Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Hayvanlara Göre Senin Bilinçaltındaki Korku Ne?

Seçtiğin Hayvanlara Göre Senin Bilinçaltındaki Korku Ne?

Seçeceğin hayvanlar senin bilinçaltındaki korkuyu ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Sevdiklerini bir daha görememe korkusu...

Senin bilinçaltındaki korku sevdiklerini bir daha görememe korkusu... Hayatındaki herkese çok fazla değer veriyor ve onlar için sürekli bir şey yapmaya çalışıyorsun. Karşılığı olsun veya olmasın sen o an ne hissediyorsan ona göre hareket ediyorsun ve içinden de sürekli birilerini mutlu etmek geliyor. Onların yüzlerindeki gülümseme, gözlerindeki parıltıyı görmek bile sana yetebiliyor. Hayatında önceliğin sevdiğin insanlar olmuş. Onlar ne kadar mutluysa sen de o kadar mutlusun. İçinde yerleşmiş olan koku ise onları bir daha görememek, onlarla vakit geçirememek, sarılmamak... Kısacası onları kaybetmek. Bu korku ile savaşıyorsun kendi içinde. Sevdiğin bir kişinin bile hayatından çıkması sana çok ağır gelebilir. İnsanlara çabuk alışıyor, güveniyor ve bağlanıyorsun. Karşındaki kişilerden de aynı duyguları hissedersen, seni o ilişkiden kimse çıkartamıyor. Yaşadığın en küçük bir olay senin dağılmana neden olabilir. Seni büyük bir yıkıntıya uğratacak olay ise sevdiğin birini kaybetmek olur. Onlarsız bir hayat düşünmediğin gibi onların olmadığı bir yerde bulunmak bile sana zor geliyor. Kendine bir dünya kurmuşsun. Bu dünyada sadece sen ve sevdiğin kişiler var ve bu dünyadan kimse çıkamıyor. Çünkü sen buna izin vermiyorsun. İçindeki bu korku bazı zamanlar da yanlış kararlar vermene neden olabiliyor.

İsteklerine kavuşamama korkusu...

Senin bilinçaltındaki korku isteklerine kavuşamam korkusu... Bazı hedeflerin, hayallerin var. Bu hayallerine bir gün kavuşamayacak olmak senin en büyük korkun. Onun için çabalıyor onun için çalışıyorsun. Bunca emeğinin, isteğinin olumsuzlaşması seni büyük oranda etkiler. Hayatında önemli olarak yer alan bazı şeyler var. Bunlar insanlar olduğu kadar isteklerin de... Yani önüne koyduğun hedeflere ulaşmak zorunda hissediyorsun. Bu zorundalığı sen yaratıyorsun. Çok hırslı bir karakter değilsin belki ama yine de bunun için her şeyi yapıyorsun. Bu korkuyla bazen nasıl ilerleyeceğini bilmiyorsun. Bir şeyi çok istiyorsan ve gerçekten hak ediyorsan o şey zaten zamanla senin olur. Sen elinden geleni yaptığın sürece alamayacağın ve başaramayacağın pek bir şey yok. Kendini daha iyisi için sürekli zorlarken aslında psikolojini kötü etkilediğinin farkında değilsin. İsteklerine kavuştuğunda daha mutlu biri olacağını düşünüyorsun. Belki de daha mutlu biri olacaksın. Ama zamanla bu çok istediğin şeylerin yerini başka çok istediğin şeyler alacak. Sen yine hayallerinin peşinden git ama hayallerine bir sınır çizmeyi de unutma.

Sevilmeme korkusu...

Senin bilinçaltındaki korku sevilmeme korkusu. Belki zamanında birini çok sevmiş veya henüz tam olarak aşık olamamışsın. Aynı şekilde sevildiğini de pek hissetmemişsin. Bu da yıllar geçtikçe senin içinde bir boşluğa neden olmuş. Şimdi ise sevilmek ve gerçekten sevilmek içi çabalıyorsun. Her gün bunu bekliyor ve karşına bir gün öyle birinin çıkacağını düşünüyorsun. Bilinçaltına yerleşmiş bu duygu senin en çok yalnız kaldığın anlarda ortaya çıkıyor. Her şeyin fazla yüzeyselleştiği şu zamanlarda senin gerçekten sevilebilme ihtimalinin giderek düştüğünü düşünüyorsun. Senin için çok zor olan bu duygu seni aynı zamanda korkutan bir duygu. Birinin seni kaybetmekten korkması, senin için çabalaması veya seni senden daha fazla düşünmesi bazen sana imkansız geliyor. Sen sevilmeyi beklemek yerine kendini sevmeyi denemelisin. Bu istediğinin ve korkunun tek sebebi sevgi eksikliği hissetmen. Kendine yetebildiğin ve kendini sevdiğin zaman birinin seni sevmesini aramayacaksın. Tabii ki karşına istediğin gibi biri çıkabilir ama bunun için korku duymak aslında o duygudan uzaklaşmana neden olur. Sen kendine değer ver ve kendini önemse... Geri kalan her şey zamanla ortaya çıkar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
28
19
13
11
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın