Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerle Yaşadıkları Sansasyonel İlişkilerle Gündeme Gelip Hayatı Değişen 14 Kişi

Ünlülerle Yaşadıkları Sansasyonel İlişkilerle Gündeme Gelip Hayatı Değişen 14 Kişi

Bir ilişkiye başlıyorlar ve ünlü oluyorlar! Sonrası mı? Hayatları değişiyor. Kimi yükseliyor, kimi de düşüşe geçiyor. İşte biz de sizler için, yaşadıkları bir aşkla ünlü olan ve gündeme oturan 14 kişiyi ele aldık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cansu Taşkın - Engin Akyürek

1. Cansu Taşkın - Engin Akyürek

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle gündemden hiç düşmeyen Engin Akyürek, o sıralar sevgilisini sır gibi saklıyordu. Ancak bir gün Nişantaşı'nda gazetecilere yakalandı!

Ve Cansu Taşkın Best Model of Turkey yarışmasından sonra Engin Akyürek ile yaşadığı ilişkiyle gündeme oturdu. Sonrasını zaten biliyorsunuz. Ronaldo ile 'Send me number' diyaloğu ve fotoşoplu fotoğraflarıyla şu sıralar Instagram fenomenliğini elinde tutuyor.

2. Neslihan Oyal - Beyazıt Öztürk

2. Neslihan Oyal - Beyazıt Öztürk

Bundan birkaç yıl önce Neslihan Oyal isimli genç dizi oyuncusunun 'Beyazıt Öztürk'le birlikteyim. Annem onun çok iyi bir damat olacağını söylüyor.' açıklaması adeta gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olaydan sonra üstüne bir de Kocaeli'nde bir evde sürekli bir araya geldikleri yönünde bir iddia atılmıştı ortaya.

Sonrasında Beyazıt Öztürk hepsini yalanlamış, Neslihan Oyal da katıldığı bir programda 'Beyaz ile aşk yaşadığımı söylemem büyük hataydı. Oysaki onu tanımıyorum bile. Büyük bir yalan ve yanlış içindeyim.' diyerek özür dilemişti. Tabii o dönem yaşanılan bu olay sayesinde oldukça popüler bir isim haline de gelmişti.

3. Gülfer Sarıgül - Ersin Korkut

3. Gülfer Sarıgül - Ersin Korkut

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla bir anda yıldızı parlayan Ersin Korkut ile Gülfer Sarıgül'ün aşk yaşadığı iddia edilmişti bir dönem. Ancak Gülfer Sarıgül bu iddialara 'Ersin'le aşk yaşayacağıma kendimi Boğaz Köprüsü'nden atarım.' diyerek cevap verip, bu sözleriyle gündeme oturmuştu. Sonrasında durumu toparlamaya çalışıp, 'Biz arkadaşız' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce de Engin Akyürek ile bir birliktelikleri olmuştu. Bütün bunlar onun bir dönem boyunca popüler olmasına yetti de arttı bile!

4. Hande Yener - Kadir Doğulu

4. Hande Yener - Kadir Doğulu

Kadir Doğulu, Hande Yener ile tanışmadan önce garsonluk yapıyordu. Para biriktirdi, yurt dışına çıktı. Türkiye'ye döndükten sonra işletmecilik yaptı. Ardından abisi Kemal Doğulu sayesinde Hande Yener ile tanıştı.

Onu hepimiz Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde izledik, eminiz hatırlıyorsunuzdur. Ardından Küçük Sırlar dizisi ile tekrardan gündem oldu. Şimdilerde ise Neslihan Atagül ile yaşadıkları büyük aşkla gündemden düşmüyorlar!

5. Berrak Tüzünataç - Volkan Büyükhanlı

5. Berrak Tüzünataç - Volkan Büyükhanlı

Berrak Tüzünataç henüz 19 yaşındayken Volkan Büyükhanlı ile aşk yaşamıştı. İlişki sırasında gazete ve dergilerde sürekli fotoğrafları çıkıyordu. Bir gün sevgilisinin otelindeki fotoğraf çekimleri sırasında fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül, Berrak Tüzünataç'a onun da fotoğrafını çekmek istediğini söyledi ve Tüzünataç kabul etti. Sonrası mı?

Berrak Tüzünataç bu döneme kadar gelebildi ve başarılı bir yaşamı var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yonca Evcimik - Harun Özakıncı

6. Yonca Evcimik - Harun Özakıncı

Harun Özakıncı, Yonca Evcimik ile boşandıktan sonra ünlü oldu diyebiliriz! Çünkü 10 yıllık evlilikleri boyunca medyadan uzak durmayı tercih etti. Ayrılığın ardından da program sundu, oyunculuk yaptı.

'Amacım Yonca'ya rakip olmak değil, şöhretimi ve popülerliğimi ona borçluyum.' diye diye eski eşinin popülaritesini geride bıraktı bir dönem. Son olarak Hadi Gari Cumhur, Simbiyotik, Sıfır Noktası gibi filmlerde yönetmenlik yaptı.

7. Bülent Ersoy - Armağan Uzun

7. Bülent Ersoy - Armağan Uzun

Bülent Ersoy'un jüri üyesi olduğu Popstar Alaturka'yı hatırlıyorsunuzdur. İşte o yarışmada, yarışmacı Armağan Uzun'a kalbini kaptırınca büyük olay olmuştu. Sevgili olmalarının şokunu atlatamadan, ikili bir de evlenmişti! Armağan Uzun da haliyle uzun süre gündemden düşmemişti.

Ne yazık ki evlilikleri de hızlı bitti! Armağan Uzun, İzmir'de genç bir kadınla samimi bir şekilde yakalanınca, Bülent Ersoy dava açmakta gecikmedi. Ve böylece parlayan yıldız bir anda sönüverdi!

8. Eda Taşpınar - Nurettin Hasman

8. Eda Taşpınar - Nurettin Hasman

Eda Taşpınar ismini kendinden yaşça büyük Nurettin Hasman ile yaşadığı aşk sayesinde duyurdu diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çünkü çift sürekli olarak kamuoyunun gözü önündeydi. Evlendiler, evlenecekler diye beklerken sürpriz bir ayrılıkla yollarını ayırdılar. O dönemden sonra da Eda Taşpınar popülerliğini giderek artırdı!

9. Hadise - Sinan Akçıl

9. Hadise - Sinan Akçıl

Sinan Akçıl da aynı babası Saim Akçıl'ın izinden giderek kariyerini bu şekilde yönlendirdi. Kısa zamanda ismini duyurmayı da başarmıştı.

Ancak asıl çıkışını Eurovision'da ülkemizi temsil eden Hadise'nin söylediği Düm Tek Tek şarkısıyla yaptı. Çift çok uzun zaman geçmeden ayrıldı ancak Sinan Akçıl, yaşadığı bu aşk sayesinde şu an magazinin göz bebeği!

10. Jülyet Dilge - Tarkan

10. Jülyet Dilge - Tarkan

Jülyet Dilge, Tarkan'ın ilk medyatik sevgilisi olarak adını duyurmuştu. Tarkan bu kadar ilgi odağı olduğu için bundan modellik yapan Jülyet Dilge de nasibini alıyordu. Ancak sonradan çıkan haberlere göre Tarkan ile yaşadıkları şiddetli tartışmaların sonucu ayrıldılar.

Öyle bir ayrılık ki Jülyet Dilge kendisini Amerika'da buldu! 'Tarkan'ın sevgilisi olarak bir şey yapamayacağımı anladım. Onun için de ABD'de gitmeye karar verdim' diye konuşmuştu sonrasında. En son haberlere göre de ABD'de ünlülerin gittiği bir kuaförde çalışarak geçimini sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Liz Hurley - Hugh Grant

11. Liz Hurley - Hugh Grant

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak bilinen Liz Hurley, İngiliz oyuncu Hugh Grant ile birlikte olmaya başladığında genç bir modeldi.

13 yıl sonra biten ilişkilerinin ardından kurduğu yapım şirketi sayesinde dünyanın en zengin modellerinden biri haline geldi. Hurley, şimdi Hint asıllı milyarder işadamı Arun Nayır ile evli.

12. Gwyneth Paltrow - Brad Pitt

12. Gwyneth Paltrow - Brad Pitt

Utangaçlığı ve çekingenliği ile tanımıştık Gwyneth Paltrow'u. 'Seven' filminde Pitt'in rol arkadaşıyken sevgili olan ikili, basının merkezindeydi. Herkes evleneceklerini düşünürken, ayrılıkları adeta şok etkisi yaratmıştı. Dikkatleri üstlerine daha çok topladılar bu yüzden hatta.

Brad Pitt'in eski sevgilisi olmak onun için büyük bir fırsattı ve Gwyneth Paltrow bunu çok iyi de değerlendirdi diyebiliriz!

13. Jennifer Aniston - Brad Pitt

13. Jennifer Aniston - Brad Pitt

Jennifer Aniston, oynadığı Friends dizisiyle ününe ün katarken, öte yandan da Brad Pitt'in sevgilisi olmasıyla tüm dünyanın merkezindeydi. Hatta bu yüzden şöhretini ikiye katladı diyebiliriz! Bütün magazin onların aşklarından bahsediyordu çünkü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bütün bunların üzerine bir de evlendiler. Ancak 5 yıllık evliliklerini sonlandırdılar. İşin içine bir de ihanet girdi. Kalp kırıklığını işine odaklanarak atlattı Jennifer Aniston. Şu an çok başarılı bir oyuncu, Hollywood'un göz bebeği!

14. Buse Narcı - Özcan Deniz

14. Buse Narcı - Özcan Deniz

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıp, ilk soruda elenerek gündeme gelmişti ilk olarak Buse Narcı. Ardından da Bugün Ne Giysem'e katılıp adından söz ettirmeye başladı. Ama asıl hepimiz onu Özcan Deniz ile yaşadıkları aşkla tanıdık!

Öyle ki birliktelikleri kadar ayrılıkları da olay olmuştu geçtiğimiz aylarda. Hatta hala unutamadığına dair söylentiler de var. Ensesinde 'Özcan' dövmesi varken biraz zor olacak gibi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
79
56
28
25
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fine Thx

Kimse de demiyo bunlar kim diye !

Kutudaki Keçi

Oynadığı friends dizisinde ününe ün katarken 😋😋 gwyneth fazla güzel bi kadın diil ama çok sıcAk bi duruşu var