Görüş Bildir
Haberler
Vazgeçtiğin İnsanlara Göre Kişiliğini Masaya Yatırıyoruz!

etiket Vazgeçtiğin İnsanlara Göre Kişiliğini Masaya Yatırıyoruz!

Aburoski
28.09.2018 - 17:09 Son Güncelleme: 11.03.2019 - 11:23

Sana 10 soru sorduk. Bu sorularda hayatındaki bazı insanlardan vazgeçmen istendi. Sevdiğin insanlar arasında seçim yapmak biraz seni zorlayabilir. Sorularımızı cevapladıktan sonra da seninle ilgili birkaç yorum yapacağız. 😇

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

1. Sana dünyayı hükmetme hakkı verilecek fakat annen ya da kardeşinden birini bir daha hiç görmeyeceksin. Bu hangisi olurdu?

2. Anneni kaçıran kişiler baban ya da teyzeni onlara teslim ettiğinde anneni serbest bırakacak. Kimi teslim ederdin?

3. Sevgilin ya da en yakın arkadaşını öldürmen karşılığında dünya tüm hastalıklardan kurtulacak. Kimi öldürürdün?

4. İstediğin bir döneme gideceksin fakat baban ya da anneni yanında götürmeyeceksin. Götürmeyeceğin kişi kim olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Baban dünyanın en zengin insanı olacak fakat aynı zamanda amcan ya da teyzen dünyanın en fakir insanı olacak. Bu hangisi olurdu?

6. Dünyanın en iyi şirketinde çalışman karşılığında eşin ya da kardeşin bir daha seks yapamayacak. Hangisini seçerdin?

7. Sevdiğin insanla evleneceksin fakat en yakın arkadaşın ya da en sevdiğin kuzenin kaynanasıyla yaşayacak. Hangisini seçerdin?

8. Aileni bütün hastalıklardan koruman karşılığında babaanneni ya da anneanneni bir daha hiç görmeyeceksin. Bu hangisi olurdu?

9. Çocuğunu kötü insanların elinden kurtarmak için kendinden mi yoksa eşinden mi vazgeçersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak, 3 kere dilek dileme hakkı karşılığında annen ya da kardeşinin istekleri olmayacak. Hangisini seçerdin?

Özgüveni yüksek birisin!

Biraz sorular seni zorladı biliyoruz. Vazgeçtiğin insanlara göre de senin kesinlikle özgüven sahibi bir insan olduğunu söylememiz gerekiyor. Kendine güvendiğin zamanlarda çok mutlu oluyorsun. Diğer insanların senin hakkında ne düşündükleri çok önemli değil. Asıl önemli olan sen kendin hakkın ne düşünüyorsun? Her zaman bu şekilde ilerlemişsin ve insanı motive eden bir özellik olduğunu keşfetmişsin. İlk önce her zaman kendine bakıyorsun. Ve ayrıca kendini yargıladığın kadar başkalarını yargılamıyorsun. Kendine güvenen bir insan olduğun için başkalarını asla küçük görmezsin. Çünkü karşındaki insanı küçük görmek seni ciddi anlamda üzüyor. Kendini iyi hissetmen için buna ihtiyaç duymuyorsun. 

Dinlemeyi konuşmaktan daha çok seviyorsun. Karşındaki insanların derdini tasasını dinlerken sıkılmıyor, onları pür dikkat dinliyorsun. Dertlerine çare aramaya çalışıyorsun. Dinlediğin kadar da kendini dinletiyorsun. İnsanlar seni dinlerken de dikkatlice dinliyor. Son olarak lider ruhlu bir yapıya sahip olduğunu söylememiz gerekiyor. Etrafındaki insanları yönetmek seni motive ediyor. Bu onları küçük gördüğün anlamına gelmiyor elbette ki. Tamamen kendine olan güveninden kaynaklı.

Hata yapmaktan kokmayan ve kendini tanıyan birisin!

Vazgeçtiğin insanlara göre senden hata yapmaktan korkmayan ve kendisini çok iyi tanıyan biri diye bahsedebiliriz. Açıkça fikirlerini her yerde dile getiren ve bundan hiçbir zaman çekinmeyen birisin. Bu huyunu sen de arkadaşların da çok seviyor. Fikirlerini dile getirirken tabii ki de insanları kırmıyorsun. Buna çok özen gösteriyorsun. Hata yapmak senin için hiç önemli değil çünkü hataya yaparak doğru yolu bulacağını düşünüyorsun ve insanlara da bunu bu şekilde anlatıyorsun. Her insan her attığı adımda kusursuz bir sonuca varacak gibi bir zorunluluk yok. İnsanların hata yapmayı neden bu kadar abarttıklarını da anlamaya çalışıyorsun. İnsanlar hata yapa yapa öğrenir. Sen de buna göre yaşıyorsun. 

Aynı zamanda kendini de çok iyi tanıyorsun. Neyi isteyip istemediğini biliyorsun. Ayrıca disiplinli görünmek de senin için dışarıya karşı imajın için çok önemli. Belki de çok sert görünüyorsun fakat işin aslı öyle değil. Sen içerisinde yaraları olan sadece dışarıya karşı güçlü görünmek isteyen birisin. Senin içinde aslında melek yatıyor melek.

Dinlemeyi seven ve yardımsever birisin!

Vazgeçtiğin insanlara göre sen insanları dinleyen ve yardım etmeyi seven birisin. Biliyorsun ki birçok insan kendi dertlerini anlatmayı çok sever fakat iş dinlemeye gelince sıkılırlar, dikkatlice dinlemezler. Sen öyle bir insan değilsin. İnsanların söylediklerini pür dikkat dinlemeyi tercih ediyorsun. Hatta o dinlemeyi sevmeyen insanlardan da nefret ediyorsun. Hayatında bulunmasalar da olur. Senin için çok önemli değil onlar. Karşısındakinin söylediğini önemseyen insanların kötü olmayacağını düşünüyorsun. E tabii sen de kötü değilsin. Hatta yardımsever olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 

İnsanları nasıl ki dikkatlice dinliyorsun aynı dikkatle insanların dertlerine de koşuşturuyorsun. Sen küçüklüğünden beri zaten yardım etmeyi seven birisin. Aynı zamanda da yardım istemekten de çekinmiyorsun. Bazı insanlar yardım istemeyi küçük düşürücü bir davranış olarak görebilir fakat sen nasıl ki başka insanlara yardım ediyorsun senin de başka insanlara bir gün ihtiyacın olabilir. Bunu bilerek hayatında hareket ediyorsun.

Başarılı ve basit şeylerle mutlu olan birisin!

Vazgeçtiğin insanlara göre sen her zaman başarı olmuş ve basit şeylerle mutlu olan birisin. Evet başarılı olmak seni çok mutlu ediyor. Her zaman doğru adımı atmaya çalışan, vereceği kararlardan emin olmadıkça adım atmayan bir insansın. Yatımın işin her zaman güzel ve doğru olmasını istiyorsun. Bu aklına gelebilecek her şey olabilir. Seni bunlar hep motive ediyor. Aynı zamanda basit şeylerle de mutlu olan birisin. Evet başarılı olmayı seviyorsun ama o başarının büyük olması gerekmiyor. Senin için küçük basit şeyler de seni mutlu eden faktörlerden.

Aynı zamanda da gerçekçi bir insansın. Genellikle karar vereceğin zaman mantığınla hareket edip doğru yolu buluyorsun. İnsanların alacağı kararlar da duygularının çok da doğru yola soktuğunu düşünmüyorsun. Duygularınla hareket ettiğin de hep kaybettiğini gördün ve bu nedenle mantığının seni doğru yönlendireceğini düşünüyorsun.

Rahat ve güvenilir birisin!

Vazgeçtiğin insanlara göre senin rahat bir insan olduğunu söylemeliyiz. Genel olarak sen her anlamda rahat olmayı seviyorsun. Aklına gelen her şey olabilir bu. Herhangi bir şey yapmak istediğinde insanların seni engellemesinden nefret ediyorsun. Sana doğru gelen her şey iyisiyle kötüsüyle senindir. Sonunda seni zarara uğratacak bir şey de olsa onu yapmak istiyorsun. Çünkü hata yaparak olgunlaşacağını ve doğru yolu bulacağını düşünüyorsun. 

Aynı zamanda da güvenilir birisin. İnsanlar anne ve babaları kadar sana güvenirler. Biliyorsun ki insanların güvenini kazanmak çok zor. Sen bunu çok kolay bir şekilde başarmışsın. Bu zamana kadar da insanların sana olan güvenini sarsmamışsın. Buna çok önem veriyorsun.  Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var. Bu karakter özelliğinden zaman zaman da nefret ediyorsun. Ayrıca eğlenceli ve her zaman kendin olmayı başarmış birisin.

Bazen içe dönük bazense dışa dönük birisin!

Vazgeçtiğin insanlara göre sen bazen göründüğünden farklı olabiliyorsun. Yani bazen içine dönük bazense dışa dönük olduğun bir yapın var. Kendini kolay kolay başkalarına açmıyorsun. Aslında içini doğru düzgün okuyan kimse de yok. Zaten insanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilde çizmişsin ve senin için iyi de olmuş. Genellikle de her şeyi akışına bırakmış gibisin. Bu demek değildir ki karşılaştığın zorlukları da ciddiye almıyorsun. Tam tersi bir zorlukla karşılaştığında gayet mantıklı kararlar verip, üstesinden geliyorsun. Çoğu insan da senin gibi olmak istiyor fakat olamıyor. Hayatı çok fazla ciddiye alıyorlar. Fakat sen bunu başarmışsın. Bu şekilde olmaktan mutlusun. 

Ve verdiğin kararlar konusunda sürekli şüpheye düşünüyorsun. Bu şüphe doğru karar verip vermediğin konusunda oluyor. Ama şunu unutma ki sen bu farkına varmadığın potansiyeli ortaya çıkardığında aldığın kararlarda da şüpheye düşmeyeceksin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
544
344
187
92
80
61
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gunelhassnva

hiç sevmedim bu testi. hatta iğrenç. testi çözerken bunları düşündüğüm için kendimden iğrendim

moondark

bu ne psikopat bir test çözmedim :S Birilerini sürekli yem ederek benim kişiliğimi hiç bir yere yatıramazsınız..