Görüş Bildir
Haberler
Bu Tarot Falına Göre İş Hayatının Geleceğini Yorumluyoruz!

etiket Bu Tarot Falına Göre İş Hayatının Geleceğini Yorumluyoruz!

Dale Cooper
19.07.2017 - 12:30

23 Temmuz'da Yeni Ayla beraber tam anlamıyla Aslan burcunun dönemi başlıyor! Bu dönem hepimizin içindeki savaşçıyı tam anlamıyla ortaya çıkarıp kolayca vazgeçmeyecek bir güç verecek desek yeridir. Hepimiz bol bol çalışacağız, yeniden ve yeniden deneyeceğiz.

Bu güçlü dönemin ruhuna uygun olarak bir tarot falına ne dersiniz? 🔥

Haydi, başlayalım o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Madem hazırsın, o zaman öncelikle hangi burç grubundan olduğunu öğrenmekle başlayalım!

2. Şu anki durumun nedir?

3. Gönlünün derinliklerinde iş hayatınla ilgili hissettiklerin için bir kart seç!

4. Bir kart da geçmişteki başarısızlıklara, hayal kırıklıklarına...

5. İçindeki umut tohumları için bir kart!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son bir kart da her şeyin en hayırlısını dilediğin günler için.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu kadar ilerlemişken vazgeçmek olmaz!

Tatlım, seçtiğin kartlar ilk olarak üzerinde büyük bir yorgunluğunun olduğunu söylüyor! Hadi biraz yakından bakalım...

Son 2-3 senedir geçmişe kıyasla daha zor günler geçirdiğin aşikâr. Hayat sanki seni elindekilerle ve neler yapabileceğinle sınamış bu geçtiğimiz yıllarda. Sen mücadeleyi elden bırakmamış, bir şekilde yapabileceklerini yapmışsın. Lakin bugüne bakınca yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini ve artık devam edecek gücünün pek olmadığını söyleyebilirim. 

Ama gönlünü ferah tut! 2017'nin ikinci yarısında senin döneminin başladığını kendi gözlerinle göreceksin. Bilhassa Eylül ayında daha somut bir şekilde kazanımların ortaya çıkacak ve 2018 sonuna kadar bu kazanımların devam edecek. Gönlündeki bir diploma, belge, unvan... ne olursa emeklerinin karşılığını almaya başlıyorsun. Derin bir nefes al ve bu kadar ilerlemişken bırakma. Vazgeçmek sana göre değil. 

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

Takdir ediliyorsun!

Güzelciğim, kartlarını açıyorum ve ortaya adeta bir ışık çıkıyor! Önce bir 41 kere maşallah diyelim ve hadi biraz yakından bakalım...

Herkes gibi senin de sıkıntıların olsa da, son birkaç aydır işleri biraz daha rayına oturttuğunu görüyorum. Ve asıl haber ise bu daha başlangıç! Gerek tavrın tutumun gerek uyumlu hallerin ve iş konusundaki başarın son dönemde çalıştığın yerde bir hayli dikkat çekmeye başlamış. Belki de henüz bunun farkında olmayabilirsin ama seni izleyen üstler elbette var. Bunca insanın içinde bu çaban takdir edilmiyor sanma sakın! Eylül'e doğru bunlarla ilgili güzel haberler almaya başlayacaksın. 

Her başarının çevresinde küçük yılanlar olur, bilirsin. İş ortamındaki yükselecek başarından rahatsız olacak çok fazla insanla beraber çalıştığını sakın ola ki unutma. Yüzüne gülüp arkandan ayağını kaydırmaya çalışanlar olacak bu dönemde ne yazık ki. Her zaman temkinli olmaya ve özelini bu insanlarla paylaşmamaya özen göster. Mesafeli alanından vazgeçme senin anlayacağın! 

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

Beklediğin kapılar açılıyor, az kaldı!

Beklemekten yıldım, bari beklerlen fala bakayım demiş gibisin şekerim! Doğru yerdesin; haydi kartlarına biraz yakından bakalım...

Çok parlak bir dönemden geçtiğini ne yazık ki söyleyemem. Hoş, sen bunu zaten biliyorsun. Maddi olarak seni zorlayan ve bereketten yoksun uzun bir sürecin içinde olduğunu görüyorum. Ama güzel haber: Artık sonuna geldin! Temmuz ayının 24'ü itibariyle önceden yaptığın başvurular için kendini son bir kez hatırlat ve yeni başvurular yapmaktan çekinme. Hatta elini korkak alıştırma desem yeridir. Zira Ağustos ayı içerisinde başvurularına dair birçok geri dönüş almaya başlayacaksın. 

Sonbahar artık senin için karanlıklardan çıkıp ışıklarına geçiş süreci. Tam anlamıyla yeni ve bereketli bir dönem başlıyor. Sağlığınla ilgili endişelerin varsa bu beklediğin süreçte bunlarla ilgilensen harika olur çünkü hıphızlııııı bir döneme giriş yapıyorsun şekerim, benden söylemesi.

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

Önce ruhun!

Sıkılıyorsun, sıkılıyorsun. Hayırlara vesile olsun tatlım! Falına biraz yoğunlaşalım, bakalım bu sıkıntınla ilgili bize neler söyleyecek...

Evet, aşikâr ki sen son dönemde işten güçten, her şeyden epey sıkılmışsın. İşinle ilgili memnun olmadığın durumlar apaçık ortada ancak elin kolun bağlı, bir şekilde para kazanmak zorundayız hepimiz. Sana öncelikle asıl sıkıntının yaptığın işin ruhunu doyurmadığını söyleyebilirim. Senin her şeyden önce ruhuna hitap edecek bir iş yapman lazım. Kuşkusuz, bu çağda hepimizin önceliği maaş miktarı oluyor fakat senin ruhun bunun üzerinde bir ruh. Sıkıştığı, doymadığı yerde sana baskı kurmaya başlıyor. 

Önce şunu söylemeliyim ki, Ekim itibariyle açılacak çok fazla kapın var. O süreç kafanı biraz karıştırabilir. Gitmeli miyim, kalmalı mıyım konusunda endişeli olabilirsin. Lakin şunu sakın unutma, elbette güvenli limanlarımız oldukça kıymetli fakat bu limanı terk etmeye cesaret edemediğinde görecek hiçbir şeyin olmaz. Sen bu hayatla başa çıkabilecek kadar cesursun. Asla yılma! 

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

Basamakları hızla çıkacaksın!

Günün şanslısı gelmiş! Tatlım adeta parıldıyorsun, maşallah diyelim ve falına biraz yakından bakalım o halde...

'Ay nerem parıldıyor' dediğini duyar gibiyim ancak sen zaten genel olarak kendi parıltını pek kabullenmeyen birisin. Çok da uzun olmayan bir dönem önce birtakım yeni ve sağlam adımlar atmışsın ve şu anki süreçte bu adımları tam anlamıyla yoluna koymuş, kendine uzun bir yol çizmeye çalıştığını söyleyebilirim. Kabiliyetin ve takdire şayan kişiliğin zaten ortada ancak bu süreci daha garantiye almak için hiçbir şekilde tutum değiştirmemen gerektiğini söylemeliyim. Gelecek başarıların seni çokça şımartıp bir şeyleri boşlamana sebep olmasına izin verme.

Tırnaklarınla kazıyarak ulaştıklarının meyvesini toplama dönemine giriyorsun. Elbette ara ara yine seni zorlayacak ve çok çalışmanı gerektirecek haftalar olacak ancak 2018 itibariyle yeni bir mevki ya da yeni bir unvana sahip olabileceğini söyleyebilirim. Kemerleri tak, uçuşa geçiyorsun! 

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

Yeni bir sayfaya ne dersin!

Bu yıllar en çok seni yordu, seni incitti. Biliyorum! O yüzden bu sayfayı kapatıp falınla beraber yeni bir sayfaya bakalım mı güzelciğim, ne dersin...

Baştan söyleyebilirim ki şu son 2.5 - 3 yıl hakikaten alaboraymış. Ama artık suların durulma zamanı. Kıyıda geçireceğin güzel günler başlıyor. 2017'den umudunu neredeyse kesmiş gibisin ama kesme! Yıl sonuna doğru her şeyi toparlayıp yeni yıla yepyeni başlangıçlarla gireceksin. Kasım ayındaki yeni ayla beraber önüne gerçekten daha somut adımlar atıp yeni bir sayfa açabileceğin imkanlar çıkacak. O zamana kadar olan süreçte gönlünden geçen işler varsa biraz onlarla uğraş. Hiçbir işe 'Buna beni almazlar ki...' deyip başvurmamazlık etme zira bu hayatta her şey olabilir.

Artık senin daha huzurlu ve başarılı bir sayfa açacağın dönem yaklaşıyor. Senin ruhundaki ateş son bir kez daha dişini sıkmaya yeter. Kendine ve hayata olan inancından asla vazgeçme. Yeniden başlamaya çok az kalmışken hiç bırakmak olur mu...

Gönlünden geçen her şey evrende en hayırlı karşılığını bulsun... 💋

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1456
500
193
114
110
88
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miray Gürses

Ben diyorum işsizim o diyor ki iş yerinde takdir ediliyorsun.

Metin

İş arıyorum diyorum çalıştığın iş senin ruhunu doyurmuyor diyo şaka gibi

Miss_Z

Tatlım, seçtiğin kartlar ilk olarak üzerinde büyük bir yorgunluğunun olduğunu söylüyor! Hadi biraz yakından bakalım... Son 2-3 senedir geçmişe kıyasla dah... Devamını Gör