Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki İlişkiyi Tahmin Ediyoruz!

etiket Hayalindeki İlişkiyi Tahmin Ediyoruz!

Aburoski
17.06.2018 - 00:53

Bakalım senin hayalindeki ilişki nasıl? 😇

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Hadi bize söyle bakalım senin için sevgilinin cebinin ne kadar dolu olduğu önemli mi?

3. Şöyle giyen bir sevgilin olsa ne yaparsın?

3. Şöyle giyen bir sevgilin olsa ne yaparsın?

4. İnsanların evlendikten sonra değiştiğine inanıyor musun?

5. Hiç tanımadığın insanlarla ormanda kamp yapmaya gider misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence Ex'ten Next olur mu?

7. Hadi bize son olarak doğruyu söyle! Arkadaşının sevgilisine aşık olur musun?

Romantizmi doruklarda yaşamak istiyorsun!

Sen çok duygusal ve ilişkilerde romantizme önem veren birisin. Hayalindeki ilişki de doğal olarak romantizmin, doruklarda yaşandığı bir ilişki oluyor. Öncelikle sevildiğini bilmek ve bunu her defasında görmek istiyorsun. Bu senin adeta motivasyonun. Aynı şekilde sen de ilişki yaşadığın kişiye onu ne kadar çok sevdiğini her fırsatta hissettiriyorsun. 

Ve ilişkilerin olmazsa olmazı güven! Güven duygusunu fazlaca hissetmek istiyorsun. Güvendiğin bir insan tarafından sarılmak, sevilmek seni bu dünyada en çok mutlu eden şeylerden birisi. Senin hayalindeki ilişki tamamen duygular üzerine kurulu. Tüm duyguları doruklarda yaşamak istiyorsun. Karşındaki insanında senin gibi düşünmesi de önemli. Duygulara önem veren biri olsun istiyorsun. Çok fazla eğlence arayan bir insan değilsin. Göstermelik mutluluk pozlarına da ilişkinde yer yok. Her zaman doğal bir ilişkin olsun istemişsin.

Eğlenceli bir ilişki istiyorsun!

Eminiz ki böyle bir ilişki istemenin nedeni çevrende şahit olduğun sıkıcı ilişkilerdi. Arkadaşlarının ilişkilerine baktığında için daralıyor, bunalıyorsun. Hiçbir zaman böyle sıkıcı geçen bir ilişkin olsun istemedin. Bu zamana kadar da her anın eğlenceli geçtiği bir ilişki yaşadın mı bilmiyoruz ama böyle bir ilişki yaşamak istediğin konusunda netiz!

Sevgilinle plansız bir şekilde çıkıp, günlerce gelmemek, küçük şakalar yapmak, festivallere gitmek, kamp yapmak ve aklına gelebilecek her deliliği yaşamak istiyorsun. E bu tempoya ayak uyduracak birini bulman da zor. Artık insanlar hiçbir şeyden zevk almıyor. Evinde yaşlı insanlar gibi oturan ve sürekli telefonla sevgilileriyle mesajlaşan insanlardan değilsin. Umarız ki deliler gibi eğlenebileceğin ve hayatının sonuna kadar da unutamayacağın bir ilişki yaşarsın. 😇

Yalansız bir ilişki istiyorsun!

Yalansız bir ilişki istiyorsun!

Herkesin istediği fakat bir türlü yaşayamadığı, yalan üzerine kurulu olmayan bir ilişki istiyorsun. İlişkinde beyaz yalan bile olmayacak. Senin için yalanın küçüğü büyüğü olmaz. Haklısın, bir kere yalan söyleyen daha da büyük yalanlar söyleyebilir ve ona bir daha asla güvenemezsin. Küçük bir yalan, ilişkini bitirmen için yeterli. Bu konuda da hiç affın yok! 

Bu nedenle biriyle sevgili olmadan önce uzun süre flört ediyorsun. Onu iyice tanımadan sevgili olmak için adım atmıyorsun. En doğrusunu yaptığını söyleyebiliriz. Günümüzde çoğu ilişki yeteri kadar birbirlerini tanımadıkları için iki gün sonra bitiyor. Bu sadece sevgililer için geçerli bir durum değil. Evlilikler de eşler birbirlerini tanımadıkları için 1 senede bitiyor. Çiftlerin birbirini sonrasında yıpratmaması için iyice tanımaları çok önemli. Sen bu düşünceyle yoluna devam ediyorsun. Yalan işin içine girdiği an üzerini çiziyorsun.

Sınırların olmadığı bir ilişki istiyorsun!

Sen yaşayacağın ilişkide herhangi bir sınırlama istemiyorsun. Seni olduğun gibi kabul edecek biriyle ilişki yaşamak istiyorsun. Senin düşüncelerine, aile yapına saygı duyacak biriyle olmak istiyorsun. Hayatına dair en küçük bir itiraza bile tahammülün yok! Sevdiğin insan seni değiştirmeye çalışmayacak biri olmalı. Aksi halde tek kalemde üzerini çizersin. Bizce de böyle olman gerekiyor. :) 

Senin kılıf kıyafetine, gece saat kaçta eve geldiğine ya da arkadaşlarınla nerede olduğuna karışmasına asla izin vermiyorsun.. Bu nedenle rahat, iki tarafın birbirini sıkmadığı ve müdahale etmediği bir ilişki istiyorsun. Zaten rahat olamadığın bir ilişkiyi neden yaşayasın ki? Biraz kıskansın istiyorsun fakat bu kıskançlık sahiplenecek kadar olmamalı. Her şeyin aşırısı senin ilişkin için zararlı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
705
332
127
58
23
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Ezgi

Romantizmi doruklarda yaşamak istiyorsun!

shiroshinju

Eğlenceli ilişki istiyormuşum :) istemek yetmiyor icraat lazım o da biz de yok malesef.

Lucinda Kane

Yalansız Bir İlişki İstiyorsun! Herkes istiyor da, kaldı mı ki?