Görüş Bildir
Haberler
Yemyeşil Dokusu ve Muhteşem Deniziyle Gökçeada’da Kamp Yapabileceğiniz Yerler Rehberi

Yemyeşil Dokusu ve Muhteşem Deniziyle Gökçeada’da Kamp Yapabileceğiniz Yerler Rehberi

Yeter Şirin
26.06.2023 - 11:55

Gökçeada gerek koyları ve plajları mimarisi gerek eski evleriyle dikkat çekse de aslında kampçılar ve sörf severlerinde gözde yerlerinden. Bu yazımızda Gökçeada’dayız sevgili okur. Kamp yapabileceğiniz koylar, plajlar ve kamp yerlerini hakkında daha fazla bilgi için 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çağdaş Cafe Camping

1. Çağdaş Cafe Camping

Gökçeada’da sörf yapmak isteyenlerin geldiği, yemekleri güzel ve temizlik konusunda başarılı bu işletmede sizde kamp yapmak istiyorsanız, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: çınarlı mah. aydıncık mevkii küme evleri no:6 Kefalos plajı, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05462080606

Ziyaretçi Yorumu: “Plajdaki rahatlıkla gidilebilecek en iyi işletmelerden biri. Hem kafesinde çok fazla yiyecek ve içecek opsiyonu var hem de geniş bir alana yayılmış şezlong ve kamp alanı var. Çalışanları çok ilgili ve hızlı servis var.”

2. Gizli Liman Koyu

2. Gizli Liman Koyu

Türkiye’nin en batısında bulunan Gizli Liman gerçekten adının hakkını veriyor. Yıllar biraz kötü, internet çok çekmiyor ama ben bu muhteşem koya gidip yüzerim ve kamp yaparım diyorsanız karar tamamen sizin. 

Adres: Dereköy Şahinkaya Köyü, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Uğurlu Plajı'nın en sonuna kadar gidip, küçük bir tepenin üzerine tırmanırsanız, ki tırmanması çok kolay, Gizli Liman Koyu'nu görebilirsiniz. Manzara kesinlikle görmeye değer. Koya inmeyi göze alırsanız çok güzel bir koyda yüzme şansınız da olur. Ancak burada herhangi bir tesis olmadığını, çünkü araç ile ulaşabileceğiniz bir bağlantısının olmadığı göz önünde bulundurun. Bu koyun ardında ise Türkiye'nin en batı noktası var. Oraya doğru ilerlemek, bitki örtüsü nedeni ile zorlu olabilir. Bence gerek yok, ama tercih sizin.”

3. Vagon Camping

3. Vagon Camping

Masal evleri gibi küçük renkli vagonları olan olan Vagon Camping Gökçeada’da size unutulmaz bir kamp deneyimi yaşatacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çınarlı, Anafartalar Cd. No:37, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05300481919

Instagram: @wagon_concept

Ziyaretçi Yorumu: “Yanımızda mutfak eşyası getirmemize rağmen kamp alanında bardak tabak çatal vs. vardı. Özellikle sıcak su ve saç kurutma makinası gibi artı özellikleri var. Kamp sahipleri cana yakın ve güler yüzlü, rahat rahat takılabileceğiniz bir kamp alanı ayrıca şehir merkezine de çok yakın. Herkese tavsiye ederim çok rahat ettik bir sonraki gelişimizde kesinlikle burası ilk tercihimiz.”

4. Uğurlu Köyü Kamp Alanı

4. Uğurlu Köyü Kamp Alanı

Gökçeada Uğurlu Köyünde bulunan kamp alanı işletme bakımından köyde bulunan market işinize yarayabilir. Dönem dönem deniz anaları görülebiliyor dikkat etmenizde fayda var. Çöp için herhangi bir kova vb yok o yüzden çevreyi siz temiz tutmalısınız.

Adres: 17762 Uğurlu/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Denizin güzelliği yanı sıra insanı kendi köyünde hissettiren köy halkınıda unutmayalım.”

5. Surf İnn Gökçeada Kamping / Otel

5. Surf İnn Gökçeada Kamping / Otel

Kefalos plajının yanında bulunan Sur Inn Gökçeada hem sörf yapmak isteyenlerin hem de kamp yapmak isteyenlerin ortak noktası. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Çınarlı, Aydıncık Mevkii Küme Evler No:34 17760, 17760 Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05061978272

Instagram: @gokcaadasorfinn

Ziyaretçi Yorumu: “Gökçeada'da konaklama yapmak için ekonomik ve konforlu bir kamp alanı. İşletmeci ve çalışanlar güler yüzlü. Tek eksikleri alanın kükürt ile ilaçlanmaması.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Laz Koyu

6. Laz Koyu

Denizin içini rahat göreceğiniz Laz Koyu sadece yol bakımından biraz canınızı sıkabilir. Temel ihtiyaçlar için işletme bulunuyor. Manzarası, denizi ve konumuyla gerçekten efsane bir yer.

Adres: 17760, Dereköy Köyü Yolu, 17762 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Türkiye'nin en iyi koylarından olabilecek yapıda. Park ve yol problemi için asfalt yapılmış ama sadece yaraya tampon olmuş. Sırf Park ve o dik rampayı yürümemek için ikinci sefer gitmekten vazgeçtik. Temiz su, ailecek çadır kamp kurabileceğiniz bı koy. Bı cafe var . Ana ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz. Cafe mesafesi  bağımsız konuklar için biraz uzak. içecek. yiyecek ve gölge için şemsiyenizi yanınızda götürmelisiniz..”

7. Yıldız Koy Arkadia Kamp Alanı

7. Yıldız Koy Arkadia Kamp Alanı

“Öyle bir kamp yeri olsun ki kimse bana ulaşamasın biraz kafamı dinleyeim” diyorsanız Gökçeada’da Arkadia kamp Alanı aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın. 

Adres: 17760 Kaleköy/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02868872846

Instagram: @yildizkoyarkadia

Ziyaretçi Yorumu: “Karavan ile gidebileceğiniz çok güzel bir tesis. Her türlü gereksiniminizi karşıyabilirsiniz. Bunların yanısıra Zeynep hanımın mutfağından çıkan leziz mezeleri de denemenizi öneririm. Gezip gördüğüm kadarıyla, Yıldız koyu diğer plajlara göre daha güzel. Tek sıkıntı ki, bazılarına ilaç gibi gelebilir, ne Turkcell ne de Vodafone çekiyor 😊.”

8. Uğurlu Plajı

8. Uğurlu Plajı

Kamp kurmak için Gökçeada’da uygun bir yer olan Uğurlu Plajının yazılı olmayan tek kuralı jandarma tarafından belirlenen şeridi geçmemek, tabi yüklü bir ceza ödemek istemiyorsanız. Plaj etrafında işletmeler bulunmakta.

Adres: 17760 Dereköy/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Gökçeada'nin en batısında kalan plaj, diğer plajlar gibi kalabalık ve yoğun değil, kamp atmak için çok uygun, gece gökyüzü aşırı iyi gözüküyor çünkü ışık kirliliği yok. Teleskop veya telefonunuza astronomi app i indirerek baya eğlenebilirsiniz.”

9. Kefalos Plajı

9. Kefalos Plajı

Tertemiz suyu, güzel ortamı ve havasıyla Gökçeada’da denize girmek ve kamp yapmak için harika bir lokasyon. Etrafında işletme de bulunduğu için ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Adres: 17760 Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Gökçeada Uğurlu köyüne 25km uzaklıkta ada'nın en güzel kumlu plajı. Ulaşım gayet kolay ve yollar güzel.Plajda rüzgar sörfü yapanlar fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel görüntüler oluşturuyor.Deniz çocuklu aileler için  adanın en ideal plajı.Halk plajı olması yanında , kamp işletmeleri tarafından  2 şezlong 1 şemsiye 100TL'ye kiralaya biliyorsunuz.Tuvalet ve duşlar mevcut ve gayet temiz. Tek dikkat etmeniz gereken , gitmeden önce rüzgar hızını kontrol etmeniz.”

10. Gökçeada İncekum Plajı

10. Gökçeada İncekum Plajı

Adı gibi incecik kuma sahip İncekum plajının yolu biraz sıkıntılı. Özellikle altı düşük arabalar için yol gerçekten zorlayıcı olabilir. Yol bitiminde sessiz sakin sığ denize sahip plajda kamp yapacağınızı düşününce bütün yorgunluğunuz geçecek.

Adres: Çınarlı, 17760 Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Yoku çok kötü ve binek araçla gitmek zor. Çekme karavan zor girer, motokaravan la gidilebilir. İşletme yok, sakin, sığ ve güzel...

Gökçeada ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın