Görüş Bildir
Haberler
Yaşamayı Ne Kadar Seviyorsun?

Yaşamayı Ne Kadar Seviyorsun?

Ma Belle
02.06.2023 - 18:02

Çeşitli zorluklar yaşayabilir, farklı koşullara sahip olabilir ve yaşanan farklı olaylara rağmen halen ayakta durmayı becerebiliriz. Ancak her şeye rağmen yaşamak ve yaşamayı sevmek güzeldir. Peki sen yaşamayı ne kadar seviyorsun? Öğrenmek için soruları cevaplamaya başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım! Diyelim ki inanılmaz derecede yorucu bir hafta geçirdin ve kendini şımartmak istiyorsun. Kendini nasıl ödüllendirirsin?

2. Bir pazar kahvaltısı sence nasıl olmalı?

3. Peki işini seviyor musun?

4. Diyelim ki çalıştığın yer sana bir haftalık bir tatil sundu ve istediğin yere gidebileceksin. Nasıl bir yere gitmek isterdin?

5. Başın sıkıştığında arayabileceğin kaç kişi var hayatında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hedeflerine ulaşmaya çalışırken nasıl hareket ediyorsun?

7. Sana tutkularının olup olmadığını sorsak peki?

8. Son soruya geldik! Yaşam koşullarından memnun musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatı seviyorsun! Ama...

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda sen bu hayatı seviyorsun. Ama koşulların biraz daha iyi olmasını bekliyorsun ve istiyorsun. Açıkçası şartlar biraz daha kolaylaşır ve dilediğin şeyleri biraz daha kolay elde edebilirsen hayatı daha çok sevmeye başlayacaksın. Ümidini hiçbir zaman kaybetme, elbet güzel günler yakındır!

Yaşıyorsun bu hayatı!

Verdiğin yanıtlara baktığımızda sen aslında yaşamayı seviyorsun. Hayat bu, her şey mükemmel olmak zorunda değil. Bazen pürüzler çıksa da kendinden ödün vermeyip zorlukları aşmayı öğrenebilmişsin. Her şeye rağmen hayatı seviyor ve yaşıyorsun. Düştüğün zaman kalkmayı öğrenmiş ve elinden tutan insanlar her halükarda etrafında bulunmuş. Yaşamak güzeldir, sevmek de apayrı!

Sen bu dünyaya hayatı sevmeye gelmişsin!

Seçtiğin yanıtlara göre sen bu hayatı dibine kadar yaşıyor ve seviyorsun! Şartlar ne olursa olsun, hangi tür zorluklarla karşılaşıyor olsan bile düştüğün zaman hemen ayağa kalabiliyorsun. Adımlarını sağlam atıp planlı bir şekilde hareket ediyorsun. Senin hayatında hataya yer yok, bu yüzden istediğin çoğu şeyi kendi çabanla elde edebiliyorsun. E bu da yaşadığın hayatı sevmeni sağlıyor. Hep böyle güçlü dur, çünkü böyle çok güzelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
41
16
12
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kemal Çakar

Çok saçma sorular, çok saçma sonuç

Asya

Hayatı seviyorsun! Ama...

Gizem Yenikler

Yaşıyorsun bu hayatı!

deadblack

Benide yaşat abla