Görüş Bildir
Haberler
Bu Flört Testi ile Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Bu Flört Testi ile Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Aburoski
18.07.2018 - 18:47

Flört dönemiyle ilgili bazı sorular sorduk ve sorulara verdiğin cevaplara göre burcunu tahmin edeceğiz! 

Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Hoşlandığın insan sevgilisinden ayrılmak üzere fakat tam olarak nokta koymamış. Seninle görüşmek istedi görüşür müsün?

4. Flörtün bir anda seninle konuşmayı ve görüşmeyi kesti. Ne yaparsın?

5. Hiç aynı zamanlarda birden fazla flört ettiğin insan oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen de en ufak soğuklukta görüşmeyi bitirenlerden misin?

7. Görüştüğün insanı hemen arkadaşlarınla tanıştırır mısın yoksa bir süre bekler misin?

8. Peki son olarak, yeni flört etmeye başladığın insan yavaştan yavaştan kılık kıyafetinle ilgili değişiklikler yapmanın sinyalini veriyorsa ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akrep!

Akrep!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Akrep! Sen tam bir flört uzmanısın. Karşındaki insana nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Flört ettiğin insanla sonun iyi olmasa da onunla görüşmeyi bir şeyler yaşamayı seviyorsun. Senin bir gülüşün karşındaki insanı eritmeye yeter de artar bile...

Aslan!

Aslan!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun aslan! Biraz ilgi duymaktan hoşlanıyorsun ve bu flört dönemlerin çok fazla olduğunu için bu dönemleri seviyorsun. Aynı şekilde sen de karşındaki insanı övüyorsun ve ilgi gösteriyorsun. Senin için her şey karşılıklı. Karşındaki insanı etkilemek için kullandığın bazı silahların var. Bunları kullanmaya devam et çünkü gerçekten işe yarıyor.

Balık!

Balık!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Balık! Sen biraz çekingen bir yapıya sahipsin. Flört etmekten biraz utanıyorsun. İlk mesajı atmaktan hep çekinmişsindir. Bu kadar utangaç olmana rağmen insanları yine de kendine çekiyorsun. Yere bakan yürek yakansın yani.

Başak!

Başak!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Başak! Çekingen ve soğuk kanlı bir yapın olsa da karşı tarafı cezbeden bir tarafın var. İnsanlar senin suratsız biri olduğunu düşünebilir fakat aslında öyle değilsin. Flörtüne gayet yumuşak davranıyorsun. Senin hayatına da birinin girmesi çok zor. Onu çok iyi gözlemlemen gerekiyor. Aksi halde kesinlikle hayatının yakınından geçemez.

Boğa!

Boğa!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun boğa! Sen eskileri seven ve ilişkisini de biraz eskilerde yaşayan birisin. İlk mesajı kesinlikle atacak biri varsa o sen değilsin! Karşı taraftan bir adım atılmadığı sürece sen adım atmıyorsun. Aynı zamanda da çok nazik birisin. Karşındaki insanı incitmekten çok korkuyorsun ve bu nedenle ona karşı çok dikkatli davranıyorsun.

İkizler!

İkizler!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun İkizler! Kelimelerle aran çok iyi ve iletişimin de çok kuvvetli. Flört ederken de bu yönünü kullanıyorsun. Hayatındaki insanlar da bu yönünü çok seviyor ve onlara cezbedici geliyor. Sen bu işi kesinlikle biliyorsun. Flört ettiğin insanla sonuna kadar gidiyorsun.

Koç!

Koç!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Koç! Kendine çok güvenen ve cesaretli bir insansın. Ortamlarda hemen kendini belli eden birisin. Kendinden emin olman karşı tarafı da çok etkiliyor. Genel olarak da insanlarla çok iyi anlaşıyorsun.

Kova!

Kova!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Kova! Sen kesinlikle karşısındaki insanı zekasıyla etkileyen birisin. İnsanlar senin beynine hasta! Çaktırmıyorsun ama bu durum senin gayet hoşuna gidiyor. Flört etmeyi de seviyorsun.

Oğlak!

Oğlak!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Oğlak! Çok samimi ve açık sözlü bir insansın fakat bu açık sözlülüğünün yanında aynı zamanda da çekingensin. Senin flört etmen için karşı tarafın seninle ilgilenmesi önemli değil. İlk olarak senin ona ilgi göstermen gerekiyor. Flörtlerinle de çok iyi anlaşıyorsun. İletişimin de kuvvetli.

Terazi!

Terazi!

Verdiğin konulara göre senin burcun Terazi! Flört ederken çok zorlanmıyorsun. Karşındaki insanı etkilemek konusunda tam bir profesyonelsin. Her yaşadığın ilişkiye de ciddi bir gözle bakıyorsun. Yuva kurmak bu aralar kafanı kurcalayan şeylerden birisi...

Yay!

Yay!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Yay! Sen genel olarak hayatında macerayı seven ve deli dolu yaşayan bir insansın. Bu özelliğin ilişkilerine de yansıyor. Flörtünle eğlenceyi doruklarda yaşamayı çok seviyorsun.Karşı taraf da sana ayak uyduruyorsa değmesin kimse keyfine...

Yengeç!

Yengeç!

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Yengeç! Duygusal bir insansın olduğunu söylemeden geçmeyelim. Flört ettiğin insana ileride ilişkiye dönmeyecekse bile çok iyi davranıyor, onun kalbini kırmaktan zor korkuyorsun. Flört ettiğin insanı da hayatından ne olursa olsun çıkarmıyorsun. Keşke herkes senin gibi düşünceli olsa değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2829
853
457
226
217
196
145
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinem Turan

daha burcumu bile bilemiyorsun onedio ben seninle nasıl daha karmaşık testler çözücem :)

Felijn Gurcay

blemedin pezevenk