Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Aklın Eski Sevgilinde Demektir!

Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Aklın Eski Sevgilinde Demektir!

Seni çoktan unutmuş, belki de yerine başkalarını koymuş eski sevgilini, sen unutabildin mi? Aklın hala eski sevgilinde mi söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen eski sevgilini çoktan unutmuşsun!

Senin eski sevgilinle pek bir alakan kalmamış artık. Yaşadığınız şeyler artık güzel bir anı olarak hafızanda kalmış. Ne onu arıyor ne de o zamanları özlüyorsun. İkinizde hayatınıza bakmayı becerebilmişsiniz. Zaman zaman yaşadığınız şeyleri düşünsen de o günlerin geri gelmesini istemiyorsun. Yaşadığınız her şeyi aklının bir kenarında bırakmışsın. Ona karşı ilgin oldukça azalmış ve aşk, sevgi duygularını hissetmez olmuşsun. Arkadaş olarak çok sağlam bir ilişkiniz olsa da artık başka türlü bir ilişki düşünmüyorsun. Yani yaşadığın her şeye iyi ki diyorsun ama artık başka şeylere odaklanmak istiyorsun. Pişmanlık duyduğun şeyler yok hayatında. Sadece bazı şeylerin bitmesi gerektiği için bittiğini düşünüyorsun. Bu nedenle de senin ne aklın ne kalbin eski sevgilinde. Tabii eski sevgilinin aklı sen de kalmışsa bilemeyiz!

Eski sevgilini sık sık düşünüyor ama barışmayı düşünmüyorsun.

Senin eski sevgilin sık sık aklına geliyor. Belki yaşadığın şeyler, zamanlar, anılar aklını kurcalıyor. Onunla barışma ihtimaliniz olmadığını biliyorsun ve bunu da pek istemiyorsun ama yine de aklından bazı zamanlarda çıkartamıyorsun. Eski sevgilin seni çok fazla düşündüğü için mi bilemeyiz ama aklına en olmadık zamanlarda geliyor. Bu düşünceler de sana bazen 'Acaba?' dedirtiyor. Pişmanlık duymana neden olan, 'Acaba bazı şeyleri görmezden mi gelseydim?' dedirten duygular yaşıyorsun. Onun gibi birisini bulamayacağından değil de onun yanında eğlendiğin gibi birini bulmayacağından endişeleniyorsun. Bütün bu düşüncelerine rağmen hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da biliyorsun. Yani ne kadar düşünürsen düşün sizin tekrar barışma ihtimaliniz zor gibi... Ara sıra mesaj atmaya yeltensen veya aramaya çalışsan da elin bir türlü telefona gitmiyor. İşte seni burada engelleyen her ne varsa tekrar barışma ihtimalinizi de engelliyor.

Senin aklın da kalbin de eski sevgilinde kalmış!

Senin aklın da kalbin de eski sevgilinde kalmış. Ne onu unutabilmişsin ne de yaşadıklarınızı... O sana karşı aynı duyguları taşıyor mu emin değiliz ama sen sürekli onu düşünüyorsun. Aklından bir türlü çıkaramamanın nedeni, belki onun gibi birini bulamaman belki de ona hissettiğin şeyleri bir başkasına hissedemiyor oluşun. Onun yanındayken hissettiğin huzuru, eğlenceyi, aşkı ve mutluluğu henüz bir başkasının yanında hissedememişsin. Senin aklını karıştıran şeyler de tam olarak bunlar. Sürekli onu düşünüyor, 'Devam etseydik nasıl olurdu?', 'Tekrar denesek nasıl olur?' diye kendine sık sık soruyorsun. Senin şimdi yapacağın tek bir şey var o da eski sevgiline bir şekilde ulaşmak. Çünkü senin tarafından bitmeyen bir şeyler var ve bunu hissediyorsun. Bu şekilde de bir başkasıyla olman mümkün değil. Ya uzun yıllar bazı şeylerin pişmanlığını yaşayacaksın ya eski sevgilinle barışıp belki yine ayrılacaksın belki de ayrılmayacaksın. Ama bunu denemek ve bu düşüncelerden kurtulmak zorundasın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
20
9
8
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın