Görüş Bildir
Haberler
Valiliklerden Açıklama: 17 Ocak Pazartesi (Yarın) Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı? Hangi İller Tatil?

Valiliklerden Açıklama: 17 Ocak Pazartesi (Yarın) Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı? Hangi İller Tatil?

GNS
16.01.2022 - 23:34

17 Ocak Pazartesi yani yarın Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporu doğrultusunda, ülkenin bazı kesimlerinde kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. Kuzey ve doğu kesimlerinde şiddetini artıracak olması beklenen kar yağışı sebebiyle valiliklerden 'okul tatili' haberleri gelmeye devam ediyor. Öğrencilerin internette en çok arattığı sorulardan biri 'okullar tatil mi?' oldu. Peki yarın okullar tatil mi? 17 Ocak Pazartesi kar tatili var mı? Hangi illerde okullar tatil? Rize, Trabzon, Kastamonu, Bolu, Artvin, Hakkari, Sinop, Gümüşhane, Karabük, Ordu, Samsun ve Şırnak Valiliklerinden açıklamalar geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ocak ayının ilerleyen günlerinde kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji tarafından açıklanan raporlar doğrultusunda ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde kar yağışı şiddetini artıracak. Öğrenciler valiliklerden gelecek kar tatili haberlerini beklemeye devam ediyor. Daha öncesinde Bolu, Kastamonu, Trabzon, Hakkari, Artvin ve Rize'de tatil haberi verilmesinin üstüne; Sinop, Gümüşhane, Karabük, Ordu, Samsun ve Şırnak Valilikleri de açıklama yaptı. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar...

Yarın Okullar Tatil mi?

Yarın Okullar Tatil mi?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 17 Ocak Pazartesi yani yarın Rize, Trabzon, Kastamonu, Bolu, Artvin, Hakkari, Sinop, Gümüşhane, Karabük, Ordu, Samsun ve Şırnak'ta eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alınmıştır. Valiliklerden gelen yazıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sinop'ta Okullar Tatil

Sinop'ta Okullar Tatil

Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamada, “İlimiz ve ilçelerimizde etkili olan kar yağışı, buzlanma ve meteorolojik uyarılar nedeniyle 17 Ocak tarihinde tüm resmi ve özel okullarda taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Gümüşhane'de Okullar Tatil

Gümüşhane'de Okullar Tatil

Konuyla ilgili Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklama şu şekilde: “Yoğun kar yağışı nedeniyle Torul ve Kürtün İlçelerimizde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitimine 17.01.2022 (Pazartesi) tarihinde bir gün süre ile ara verilmiştir.”

Açıklamada ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de belirtilen günde idari izinli sayılacağı ifade edili.

Karabük'te Kar Tatiki

Karabük'te Kar Tatiki

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki tüm okullarda eğitim ve öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ordu'da Okullar Tatil

Ordu'da Okullar Tatil

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizde bulunan okullarımızın tamamında eğitime 17 Ocak tarihinde bir gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada Altınordu, Fatsa, Perşembe ve Ünye ilçelerinde taşımalı sistem kapsamında olan okullarda ise aynı tarihte bir gün eğitime ara verildiği, bu ilçelerde engelli olan ve hamile olan kamu görevlilerinin de aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Samsun'da Eğitime Bir Gün Ara

Samsun'da Eğitime Bir Gün Ara

Samsun’un Asarcık ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verildi. Asarcık Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, “İlçemizde aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, 17 Ocak Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır” açıklaması yapıldı.

Şırnak'ta Okullar Tatil

Şırnak'ta Okullar Tatil

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri ile köylerinde kar yağışı ve gizli buzlanma nedeniyle okulların 17 Ocak Pazartesi günü tatil edildiği belirtildi. Beytüşşebap Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise, “İlçemiz genelinde gizli buzlanma, kar yağışı nedeniyle Pazartesi günü yani 17.01.2022 tarihinde eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın