Görüş Bildir
Haberler
Ürkütücü Sahnelerini İzledikten Sonra Gerim Gerim Gerilmekle Kalmayıp Işıklar Açık Uyumak İsteyeceğiniz 13 Yasaklı Korku Filmi

Ürkütücü Sahnelerini İzledikten Sonra Gerim Gerim Gerilmekle Kalmayıp Işıklar Açık Uyumak İsteyeceğiniz 13 Yasaklı Korku Filmi

Melis Camuş
07.05.2020 - 00:15

Korku serisine hazır olun...😮

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/xavierguilla...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Otomatik Portakal (1971)

1. Otomatik Portakal (1971)

IMDb: 8.3 

Otomatik Portakal, şiddet bağımlısı gençlerden kurulu bir çetenin, çevrelerine saçtığı dehşet ve korkuyu işleyerek bir korku imparatorluğunun resmini çizmektedir. Çetenin lideri Alex, işler çığırından çıkınca yakalanır ve gözaltına alınır. Ama hapse atılmaz; cezası bir şiddet deneyine kobay olarak kullanılmak olur. Bu deney insanoğlu ve şiddet kavramı arasındaki ilişkiyi ortaya koyma amaçlıdır ama deneyin kendisi de bir o kadar insan doğasına aykırıdır.

2. 'Cannibal Holocaust' (1980)

2. 'Cannibal Holocaust' (1980)

IMDb: 5.9

Belgesel türüne yaklaşan film, Güney Amerika’ya çekime gittikten sonra kaybolan bir film ekibinin araştırılmasını konu ediniyor. Olayı araştıran profesör, film ekibinin çevrede yaşayan yerlilerin keyfini kaçırdığını ve bunun karşılığında onların yamyam yüzleriyle karşılaştıklarını öğreniyor. Üstelik bu bilgiyi geride kalan video kasetlerden almak zorunda kalıyor.

3. Kanlı Tecavüz (1972)

3. Kanlı Tecavüz (1972)

IMDb: 6.0

Bazı yolculuklar gitmeyi planladığımızın ötesinde ya da berisinde bambaşka bir yolculuğun adıdır aslında. Bazen mutluluk bazen de trajesi saklıdır ardında. On yedisindeki Mari ile arkadaşı Phyllis hayranı oldukları bir grubun konserine gitmek üzere yola çıkarlar.

Bir grup katil tarafından yolları kesilen kızlar, bütün bir gece işkence, tecavüz ve her türlü şiddete maruz kalarak öldürülürler. Kızları öldürdükten sonra kaçarken bir eve sığınan katiller, kendileri için de sonun başlangıcına geldiklerinden habersizdirler.

4. Teksas Katliamı (1974)

4. Teksas Katliamı (1974)

IMDb: 7.5 

Sally ve kardeşi Franklin'in dedelerinin mezarını kontrol etmeleri gerekmektedir ve arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam'i de yanlarına alıp yola çıkarlar. Sonrasında dedelerinden kalma eski çiftlik evini ziyaret etmeye karar verirler. Yolculuk esnasında otostop çeken birini arabalarına alırlar. Hiç normal görünmeyen bu yolcu Franklin'in çakısını alıp sırf eğlencesine elini keser, sonrasında ise Franklin'in kolunu yaralar. Bu zorlu anların ardından otostopçuyu zor bela karavandan indirerek yola devam ederler. Ancak gerilim bununla sınırlı kalmayacaktır. Eve vardıklarında hayal dahi edemeyecekleri bir kabusun ortasında sıkışıp kalacaklardır.

5. Şeytan (1973)

5. Şeytan  (1973)

IMDb: 8.0

Yeni filminin çekimleri sırasında 12 yaşındaki kızı Regan'ın tuhaf eylemler sergilemeye başladığını fark eden aktris Chris MacNeil, kızını doktora götürür. Doktorlar beyninde geçici bir hasar olabileceğini söyleseler de bu vaka daha önce rastlanmamış türdendir. Ancak küçük kızın hiçbir sorunu olmadığı ortaya çıkar.  Küçük kız son derece şiddetli bir şekilde titremekte, garip sesler çıkarıp hiçbir anlamı olmayan hareketlerde bulunmaktadır. Bu ürkütücü durum karşısında çaresiz kalan Chris, kızını aynı zamanda psikiyatr olan Peder Merrin'e götürür. Peder, Regan'ın içine şeytan girdiğini tespit edecek, aile çaresizce bu durumdan kurtulmaya çalışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otel 2 (2007)

6. Otel 2 (2007)

IMDb: 5.5

Bir devam filmi olan Otel 2’nin ilk bölümünde olaylar ürkütücü bir deneyim eşliğinde, üç erkeğin Slovakya’da bir otelde yaşadıklarını konu alıyor. Bu kez, üç kadın, çalışmak için yaz vakti ülke dışına çıktıklarında bu konuya dair bir bilgiye sahiptirler. Slovakya’daki otel ciddi bir ün salmıştır. Bu ün, başka Avrupa ülkelerinde de bilinmektedir. Yine de hesap edemedikleri bir tuzak ile burun buruna geleceklerdir.

7. Grotesk (2009)

7. Grotesk (2009)

Imdb: 4.7

Henüz yeni tanışmış bir çift, ilk buluşmalarının hemen ertesinde bir yabancının saldırısına uğrarlar. Ayıldıklarında şu ana kadar yaşadıklarının,yaşayacakları karşısında hiç bir şey olmadığını fark edeceklerdir...

8. Poughkeepsie Kasetleri (2007)

8. Poughkeepsie Kasetleri (2007)

IMDb: 6.1

2001 yılında New York Poughkeepsie'de polis aynı şekilde yanarak ölmüş cesetler bulur. Hepsi de bir malikanede ölü bulunmuştur. İşin garibi bütün bu ölümler daha bir başlangıçtır. Evin içini araştıran polisler 800 adet video kaset ortaya çıkarırlar. Kasetleri izleyen polisler dehşete düşerler. Çünkü bunlar katilin takip aşamasından sonuna kadar olan tüm cinayet sürecini göstermektedir. Polis merkezi bu video kasetleri uzmanlarla incelemeye karar verir. Çıkan sonuç daha önce böyle bir seri katille karşılaşılmadığıdır.

9. Ölümle Yüz Yüze Gelmek (1978)

9. Ölümle Yüz Yüze Gelmek (1978)

IMDb: 4.2

Ölümle Yüz Yüze Gelmek, bir kısmı gerçek hayattan alınmış bir kısmıysa kurgusal olarak hazırlanan ölüm ve şiddet sahnelerinden oluşmuş bir serinin ilk filmidir. Filmin yayınlandığı dönemden itibaren, 40 ülkede gösterimi yasaklanmıştır.

10. Testere VI (2009)

10. Testere VI (2009)

Imdb: 6.0

Özel Ajan Strahm ölmüştür ve Dedektif Hoffman Jigsaw 'ın mirasına engellenemez bir şekilde sahip çıkmaktadır. Lakin, FBI 'ın ona yaklaşmasıyla Hoffman bir oyunu devreye koymak zorunda kalacak ve Jigsaw 'ın büyük planı anlaşılacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Manyak (2012)

11. Manyak (2012)

IMDb: 6.1

Utangaç ve içine kapanık Frank (Elijah Wood) , bir cansız manken dükkânının sahibidir. Karşı koyamadığı cinayet işleme isteğini içinde tutmaya çalışmaktadır. Sergisi için yardım istemeye gelen genç sanatçı Anna ile tanıştığı gün hayatı değişir. Dostlukları geliştikçe Frank, Anna'yı takıntı haline getiriyor ve öldürme açlığı tamamen kontrolden çıkar.

12. 'The Human Centipede 2: The Full Sequence' (2011)

12. 'The Human Centipede 2: The Full Sequence' (2011)

IMDb: 3.8

Hikayenin baş kahramanı, ilk filmi izleyip etkilenen Martin en az izledikleri kadar korkunç ve dehşet verici şekilde kırkayakları oluşturmaya devam eder. Bu kez ortam doktor olmamakla beraber Martin bir güvenlik görevlisidir ve kurban olarak, otoparkın güvenlik kamerasından izlediği çifti belirler.

13. 'Antichrist' (2009)

13. 'Antichrist' (2009)

IMDb: 6.6

Çocuklarının ölümünden sonra adamın tuhaf görüntüler gördüğü, kadının git gide saldırgan cinsel davranışlarda bulunduğu ve sadomazoşist ruh haline girdiği ormanın içinde bir kulübeye çekilen çiftin hikâyesini konu alan film ön söz, dört bölüm ve bir son sözde oluşmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
41
24
18
16
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
quiksilver

hepsi birbirinden iğrenç filmler

Kunti kunti

Bu filmlerin bir kısmı yasaklı değil! Size kim verdi bu bilgiyi?

gizem aydin

bu filmleri izleyip beğenenlerin ciddi psikolojik sorunları olmalı acilen tedavi edilmelilier