Görüş Bildir
Haberler
El Falına Göre İlişkini Yorumluyoruz!

etiket El Falına Göre İlişkini Yorumluyoruz!

Aburoski
14.06.2018 - 15:50 Son Güncelleme: 18.06.2018 - 16:29

Ellerimiz hayatımız hakkında birçok şey söylüyor. Biz de ilişkinizi yorumlamak için el falınıza bakmak istedik. Bakalım ilişkinizde nasılsınız ve nasıl gidiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

Bir de yaşını alalım.

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

Uyum ilişkinin olmazsa olmazı!

El falına göre, senin ilişkilerinde en çok önem verdiğin şey uyum! Uyum derken her türlü uyumdan bahsediyorum. Bu ten uyumu da olabilir, düşüncelerinizin uyumu da olabilir, sevdiğiniz şeylerin uyumu da... Sevdiğin insanın seninle aynı düşünmesi, aynı şeyleri sevmesi senin için bir numaralı şey. Sana itiraz eden, senin yaşama tarzını sürekli eleştiren, uyuşuk insanlardan nefret ediyorsun ve hayatına böyle birisi kesinlikle giremez. Böyle birini fark ettiğinde direkt hayatından çıkarıyorsun. Şu an yaşadığın ilişkin kesinlikle senin istediğin gibi bir ilişki... Şu an bir ilişki yaşamıyorsan da ileride yaşayacağın bir birliktelik tam istediğin gibi olacak. Beklediğine şükredeceksin. Aşk işlerinde acele davranmayı da sevmiyorsun akışına bırakıyorsun. Partnerinle harika bir uyum içerisindesin! Birbirinizle vakit geçirmeyi o kadar çok seviyorsun ki ondan ayrılmak istemiyorsun. Sen gerçek aşkı bulmuşsun ya da bulacaksın. Kaçışın yok!

Sizinkisi deli dolu bir aşk hikayesi!

El falına göre sen ve partnerin deli dolu bir aşk yaşıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar sizi çok kıskanıyor. Aman dikkat! Kafanıza ne eserse yapıyorsunuz. Planla değil anı yaşayarak mutlu oluyorsunuz. Gerçekten sizin gibi birbirine aşık insanlar bu kadar eğlenceli bir ilişki yaşayabilir. Bazen zorlanıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bunlar bir ilişkinin tuzu biberi. Etrafınızda kötü yorum yapanlar varsa, kesinlikle onları umursamıyorsunuz çünkü olumsuz yorum yapmalarının nedeni hiçbir zaman böyle bir ilişki yaşayamayacak olmaları... Birbirinizin olumsuz yönleri elbette ki var ama ilişkiniz için sorun olabilecek olumsuzluklar değil. Küçük şeyleri büyük sorunlar haline getirmiyorsunuz. Belki de bu sizin mutluluğunuzun formülüdür. Duygusal olarak zaten birbirinize yangınsınız! Fakat bu ilişki size sadece manevi olarak değil, diğer yönlerden de çok iyi geliyor. Partnerinizde sadece arzuladıklarınız değil, ihtiyacınız olanlar da var! Şimdiden düğün pastanızı seçmeye başlayın!

Farklısınız ama kalpleriniz bir!

Biriniz kıpır kıpır ve konuşkan; diğeriniz ise daha sakin ve buyurgan! Bu ilişkiyi yürüten tek şey ise zıt kutupların birbirini çekmesi! Anlaşamadığınızı düşündüğünüz zamanlarda, aslında sizi farklı kılan özelliklerinizin; birbirinize aşık olma sebebiniz olduğunu unutmayın! Sen, onu o cıvıl cıvıl konuşması yüzünden sevdin; o ise seni ağır ve küstah karizman yüzünden! Tüm farklılıklarınıza rağmen birlikte olmayı başardığınıza göre, birbirinizi gerçekten çok istiyorsunuz! Tabi buna uyumlu kimyanızın katkısı da büyük! Biriniz diğerine dünyaya daha büyük bir pencereden bakmayı öğretip ufkunu genişletirken; diğeri de öbürüne daha hırslı bir insan olmayı öğretecek. Birlikte, elinizi attığınız her işin altından kalkabileceksiniz. Siz adeta zeka ve gücün birleşimisiniz. Sadece, birbirinizi daha özgür bırakmayı ve güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Bravo, ruh ikizini bulmuşsun!

El falına göre sen ruh ikinizi bulmuşsun! Partnerin,tam senin aradığın kişi! Birbirinizi gerçekten tamamlıyorsunuz. O senin ruh eşin, o senin ruh ikinizin. Bu güçlü ilişki için şimdiden düğün organizasyonlarına başlayın! Siz birbirinizin en iyi dostu ve hatta suç ortağı olabilirsiniz! Siz birbiriniz için yaratılmışsınız! İkiniz de eğlenceli ve hareketlisiniz. Bu ilişkide sular durulmaz, aksiyon hiç bitmez! Sürekli birbirinize eşek şakaları yapıp, gülüp eğlenebilirsiniz. Evinizin kapısı her zaman dostlarınıza açık olur. Neşe saçarsınız! Her şeyin sonunda da birbirinizi affedersiniz. Bu ilişki olur! Sizi zaten birbirinizden başkası kolay kolay çekemez! Enerjik ve eğlencelisiniz. Arkadaşlarınız ilişkilerinde saçma sapan problemler yaşarken; siz her kavganızı öpüşerek bitireceksiniz ve herkesle dalga geçeceksiniz! Kahkahalarınız da, tartışmalarınız da, aşkınız da bir ömür sürecek!

İlişkinizde zoru başarmışsınız!

İlişkiniz zor! Ama sen o keskin zihninle partnerinin ne hissettiğini, ne düşündüğünü şıp diye anlayıveriyorsun! Bir de o anladıklarına uygun olarak, daha narin davransan iyi edersin! O zaten senin kurduğun cümlelerin arkasındaki her şeyi seziyor! O senin hızına ayak uydurabilirse; sen de ona daha sabırlı ve narin davranırsan, bu aşk engel tanımaz! İlişkinizde zamanında çok zor günler yaşamışsınız ve belki bu zorluklar devam ediyor. Aşkınızın gücüyle bu zorlukların üstesinden her defasında geliyorsunuz. Bu güçlü ilişkinizle sonsuza kadar beraber olabilirsiniz. Yeter ki birbirinizden bıkmayın ve birbirinizi sevmeye devam edin. Hiçbir engel sizin önünüzde duramaz! İkiniz de koruyucu ve sahiplenici yapıda insanlarsınız. Boy boy çocuklarınız olur, bir ömür mutlu huzurlu yaşayıp gidersiniz ama... Arada kabuğunuzdan çıkmanız gerekli! Sağlıklı bir ilişki için birbirinize kenetlenip kalmanız bir süre sonra ilişkinizi rutine bağlayabilir ve sudan sebeplerle kendinizi birbirinize trip atarken bulabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
485
312
121
74
48
38
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğba Çelik

ilişkim olmadığı halde ve fallara inanmadığım halde burada ne işim var acaba :/

Fatih Sağdıç

benimde yok ama baktım işte, farklıymışız ama kalplerimiz bir miş

fenatavsan

"bugün fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için.. "şarkısı geldi aklıma

Mehmet Emin Alıcı

Dikkat. Bazılarımızın falında kaydırma olabilir . ( anladın sen :))