Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp'a Drive ile Yedekleme Geliyor

WhatsApp'a Drive ile Yedekleme Geliyor

ATKN
19.04.2015 - 20:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sık güncellenen popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önemli bir özelliğe daha kavuşuyor. Son bilgilere göre WhatsApp'ın yeni sürümünde Google Drive entegrasyonu olacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Facebook'a satılması sonrası sık sık yeni özelliklerle birlikte gelişmeye başladı.

İlk olarak WhatsApp Web ve sonrasında arama özelliğine kavuşan uygulama, çok yakında önemli bir yeniliğe daha kavuşacak.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan görseller ve paylaşılanlara göre WhatsApp, 2.12.45 numaralı son sürümü ile birlikte, Google Drive entegrasyonuna kavuşacak. 'Peki, bu özellik ne işimize yarayacak?' diye soranlar için, isterseniz durumu biraz daha detaylandıralım.

Google Drive entegrasyonu ne anlama geliyor?

WhatsApp'a gelen Google Drive entegrasyonu, cihazınızdan gönderdiğiniz mesajları, fotoğrafları ve diğer tüm içerikleri, Google Drive aracılığı ile yedekleyebilmeyi sağlayacak. 

Paylaşılan görsellere göre kullanıcının belirlediği aralıklarda otomotik olarak yapılacak yedekleme işlemi ile, herhangi bir cihazda kaldığınız yerden mesajlaşmaya devam edebileceksiniz.

En son sürümü cihazınıza yükleyebilirsiniz

WhatsApp'ın yeni özelliği 2.12.45 sürümü ile kullanılabilir olacak. İsterseniz uygulamanın bu özelliğe sahip en yeni sürümünü, buradaki bağlantıdan apk olarak indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0