Görüş Bildir
Haberler
Yok Artık Dedirten Acayip Cinsellik Kazaları: Araba Vitesine, Diş Teline ve Acı Bibere Dikkat!

etiket Yok Artık Dedirten Acayip Cinsellik Kazaları: Araba Vitesine, Diş Teline ve Acı Bibere Dikkat!

R.G.
16.08.2021 - 15:18

Sıradan seks hayatlarını renklendirmek isterken başlarına korkunç kazalar gelen insanların hikayelerini okurken hayrete düşeceksiniz. Sizler için birbirinden acayip seks kazalarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dikkat, kırılabilir!

1. Dikkat, kırılabilir!

Bilinçsizce girilen cinsel ilişki sırasında yaşanan durumlardan birisi bu: Penisin kırılması! Fransa'da bir doktorun anlattığına göre adamın biri elektrik direğine çarptığını söyleyerek acile gelmiş. Penisi kırılan adamın yalanı sonradan ortaya çıkmış. Aslında adamın cinsel organı bir otel odasında bir hayat kadını ile birliktelik yaşarken kırılmış.

2. Diş tellerine dikkat!

2. Diş tellerine dikkat!

İngiltere'de bir gün bir üniversite öğrencisi midesinde bulunan penis parçalarıyla acile gelmiş. Gerçek ise uzun soruşturmalar sonunda ortaya çıkmış. Diş telleri bulunan öğrenci, bir başka öğrenciye oral seks yaparken teller yüzünden penisini parçalamış.

3. Ne yediğinize dikkat!

3. Ne yediğinize dikkat!

Bu örnekte görüyoruz ki cinsel ilişki öncesinde uzak durmamız gereken tek yiyecek soğan değil. ABD'de acı baharatlar yedikten sonra partnerine oral seks yapan bir kişi, kadının genital bölgesinde orta derecede yanıklar oluşmasına sebep olmuş...

4. Yüzüklerinizi parmağınıza takın...

4. Yüzüklerinizi parmağınıza takın...

Amerika'da yaşlı bir adam ereksiyon sorununu çözmek için internetten araştırma yapmış ve penis yüzüklerinin işe yaradığını okumuş. Gerçekten de ereksiyon sorunu için kullanılan 'penis halkası' adında aletler var. Adam bunun için alyansını kullanmış ve cinsel organı alyansına sıkışmış. Uyaralım, evde denemeyiniz!

5. Tutkulu bir fitness sevdalısı

5. Tutkulu bir fitness sevdalısı

Bu fitness sevdalısı adam penisini ağırlığa sıkıştırmış ve mosmor olan cinsel organıyla hastanenin yolunu tutmuş. Doktorlar tam 3 saat boyunca 2,5 kiloluk ağırlığı adamın penisinden çıkarmaya çalışmışlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Batman olmaya çalışırken yere çakılmak

6. Batman olmaya çalışırken yere çakılmak

İtalya'da sevgilisiyle farklı bir fantezi denemek isteyen adam, Batman olmaya karar vermiş. Sevgilisinin ellerini ve gözlerini bağlayan adam dolabın üstüne çıkmış. Oradan aşağı atlayarak sevişmeye başlamayı planlayan adam, zemine çakıldığı gibi bayılmış. Sevgilisi ise saatlerce yardım için bağırmak zorunda kalmış.

7. Arabada cinsel ilişkiye girecekseniz vites koluna dikkat edin!

7. Arabada cinsel ilişkiye girecekseniz vites koluna dikkat edin!

Roma'da arabada sevişirken anın büyüsüne kapılan çift, fark etmeden vitesi boşa almış. Yokuşta bulunan araba yol boyunca kayarak sonunda bir fast food dükkanının içine dalmış.

8. Kamu spotu: Evde denemeyiniz!

8. Kamu spotu: Evde denemeyiniz!

Bu sefer ölümle sonuçlanan bir kazadan bahsediyoruz. Yine bir fantezi denemesi fakat ne yazık ki sonu çok kötü bitmiş. Pensilvanya'da kadının biri kocasıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada göğüs uçlarına elektrik bağlamış. Voltajını ayarlayamadıkları için elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
131
89
77
43
32
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
salvatore

Ne fantezi aşkıymış be arkadaş... Ulan eski zamanlarda yaşasaydım diyorum bazen. Belki de bu cinsellik dolu dünyadan uzak yaşardım.