Görüş Bildir
Haberler
El Falı Değil El Yazısı Falı! El Yazına Göre Seni Anlatıyoruz!

etiket El Falı Değil El Yazısı Falı! El Yazına Göre Seni Anlatıyoruz!

Cemal Saffet
10.02.2018 - 12:12

El yazısı insanlar hakkında önemli ipuçları verir. Bakalım senin el yazın senin hakkında neler söylüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yazı yazarken harflerin arasında ne kadar boşluk bırakıyorsun?

2. Senin küçük i harfin bunlardan hangisine daha yakın?

3. Yazdığın harflerin boyutları nasıl oluyor?

4. Senin küçük o harfin bunlardan hangisine daha yakın?

5. Yazı yazarken büyük harfleri mi, küçük harfleri mi tercih ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yazdığın yazılar düz mü yoksa düzensiz mi oluyor?

7. Son soruya geldik! El yazın eğimli mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcı ve Pozitif!

Yaratıcı ve Pozitif!

Renkli, sıcak, kıpır kıpır kişiliğin el yazına da yansımış. Gerçi yansımaması mümkün değil çünkü içindeki yaratıcılık, keşfetme ateşi sönmek bilmiyor. İçindeki bu ateş sadece senin değil yakınındaki insanların da ışığı oluyor. Hayata rengarenk gözlüğünle bakarak en sıkıcı anları bile eğlenceye dönüştürebiliyorsun. İnsanlar seninle zaman geçirmeye bayılıyor çünkü sıkıcıktan eser yok sende! Elinde hiçbir şey yokken bile bir şeyler üretmeyi başarabiliyorsun. Kafan tıkır tıkır çalışmakla meşgul. Bahsettiğimiz tüm bu karakter özellikleri hayattaki tüm zorluklar için elini güçlendiriyor. Muazzamsın!

Azimli ve Kibar!

Azimli ve Kibar!

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki sen kararsız kalmaların insanısın. Doğru seçeceği seçmekte zorlanıyorsun çünkü en iyisi, en kusursuzu olsun istiyorsun. Ama doğru yolda ilerlerken karşılaştığın insanları hatta sana köstek olmaya çalışanları bile kırmak senin tarzın değil. Sen her zaman kibarlığın kazanacağını düşünenlerdesin. Bu düşüncenin sen de oluşturduğu rahatlama sana öz güvenini de tavan yaptırıyor. Bazı ortamlarda kendini ifade ederken minik utangaçlıklar yaşasan da iletişimin çok kuvvetli olduğu belli. Yerinde tavırların ve tepkilerinle on numarasın on!

Dikkatli ve Sempatik!

Dikkatli ve Sempatik!

Sen rastgele yaşayanlardan değilsin. Mantıklı kararların insanısın. Söyleyeceğin sözleri laf olsun diye değil, gözden geçirerek söylüyorsun. Duygularının mantığının önüne geçtiği zamanlar da olmuyor değil tabi ama biz de insanız sonuçta :) Kendini ifade etme biçimin karşı taraf için hep tatmin edici, samimi oluyor. Kirli hesapların, intikamların değil mutlu anların insanısın. Elinde değil senin ruhun sempatik :) Bu bahsettiğim özelliklere sahip olmak için feleğin çemberinden geçmesi gereken, bin türlü dert yaşaması gereken karakterlerden farklısın. İnsanlar senin kararlarına değer veriyor, seni dinliyorlar. Bize sorarsan sen tam akıl danışılacak, fikri sorulacak arkadaşsın. Birtanesin sen birtane!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
313
158
41
19
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nehir Gökçen

Dikkatli ve Sempatik! Sen rastgele yaşayanlardan değilsin. Mantıklı kararların insanısın. Söyleyeceğin sözleri laf olsun diye değil, gözden geçirerek söylüy... Devamını Gör

Gül Krkçi

Yaratıcı ve Pozitif! tan beni anlatmış :D