediğin gibi gitmiyorsa veya kontrolü elinden kaçırdığını düşünüyorsan o ilişki için endişelenmeye başlıyorsun. Bu endişe de uzun süre sen de kalıyor. Belki kuruntu belki de gerçek bunu bilemeyiz ama insanların davranışlarından bir anlamlar çıkartmayı bırakman gerektiğini söyleyebiliriz. Bir şeylere alışana ve bağlanana kadar zor süreçlerden geçiyorsun. Bu süreçte karşı tarafın yapması gereken tek şey seninle biraz fazla ilgilenmek. Sen emin olduktan sonra daha güçlü bağlar kurabiliyorsun. Bu bağ kurulduktan sonra ise kopman oldukça zor oluyor. Problemin alışma sürecine kadar insanlardan soğumak olsa da bu özelliğinden vazgeçmen veya değiştirmen de pek mümkün değil. Seni böyle kabul edenlerle bir yer kadar devam ediyor. Etmeyenlerle ise hiç vakit kaybetmiyorsun. Bazı aşamalara gelene kadar insanlardan çabuk vazgeçebiliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
19
7
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın