Görüş Bildir
Haberler
Yarın Okullar Tatil mi? 17 Ocak Pazartesi Hangi İller Tatil? Kar Tatili Var mı?

Yarın Okullar Tatil mi? 17 Ocak Pazartesi Hangi İller Tatil? Kar Tatili Var mı?

GNS
16.01.2022 - 18:50

Kar yağışı ülkeyi etkisi altına almaya devam ediyor. Kuzey ve doğu kesimlerde şiddetini artıran kar yağışının gündelik yaşantıya engel olduğu gözlemleniyor. Kötü hava koşullarının aksamalara yol açmasıyla öğrenciler, valiliklerden gelecek tatil haberlerini bekliyor. 17 Ocak Pazartesi (yarın) için araştırmalar başlandı. Peki yarın okullar tatil mi? 17 Ocak Pazartesi kar tatili var mı? Hangi illerde okullar tatil? Rize, Trabzon, Kastamonu, Bolu, Artvin ve Hakkari Valiliklerinden açıklamalar geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ocak ayının ilerleyen günlerinde kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji tarafından açıklanan raporlar doğrultusunda ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde kar yağışı şiddetini artıracak. Şiddetli kar yağışının devam etmesiyle öğrenciler kar tatili haberlerini beklemeye başladı. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Bolu, Kastamonu, Trabzon, Hakkari, Artvin ve Rize'de okullar tatil mi? İşte detaylar...

Yarın Okullar Tatil mi?

Yarın Okullar Tatil mi?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 17 Ocak Pazartesi yani yarın Rize, Kastamonu, Artvin, Hakkari ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alınmıştır. Valiliklerden gelen yazıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Rize'de 17 Ocak Okullar Tatil

Rize'de 17 Ocak Okullar Tatil

Rize Valisi Kemal Çeber, devam eden yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler sebebiyle şehir genelinde eğitime ara verildiğini duyurdu. Valilik yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Sevgili atmacalarım, gönderdiğiniz mesaj ve fotoğraflar durumu net şekilde ortaya koydu. Yine çok yaratıcıydınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Meteorolojik veriler ve kurum görüşleri de aynı doğrultuda ve gidişat da belli oldu. Hemen hemen oy birliğiyle bir karara vardık. Devam eden yoğun kar yağışı, buna bağlı riskler ve atmacalarımın birbirinden güzel mazeretleri nedeniyle Rize il genelinde eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verilmesine, hamile ve engelli çalışanların idari izinli sayılmasına atmacalarımla birlikte karar verilmiştir.'.

Artvin'de Eğitime 1 Gün Ara

Artvin'de Eğitime 1 Gün Ara

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının yarın idari izinli sayılacağı da kaydedildi.

Hakkari'de Okullar Tatil mi?

Hakkari'de Okullar Tatil mi?

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, 'İl merkezi ve ilçelerimizde meydana gelen yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle valiliğimiz kararıyla eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacaktır' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bolu'da Kar Tatili

Bolu'da Kar Tatili

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildiğini duyurdu.

Ümit, yazılı açıklamasında, alınan meteorolojik bilgilere göre kar yağışı ve buzlanmanın devam edeceği değerlendirildiğinden 17 Ocak'ta kent genelinde resmi ve özel okul öncesi, ilk, orta, lise ve halk eğitim merkezi kurumlarındaki eğitim öğretim faaliyetlerine bir gün ara verildiğini ifade etti.

Vali Ümit, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da aynı gün idari izinli sayılmasına karar verildiğini bildirdi.

Trabzon'da Okullar Tatil mi?

Trabzon'da Okullar Tatil mi?

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada “İlimiz genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süreyle eğitime ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın