Görüş Bildir
Haberler
Doğal Güzellikleri, Bakir Koyları ve Eski Rum Evleriyle Ünlü Gökçeada’nın Uygun Fiyatlı Otelleri

Doğal Güzellikleri, Bakir Koyları ve Eski Rum Evleriyle Ünlü Gökçeada’nın Uygun Fiyatlı Otelleri

Yeter Şirin
25.04.2023 - 22:06

Türkiye'nin en büyük adası olmasının yanı sıra muhteşem gün doğumu ve eski taş rum evleriyle ruhumuzun huzur bulduğu Gökçeadadayız bu yazıda. 'Gökçeada’da nerede kalınır? Hangi otelde kalınır?' diyorsanız doğru yazıdasınız. Bu otelleri merak ediyor ve tatil planınız için fikir arıyorsanız buyurun yazının devamına…🌱

1. Örnek Motel & Apart

1. Örnek Motel & Apart

Adı gibi bütün işletmelere örnek olacak olan Örnek Motel odaları, temizliği, kahvaltısıyla Gökçeada’da beğenilen mekanlarda. Motel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Fatih, Atatürk Caddesi No:41, 17760 Yenibademli/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05413420800

Instagram: @ornekmotel

Ziyaretçi Yorumu: “Öncelikle Emre bey ve çalışan arkadaşlar çok kibar ve güler yüzlüler yemekleri oldukça iyi.Hayvan sever olmaları da ayrıca çok güzel.Her konuda yardımcı olmaya çalışmaları bizi mutlu etti çocuklu aileler için çok iyi bir işletme en kısa zamanda tekrar orada olmak dileğiyle.”

2. Yakamoz Motel

2. Yakamoz Motel

Manzarasıyla gelen misafirlere unutulmaz bir tatil yaşatan Yakamoz Motel yemekleri, mezeleri ve balıklarıyla da beğeniliyor. Motel hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yukarı Kaleköy No:48/B, 17760 Kaleköy Köyü/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02868872057

Instagram: @yakamoz_hotel_restaurant

Ziyaretçi Yorumu: “Manzara efsane mezeler ve ana yemekleri çok beğendik ilgili personel ile harika bir hafta sonu geçirdik emeğinize sağlık.”

3. Gökçeada Azra Apart Otel

3. Gökçeada Azra Apart Otel

Gökçeada’daki eviniz diyerek bütün konuklarına ev sıcaklığını yaşatan Azra Apart tatiliniz boyunca ilgili personeliyle unutulmaz bir deneyim olacak sizin için. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yeni Mahalle, Çeşme Sk. No:20, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05355410141

Instagram: @gokceadaazra

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel bir tatil deneyimi yaşadık, odamız çok temizdi , kahvaltımızı çok sevdik , sahipleri çok kibar ve güler yüzlüydü, daha ne beklenebilir ki? Kesinlikle tavsiye ediyorum.”

4. Deep Breath

4. Deep Breath

Otele girdiğiniz anda Gökçeada tatiliniz için doğru bir tercih yaptığınızı anlayacaksınız. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Cumhuriyet, Kuzu Limanı Mahallesi No:8 İsmail Gaspıralı Marmara Region, İsmail Gaspıralı Cd. D:No:8, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05057137150

Instagram: @deep_breath_imroz

Ziyaretçi Yorumu: “Kapıdan girer girmez çok temiz ve ferah bir ortamla karşılaşıyorsunuz. Rasim Bey ve eşinin misafirperverliğinden çok memnun kaldık. Otelin bahçesinde çok fazla çeşitten oluşan bir kahvaltı yaptık, sanki evimizde gibi hissettik . Konum olarak köylere ve merkeze çok rahat ulaşabildik. Sessiz, sakin ve çok huzurlu bir ortama sahip olan Deep Breath bir dahaki Gökçeada seyahatimizde kesinlikle ilk tercihimiz olacak. Her şey için çok teşekkür ederiz.”

5. Kotinos Beach Hotel

5. Kotinos Beach Hotel

Kefalos plajının hemen yanında bulunan Kotinos Hotel Gökçeada’nın tadını çıkarmanız için personelleri ve otelin diğer hizmetleriyle sizi bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Çınarlı Mahalles, Aydıncık Mevki, Küme Evleri No:17, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02868981012

Instagram: @kotinosbeachhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Kefalos plajı dibinde, yer konum çok iyi, kahvaltısı yeterli, odaları temiz, günaydın diyen çalışanlar olsa da resepsiyon da hep bir boşluk mevcut.Bu konuyu da çözerlerse otel 5 Yıldızı hak ediyor. Ha birde balayı çifti olarak gitmeyin. Ekstra bir tarafı yok çünkü.”

6. Yenibademli Konukevi

6. Yenibademli Konukevi

İster hafta sonu ister yaz tatili fark etmez, Yenibademli Konukevi tatilinizi unutulmaz hale getirecek. Konukevi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Köyü No 93, 17760 Yenibademli/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02868880017

Instagram: @yenibademli

Ziyaretçi Yorumu: “Normalde işletmelere yorum yapmam. Ama yorumları okurum. Güzel Yorumlardan dolayı geldik. Gerçekten uygun fiyat. 10/10 temizlik, İlgi alaka, yaklaşım. Güzel kahvaltı. İlk defa geldiğimiz Gökçeadadan memnum ayrılmamızı sağladıkları için teşekkür ederiz.”

7. Gökçaada Marmaros Hotel

7. Gökçaada Marmaros Hotel

Gökçeada tatiliniz için gerekene varsa bünyesinde barındıran Marmaros Hotel her şeyiyle çok güzel. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Çınarlı, Atatürk Cd. No:4, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05077921530

Instagram: @marmaroshotel

Ziyaretçi Yorumu: “Gökçeada ya ilk gittiğimde merkezde bir otel bakarken önüme çıkan harika konumu tertemiz güzel odaları mükemmel hizmetiyle birlikte güler yüzlü sahibesinin ilgileriyle üst düzey memnuniyet duyduğum çok güzel bir tatil geçirdim teşekkürler Marmaros ailesi.”

8. Şahika Konukevi

8. Şahika Konukevi

Konum, kahvaltı, işletme sahiplerinin ve çalışanlarının ilgisi, temizlik konusunda bütün misafirlerinden tam not alan Şahika konukevi Gökçeada tatiliniz için tercih edeceğiniz bir işletme. Konukevi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Yenimahalle Kahveci, Salih Efendi Caddesi No 14/1, 17760 Gökçeaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326330934

Instagram: @sahikakonukevi

Ziyaretçi Yorumu: “Adaya hep geliyorum yeni keşfettim burayı. Gerçekten çok memnun kaldım. Hijyenik , düzenli , ferah. Güleryüzle karşılandık. Konum gereği de gayet güzel bir noktada . Herkese iç rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Tam fiyat performans 👍🏼”

9. Otel Kefalos İmroz

9. Otel Kefalos İmroz

Kefaloz Plajının hemen yanında olan Otel Kefalos üç yıldızlı bir otel olmasına rağmen beş yıldızlı bir otel gibi hizmet veriyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çınarlı Mah, Aydıncık Mevkii No.: 140, 17760 Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02868880044

Instagram: @otelkefalos

Ziyaretçi Yorumu: “Bu senenin ilk tatili icin çok sevdiğimiz Gökçeada'yı tercih ettik ve daha önce bildiğimiz bir konuma yakın otel aradık. Rezervasyon sırasında Hilfan Bey'in özel ilgisinden memnun kaldık. Zira kaldığımız süreçte hizmet çok üst seviyedeydi. Kahvaltı açık büfe bu göz doyuruyor ve 100 çeşit peynir koymayarak israfı da önlüyorlar, kuşların beslenmesi bile düşünülüyor kısacası lüks aramıyorsanız sakin bir tatil istiyorsanız doğru adres.”

10. Estia Butik Otel

10. Estia Butik Otel

Küçük bir işletmesi olan Estia Butik Otel özenle hazırlanan odaları, kahvaltıları ve konumuyla Gökçeada tatilinizi daha keyifli hale getirmek için sizleri bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çınarlı, BİLİNMEYEN83 (Sokak No:4, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05367754294

Instagram: @estiabutikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Nisan 2023 sonuna doğru iki gün misafir kaldık, eşimle birlikte. Önce Gökçeada'ya hakim konumu, arkasından güler yüzlü personeliyle karşılanıp odamıza yerleştirildik. Küçük ama şirin, işini profesyonelce yapan güzel insanların işlettiği bir yer. Sanırım yolum Gökçeada'ya düşerse tereddütsüz tercih edebileceğim bir yer.”

11. Yeşildağ Pansiyon Gökçeada

11. Yeşildağ Pansiyon Gökçeada

Rahat ve kullanışlı odaları, güzelim bahçesi ve herkese yürüme mesafesinde bulunan Yeşildağ Pansiyon Gökçeadaya geldiğinizde tercih sebebiniz olacak. Pansiyon hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Fatih, İnönü Caddesi, Yusuf Özbek Sk. No:6, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @yesildagpansiyon

Ziyaretçi Yorumu: “Çok sakin bir yer, bahçenin içinde tüm evler, fiyatları çok uygun, işletmecisi çok ilgili, eksik yok evlerde, merkeze yürüme mesafesinde.”

12. Kardeliz Butik Otel

12. Kardeliz Butik Otel

Bir yanınız deniz bir yanınızın mavi olacağı bu otelde Gökçeada’nın ruhunu daha iyi hissedeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çınaraltı sapağı, 17760 Tepeköy/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05362151761

Instagram: @kardelizbutik

Ziyaretçi Yorumu: “Tertemiz, pırıl pırıl, kahvaltısı çok iyi. Doğayla iç içe. Ailece kalmak için oldukça güzel bir otel. Sabire Hanım'ın misafirperverliği ve ilgisi gerçekten güzeldi. Tavsiye ediyorum.”

13. The Hill Vintage House

13. The Hill Vintage House

Gökçeada Tepeköyde bulunan The Hill Vingate işletme sahibinin inceliği, otelin manzarası ve dingin atmosferiyle eski bir rum evi. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tepeköy İç Yolu No: 80, 17760 Tepeköy/Gökçeada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326006141

Instagram: @thehillvintagehouse

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel bir lokasyonda. Harika bir manzarası var. Çok sakin huzurlu ve sessiz. Odalar temiz ve güzel. Fatih Bey'e her şey için teşekkür ederiz.”

Çanakkale ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın