Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit Ankara Temsilcisi: '12 Ada, Libya, Musul, Kırım ve Batı Trakya Tekrar Türkiye'ye Katılabilir'

etiket Yeni Akit Ankara Temsilcisi: '12 Ada, Libya, Musul, Kırım ve Batı Trakya Tekrar Türkiye'ye Katılabilir'

Yeni Akit gazetesinin Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, 100 STK'nın 12 Ada, Girit, Libya, Musul, Kerkük, Kırım, Batı Trakya ile ilgili davalar açmaya hazırlandığını belirterek 'Bu topraklar tekrar Türkiye'ye katılabilir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Akit gazetesi ve Akit TV'nin Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Osmanlı döneminde kaybedilen bazı toprakların yeniden Türkiye sınırlarına dahil olabileceğini ileri sürdü. 

Yakışıklı, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile beraber 100 STK'nın 12 Ada, Girit, Libya, Musul, Kerkük, Kırım, Batı Trakya'nın Türkiye'ye katılması için dava açmaya hazırlandıklarını belirtti ve 'Bu topraklar tekrar Türkiye'ye katılabilir' diye ekledi.

Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni Karagül: "Atina 'silahsızlık' şartını ihlal etti, sıra bizde"

Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni Karagül: "Atina 'silahsızlık' şartını ihlal etti, sıra bizde"

Yenişafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül de Twitter hesabından 'Şimdi bütün CHP’liler Yunan safında Türkiye’ye saldıracak! Türkiye, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan STK’ları, 12 Ada’nın Türkiye’ye devri için dava açıyor. Adaları askeri üslere dönüştüren Atina, “silahsızlık” şartını ihlal etti. O zaman sıra bizde. Akdeniz’den sonra Ege!' paylaşımda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Gürsel: "Orta Asya için de dava açın"

CHP'li Gürsel: "Orta Asya için de dava açın"

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yeni Akit'ten Hacı Yakışıklı'nın paylaşımını alıntıladı ve ve iddiasını tiye alan bir mesaj yazdı.

Tekin, 'Hazır dava açmaya başlamışken Orta Asya, Ötüken, Buhara, Semerkant, Taşkent için de dava açın, onlar dışarıda kalmasın. Libya'yı dava açıp arsa gibi alabiliyorsak Çin Seddi'nden buraya kapatırız.Siyasal islamcılık esasında budur. Akıl, mantığı bırakıp hülyalarla yaşamaktır' dedi.

Yakışıklı yanıt verdi: "Hayaldi gerçek oldu diyeceğiz"

Yakışıklı yanıt verdi: "Hayaldi gerçek oldu diyeceğiz"

CHP'li Tekin'e yanıt veren Hacı Yakışıklı ise 'Ve ilk tepki Yunanistan'dan değil CHP'den geldi; cidden öyle oldu! STK'lar 12 Ada, Girit, Libya, Musul - Kerkük, Kırım, Batı Trakya ile ilgili uluslararası boyutta davalar açmaya hazırlanıyor! Gürsel Bey; 'Bunlar hayal' diyor! Biz ise inşaallah; 'Hayaldi gerçek oldu' diyeceğiz!' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
137
96
53
48
27
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dalga geçiyorduk ya şaka maka bunlar diriliş ertuğrula falan fena kaptırmışlar kendilerini. Kapitülasyon mu vericeksiniz napıcaksınız topraklar karşılığında?... Devamını Gör

Kzlt

Yine mi masadayız :D Holosko + bir miktar para

Mehmet Yavuz

peki zeki müren'de bizi görecek mi?