Görüş Bildir
Haberler
Sana Aşık Olan İnsanı Anlatıyoruz!

etiket Sana Aşık Olan İnsanı Anlatıyoruz!

Aburoski
19.07.2018 - 17:46

Herkes sana aşık biliyorsun ama sana aşık olan kişi nasıl biri bilmiyorsun. Biz ne için buradayız? Tabii ki de sana anlatmak için...

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Burcunu öğrenmeden olmaz! 😇

4. Bu emojilerden hangisini kullandın?

5. İş yerinde ya da okulda hangi tip insanlardan nefret ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günlerce beklediğin bir ürün sadece bir kereliğine piyasaya sürüldü ve elinde sadece okul için harç paran var. Ne yaparsın?

7. Sana insanların ten rengini değiştirme hakkı verilseydi bu hakkını hangi renkten yana kullanırdın?

8. Son olarak, hangisi seni rahatsız etti?

Böyle birini bulamazsın!

Verdiğin cevaplara göre sana aşık olan insan tam olarak ideal bir partner. Aklı gayet başında ve nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Karışısındaki insanı iyi dinlemeyi bilen ve iletişimi çok güçlü biri. Tam senin istediğin gibi biri aslında. Olaylara bakış açısı diğer insanlara göre biraz farklı. Bu farklılıklar da senin ilgini çekiyor. Yeri geliyor eğleniyor, yeri geliyor ciddileşiyor. kesinlikle aklından seninle oynamak geçmiyor. Zaten kendisi bu tarz bir insan değil. Sana gerçekten değer veren biri. Hatta seninle ileriye dönük bir şeylerin hayalini kuruyor. Herkes böyle birini ister hayatında, bu konuda çok şanslısın. Bu insan karşına çıktı mı yoksa daha sonra mı çıkacak bilemiyoruz fakat sana ulaştıysa kesinlikle bunu hissedeceksin. Ayrıca bu kişinin de kıymetini bil lütfen. Çünkü hayatından verdiğin en doğru kararı vermiş olacaksın.

Her şeye olumlu yaklaşıyor!

Verdiğin cevaplara göre sana aşık olan insan tamamen saf bir insan. Saf dediysek de temiz kalbi bir insan demek istedik. Sana adeta tapıyor ve seninle ilgili hiç kötü düşüncesi yok. Sen ne dersen onu yapar, ne istersen ona evet der. Kesinlikle sana karşı hayır lafını aklından geçirmez. Çünkü onun için senden değerli bir şey yok ve bu değerli nadide parçayı kırmak en son isteyeceği şey. Çok anlayışlı ve büyükle büyük, küçükle küçük olabilen biri. O, seni bu hayatta hiç üzmeyecek ve sonsuza kadar mutlu edecek. 

Senin için kötü bir yanı var, o da aşırı derecede kıskanç olması. Seni akrabalarından bile kıskanabilecek biri. Bu durumun senin hoşuna gitmeyeceğini düşünüyoruz. Ama hoşuna gitmeyen özelliklerini söylediğin zaman da hemen kendisine çekidüzen verebilecek biri. Eleştiriyi kaldırabilen ve ona göre hareket edebilen birisi anlayacağın. Bu nedenle işin çok kolay. Hiçbir problem yok!

Aşık ama öfkeli!

Verdiğin cevaplara göre sana aşık olan insan sana sırılsıklam aşık biri. Seni ömründe bu kadar çok seven biri ne karşına çıktı ne de çıkacak. Öncelikle hayatına, planlarına, yaşam tarzına, kısacası her şeyine saygı duyuyor. Saygı sevgiden daha önemli bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hayatına saygı duymayan birisini kesinlikle hayatının yakınından bile geçmesine izin verme! İzin verirsen kendini değersiz ve işe yaramaz biri gibi hissedersin. Böyle hissetmek istemezsin değil mi? Eğer kendini seviyorsan öncelikle saygıya önem ver, ki sana aşık olan bu insanda da saygı fazlasıyla var! 

Fakat kötü bir yanı var o da ne kadar seni severse sevsin ne kadar sana saygı duyarsa duysun sinirlenme problemi var. Bu seni gerebilecek bir durum. Buna karşı dikkatli olmalısın. Ama korkma hemen öfkelenip hemen yumuşuyor. Aniden gelen öfke patlamaları var fakat sen bunu düzeltebilecek ve bu süreci sağlıklı bir şekilde yönetebilecek birisin. Sana güveniyoruz!

Çok zıtsınız fakat sırılsıklam aşık!

Verdiğin cevaplara göre sana aşık olan insan senin tamamen tersin! E ne demişler, zıt karakterler her zaman birbirini çeker. Seninki de böyle olmuş. Sen ne düşünüyorsan o başka bir şey düşünüyor. Sen ne istersen o hep başka bir şey yapıyor. Hayat tarzlarınız zevkleriniz bile aynı değil. Ama olsun o sana çok aşık... Önemli olan da bu zaten. Kendine çok güvenen biri ve asla yalan söyleyemez. Bu beyaz yalan bile olsun ağzından yalanla ilgili hiçbir şey duyamazsın. O, yalan söyleyen insanları hayatında bile barındırmıyor. Hatta yalan hassas noktalarından biri. 

En güzel özelliği de eleştireye çok açık olması. İstediğin kadar eleştir. Eğer yapıcı eleştiriler sunuyorsan, kendisini değiştirmeye hazır biri. Eleştiri kaldırabilen birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey bu zamanda. Ve çok cesur biri, sevdikleri için yapamayacağı hiçbir şey yok.

9.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1425
836
404
235
142
132
120
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın