Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testine Göre Seni Derinlemesine Anlatıyoruz!

etiket Bu Renk Testine Göre Seni Derinlemesine Anlatıyoruz!

Aburoski
28.07.2018 - 18:22

Gözüne ilk olarak çarpan rengi seç, biz de seni derinlemesine anlatalım! 

Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Potansiyelinin farkına varmalısın!

Sen kesinlikle potansiyeli olan, yetenekleri olan birisin fakat bu zamana kadar bu yeteneklerinin pek farkına varmamışsın. Bir an önce içindeki o güzel potansiyeli dışarı çıkarmalısın. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın. 

Zaman zaman insanların seni beğenmesine, seninle ilgili yorumlar yapmasına ihtiyaç duyuyorsun. Elbette ki sürekli bu yorumlara göre şekillenmiyorsun. Kendini de rahatlıkla eleştiriyorsun. Bu devirde kendisini eleştirebilen birini bulmak zor biliyorsun ki. Verdiğin kararlar konusunda sürekli şüpheye düşünüyorsun. Bu şüphe doğru karar verip vermediğin konusunda. Ama şunu unutma ki sen bu farkına varmadığın potansiyeli ortaya çıkardığında aldığın kararlarda da şüpheye düşmeyeceksin.

Öz eleştiri yapmak senin bir parçan!

Sen kesinlikle öz eleştiri kültürünü kendisinde geliştiren birisin. Başkalarının söylediklerine de önem veriyorsun elbette ama başkalarından ziyade senin kendinle ilgili yaptığın eleştirilerin daha önemli. Kendini kolay kolay başkalarına açmıyorsun. Aslında içini doğru düzgün okuyan kimse de yok. Zaten insanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilide çizmişsin ve senin için iyi de olmuş. 

Bazı zayıf yönlerin var fakat bu zayıf yönler elbette ki senin hayatını zora sokacak şeyler değil. Bu zayıf yönlerinin neler olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun. Ama o kadar profesyonelsin ki bu eksi yönlerini artı yönlerinle kapatmayı çok iyi biliyorsun. Zaten bunu başarabildiğin için de rahatsın.

Bazen içe dönük bazen dışa dönüksün!

Öncelikle kendini başkalarına açmak sana uygun gelmiyor. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorsun. Bazı zamanlar da dışa dönük, sosyal eğlenceliyken, bazı zamanlarda da içe dönük, soğuk olan bir insansın. Bu durum elbette ki kötü değil. İnsan ruh haline göre şekillenebilir. Seni arkadaşların zaten bu şekilde seviyor. Bazın çok aşırı olmasa da değişiklikler, farkılılıklar tercih edebiliyorsun. Tabii ki de bu farklılıklar, değişiklikler senin hayatını zora sokacak şeyler değil. 

Kısıtlamalar, seni resmen boğuyor. bu tarz durumların içinde kalmak kesinlikle sana göre değil. Elbette senin de bazı insanlar gibi sorunların var. Bu sorunları fazlaca sıkıntı haline getiriyorsun fakat içindeki o farketmediğin potansiyelin bulduğunda bu sorunları çabucak çözeceksin. Hadi bakalım görelim seni!

Disiplinli görünmeyi önemsiyorsun!

Sen kesinlikle disiplinli ve her şeyi kontrol ediyormuş gibi görünen bir insansın fakat aslında içerisinde fırtınalar kopan ve fazlaca güvensizlik hisseden bir insansın. Sert disiplinli görünsen de aslında çok hassas bir insansın. Ürkek bir kedi yatıyor senin içinde. 

Başka insanların düşüncelerini doğruluğu sana net gelmediği sürece kabul etmiyorsun. Yani karşındaki insanın düşüncelerini kabul etmen için iyi bir delile ihtiyacın var. Aksi halde umrunda olmaz. Aynı zamanda kendi düşüncelerine de elbette çok değer veriyorsun. Hayatta genel olarak sınırların, yasaklamaların olmasından rahatsızsın. Hayatı biraz daha rahat yaşayan bir insansın. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var.  Bu karakter özelliğinden zaman zaman nefret ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
850
280
147
101
64
57
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam

Anlamıyorum bir türlü... Şu renk ile ilgili veya göze çarpan şeylerle alakalı testleri niye beceremiyorsunuz? Benim gözüme çarpan renk mor, bi bakıyorum şıkl... Devamını Gör

akdemirbeyzaa

Özeleştiri yapmak senin bir parçan! Ancak sorunun birinde benim gözüme çarpan ilk renk turuncu olmasına rağmen şıklarda yoktu 😕

Gülnur

Öz eleştiri yapmak senin bir parçan! Sen kesinlikle öz eleştiri kültürünü kendisinde geliştiren birisin. Başkalarının söylediklerine de önem veriyorsun elbe... Devamını Gör