Görüş Bildir
Haberler
Yaş Aldıkça Güzelleşen Başarılı Oyuncu Gökçe Bahadır'ın Unutulmaz Dizi ve Filmleri

Yaş Aldıkça Güzelleşen Başarılı Oyuncu Gökçe Bahadır'ın Unutulmaz Dizi ve Filmleri

Doğallığı ve muhteşem oyunculuğu ile herkesi etkilemeyi başaran Gökçe Bahadır, oynadığı birçok dizi ve film ile başarısını hepimize kanıtlamıştır. Yaş aldıkça güzelleşen ve duru bir güzelliğe sahip olan oyuncu, hiç belli etmese de 42 yaşına giriyor. Güzel oyuncuya başarı dolu, harika bir yaş diliyoruz. Sizler için Gökçe Bahadır'ın oynadığı en iyi dizi ve filmleri derledik. İyi seyirler!👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb  ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Aşk Uykusu, 2017

15. Aşk Uykusu, 2017

IMDb: 4.2 

Özet: Bir kadın dağılan evliliğini toparlamak ve eşini tekrar elde etmek için uğraşırken bir yandan da yaşadığı psikolojik yıkıntısından kurtulmaya çalışır. Aşk için nelerin göze alınabileceğini çarpıcı bir dille anlatan Aşk Uykusu, eşine tutkuyla bağlı olan ve ilişkisini kurtarmak için her şeyi göze alan Yonca'nın tutkulu ve gerçek hikayesi. 

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy, Hande Subaşı 

Yönetmen: Nisan Akman

14. Hırçın Kız Kadife, 2009

14. Hırçın Kız Kadife, 2009

IMDb: 4.4 

Özet: Güzel ama sorunlu bir köylü kızı olan Kadife, nehir kenarında baygın bir genç adam bulur. Genç adam kendine geldiğinde hafızasını kaybettiği anlaşılır. 

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Alpay Kemal Atalan, Mahmut Gökgöz 

Yönetmen: Başak Soysal

13. Kendi Yolumda, 2022

13. Kendi Yolumda, 2022

IMDb: 5.8 

Özet: Film, bir tamirhanede aydınlanma yaşayan ve sonunda bir tamircinin çırağı olan bir adamı anlatıyor. 

Oyuncular: Suzan Aksoy, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras 

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

12. Yaprak Dökümü, 2006-2010

12. Yaprak Dökümü, 2006-2010

IMDb: 5.8 

Özet: Yaşamını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz bir isim vermeye adayan Ali Rıza Tekin, yaşadığı bir olayda haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul'da mimarlık bölümünü kazanınca, ailecek İstanbul'a, kendilerine ait eski bir konağa taşınırlar. Çocukların okul masrafları aileyi sıkıntıya sokunca Ali Rıza Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de prensiplerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder. Askerden dönen oğlu Şevket bir bankada iyi bir maaşla çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey'in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü halihazırda evli bir kadın olan meslektaşı Ferhunde'ye kaptırır. Ferhunde ivedilikle boşanıp Şevket'le evlenir evlenmez dizginleri ele alır, evin bütün düzenini değiştirir. Oğuz Ayhan'ın da aileye sinsice girmesiyle beraber olaylar yavaş yavaş kötüye gider. Ali Rıza Bey tüm olanlara direnmeye çalışsa da ömrünün sonuna dek seyretmeye mahkum olduğu 'Yaprak Dökümü' artık başlamıştır. 

Oyuncular: Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar

11. Ömer, 2023-

11. Ömer, 2023-

IMDb: 5.9 

Özet: Ömer Ademoğlu, babası Reşat'ın imam olarak görev yaptığı camide müezzindir. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir'in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer'in ruhunu derinden yaralamıştır. 

Oyuncular: Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Adı Efsane, 2017

10. Adı Efsane, 2017

IMDb: 6.4 

Özet: Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır. 

Oyuncular: Cem Yiğit Üzümoğlu, Bülent Düzgünoğlu, Baran Bölükbaşı

9. Hayat Bilgisi, 2003-2006

9. Hayat Bilgisi, 2003-2006

IMDb: 6.5 

Özet:  Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden idealist tarih öğretmeni Afet Güçverir, küçük kardeşi Kerem ile birlikte Anadolu'yu karış karış dolaştıktan sonra İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi'ne tayinlerinin çıkmasıyla birlikte hayatlarında unutulmayacak bir hikaye başlar.

Oyuncular: Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı

8. Evlilik Hakkında Her Şey, 2021-2022

8. Evlilik Hakkında Her Şey, 2021-2022

IMDb: 7.1 

Özet: Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işleniyor. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.  

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece

7. Hatırla Gönül, 2015

7. Hatırla Gönül, 2015

IMDb: 7.1 

Özet: İki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenmeye başlayıp peşine düşen geçmişi yüzünden çıkar kavgaları ve eski düşmanlıkların ortasında kalan Gönül'ün hikayesi. 

Oyuncular: Onur Saylak, Engin Öztürk, Tuğrul Tülek

6. Menajerimi Ara, 2020-2021

6. Menajerimi Ara, 2020-2021

IMDb: 7.2 

Özet: Dicle, sinemacı olma hayaliyle İstanbul’a geldiğinde kendini bir menajerlik ajansında bulur. Burada sadece starlara, ego savaşlarına, hırslara, şöhrete, paraya, umutlara ve hayal kırıklıklarına yer vardır. Dicle spot ışıklarının altındaki bu inanılmaz parlaklıktaki dünyada yolunu kaybetmeden var olmak için savaşırken kopuk aile bağları da yeniden kanamaya başlar. Daha o doğmadan önce kendilerini terk eden babası, artık sektörün en büyük köpekbalıklarından biridir ve aynı ajansta çalışmaktadır. Ve sinemanın büyülü ışıkları Dicle’nin ilk aşkını da aydınlatmaya başlar. 

Oyuncular: Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ufak Tefek Cinayetler, 2017-2018

5. Ufak Tefek Cinayetler, 2017-2018

IMDb: 7.3 

Özet: İlişkileri lisede yapılan acımasız bir şakaya dayanan ve 20 yıl sonra hayatın yollarını yeniden kesiştirdiği dört kadının güç mücadelesinde eski kinler ve hırslar ortaya çıktıkça aralarında cinayete kadar varan korkunç bir hesaplaşma başlar. Merve Aksak, Oya Toksöz, Arzu Kaymaz ve Pelin Kaner'in karıştığı bu vakayı, Cinayet Büro Başkomiseri Kemal ve yardımcısı Derya çözmeye uğraşırlar ancak bu dört kadının çetrefilli dünyasını aydınlatmak düşündüklerinden daha zor olacaktır. 

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat

4. Kayıp Şehir, 2012-2013

4. Kayıp Şehir, 2012-2013

IMDb: 7.4 

Özet: Hikayenin odağında Anadolu vilayetinden Tarlabaşı, İstanbul'a yeni taşınan Trabzonlu Toptaş ailesinin yeni yaşam yerlerinde yaşadıkları maceralar konu edinilmiştir. Toptaşlar birbirine bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesidir. Ailenin İstanbul'a taşınmasının ardından ilk kaybı Meryem'in eşini, çocukların ise babalarını kaybetmeleri olur. Meryem kayınpederi ve çocuklarıyla dul kalır ve aile, art arda yaşadıkları beklenmedik olaylar Toptaş ailesini yavaş yavaş zorunlu göçe doğru ilerler. Yeni bir yaşam umuduyla apar topar İstanbul'a gelen aile bu şehrin getireceği zorluklara dayanmaya çalışırlar. İstanbul'a geldiklerinde seks işçiliği yapan bir kadın olan Aysel ve onun transseksüel arkadaşı Duygu ile komşu olurlar. 

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Nik XhelilajI, İker Kaleli

3. Aramızda Kalsın, 2013-2015

3. Aramızda Kalsın, 2013-2015

IMDb: 7.6 

Özet: Ömründe yaşadığı yerden hiç ayrılmamış, bir başka yere gitmemiş olan otuz yaşındaki, iki çocuk annesi Yadigar'ın hayatı çıktığı bir yolculukla peri masalına döner. Yadigar ilk kez gerçek bir aileyi ve sevgiyi tatmaya başlar. 

Oyuncular: Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya

2. Kulüp, 2021-2023

2. Kulüp, 2021-2023

IMDb: 7.8 

Özet: 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir anne, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlar. 

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek 

Yaratıcı: Zeynep Günay Tan

1. Dedemin İnsanları, 2011

1. Dedemin İnsanları, 2011

IMDb: 8.0 

Özet: Ozan üç kuşak bir arada yaşayan bir ailenin oğludur. Küçük bir Ege kasabasında yaşamaktadır. Ozan’ın hayattaki kahramanı dedesi Mehmet’tir. 80 öncesinin Türkiye’sinde toplumsal gerilimin yüksek olduğu zamanlardır. Ozan’ın yaşadığı kasabada da yerli halk, göçmenlere kötü gözle bakmaktadır. Arkadaşları Ozan ile “gavur” diye alay eder. Ailesi ve arkadaşları arasında kalan küçük Ozan’ın içinde bir öfke birikir. Onun bu zorlukları aşmasında en büyük yardımcısı ise dedesi olacaktır. 

Oyuncular: Çetin Tekindor, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır 

Yönetmen: Çağan Irmak

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın