Görüş Bildir
Haberler
Sen Mutlu musun Yoksa Mutsuz mu?

Sen Mutlu musun Yoksa Mutsuz mu?

Anlık ruh hali değişimlerimize göre insanlara yansıttığımız enerji de değişir. Bir gün her şeyden zevk alabilir diğer gün ise hayatımızın çok kötü gittiğini düşünebiliriz. Bu teste göre sen mutlu musun yoksa mutsuz mu?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Girdiğin bir ortamda istediğin bir plan yapılırsa...?

4. Peki hata yaptığında...?

5. Şu an istediğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için hangisi daha önemli?

7. Bir kişinin yalanını yakalarsan ne yaparsın?

8. Senin için önemli olan bir iş, bir başkasının hatası nedeniyle bozulursa ne yaparsın?

9. Geleceğini düşündüğünde ne hissediyorsun?

10. Son olarak çok fazla düşünen birisi misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlusun!

Bu teste göre sen mutlu birisin. Hayatının daha çok pozitif taraflarını ele alan ve çok zor kendini mutsuz edebilen birisin. Her şeyden bir anlam çıkartabilir ve bu çıkarttığın anlam seni bazı şeyler için motive edebilir. Herkes kadar sorunlarla karşılaşabiliyor ve bazen çıkmaza girebiliyorsun. Ama yine de senin hayatında, çok fazla şanslı olduğunu düşündüren şey var. Ailen, arkadaşların, önceden tanıdığın kişiler, şimdi hayatında olan herkes... Yani yaşadığın şeylerin şu an hayatında devam edip etmemesi önemli değil, senin bir süre bile bazı kişilerle vakit geçirmiş olman sana yetebiliyor. Küçük bir ilgi veya küçük bir sevgi gösterisi sana değerli olduğunu hissettirebilir. Hayatında çok fazla abartı şeyler istemiyor, sadece varlığı ile seni mutlu eden kişileri yanında istiyorsun. Senin mutluluğun insanlardan kaynaklanıyor. Onların varlığı, hayatına renk katıyor. Her koşulda ayağa kalkabilen biri olarak senin için mutlu olmak zor değil. Kötü şeyler yaşamış olsanda görmezden gelebilir ve hayatındaki iyi şeylere odaklanabilirsin. Senin için, insan hayatında mutlu veya mutsuz olacağını kendi seçer. Bazı kararlar sonucu ya çok mutlu ya da çok mutsuz olabilirsin. Sen hem karaların sayesinde de hem de bazı şeyleri görmezden gelmen sayesinde mutlu birisin.

Mutsuzsun!

Sen şu an hayatının en mutsuz zamanını yaşıyorsun. Her şeyin üst üste geldiği belki anlam veremediğin belki ben ne yaşıyorum diye kendine sorduğun günlerden geçiyorsun. Birinin seni tutup buradan çıkartmasını ve yaşadığın her şeyi unutmayı diliyorsun. Bazı yaşadığın şeyler sana ağır gelmiş ve aşamamışsın. İçinde bitmeyen bir huzursuzlukla yaşamaya çalışıyorsun. Yüzünün güldüğü anlar bile kısa sürüyor. Çünkü aklına hemen yaşadığın şeyler geliyor. Şu an hayattan zevk almıyor ve bu günlerin ne zaman biteceğini düşünüyorsun. Belki dönemsel olarak mutsuzluk hissetsen de bu duygudan kurtulamadığın zaman kalıcı bir mutsuzluk ede etmiş olacaksın. Bazı şeylere zamanında dur demeli ve kendini bu durumun içinden yine kendin çekip çıkarmalısın. Sen mutlu olmak istemezsen, karşına kim gelirse gelsin senin için bir şey yapamaz. Kendi mutluluğunu önce kendin sağlamalısın. Hayatında anlık mutlu olacak şeyler yakalıyorsun ama daha sonra ise eski mutsuzluğuna geri dönüyorsun. Hayatında kalıcı şeyler elde edemiyorsun. Şu an hissettiğin mutsuzluk hissinden kurtulman hayata bakış açını değiştirmenden başlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
49
41
23
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
turan_t9366

Lan mutsuzluktan ölüyorumm teste gerek yok

cansu ersan

Mutlusun