Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Seri Katiller Üzerinden Burçların Suç Analizleri

Ünlü Seri Katiller Üzerinden Burçların Suç Analizleri

Fulin
10.06.2015 - 22:59 Son Güncelleme: 14.06.2015 - 00:24

Astroloji genellikle burçların olumlu yönlerine vurgu yapsa da; dünyadaki iyi insanlar kadar, kötü insanlar da birer burcun mensubu. İşte ünlü seri katillerin burçları ve burçların suç analizleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Jeffrey Dahmer - İkizler

12. Jeffrey Dahmer - İkizler

İkizler burcu olan bu katil, 17'den fazla Asya ve Afrika kökenli adamı ve erkek çocuğunu öldürdü. Nekrofili, tecavüz, işkence ve yamyamlık gibi sapkınlıkları ile tanınan Jeffrey Dahmer'in burcu FBI'ın suç istatistiklerine göre 12'inci, yani son sırada. İkizler burcu, olayları hafife almaları ve iftiraya uğramaları ile bilinir. Hırsızlık ve dolandırıcılık, bu burcun en sık karıştığı suçlardır.

11. John Lee Malvo - Kova

11. John Lee Malvo - Kova

Küçükken bir seri katilin cinsel tacizine maruz kalan ve onun etkisiyle seri katile dönüşen bu keskin nişancı, 17 kişiyi öldürdü. Kova burcu bu katil, listenin 11. sırasında yer alıyor. İntikam kaynaklı suç işlemeye yatkın olan Kova'lar aynı zamanda dolandırıcılık ve hackerlık gibi manipülasyon suçları işlemeleriyle biliniyor.

10. Anatoly Onoprienko - Aslan

10. Anatoly Onoprienko - Aslan

Büyük aile katliamları yaparak 56 kişiyi öldüren Aslan burcu bu seri katil, 120'den fazla suça karışmıştır. 10. sırada olsa da çok tehlikeli bir burç olarak tanınan Aslan, nitelikli suçlar işlemesiyle bilinir.

9. David Parker Ray - Akrep

9. David Parker Ray - Akrep

Eski bir karavanı 100.000 dolar harcayarak bir 'işkence merkezine' dönüştüren Daniel Parker Ray buraya testereden bıçağa, cerrahi aletlerden el yapımı elektroşok makinesine; birçok işkence aleti ekledi. 60 kişinin ölümüyle ilişkilendirilen katil, Akrep burcu. FBI'ın listesinde 9. sırada olan Akrep, kiralık katiller ve sadistlerin burcu olarak biliniyor.

8. Dennis Rader - Balık

8. Dennis Rader - Balık

10 genç kadını öldürme suçuyla 175 yıl hapis cezasına çarptırılan sapık katil, balık burcu mensubu. Bağımlılıklara yatkın bu burç, FBI'ın suç listesinde 8. sırada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Lawrance Bittaker - Terazi

7. Lawrance Bittaker - Terazi

Arkadaşı Roy Lewis Norris ile birlikte 1979'da California'da 5 genç kızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren bu katil Terazi burcu. Listenin 7. sırasındaki Terazi'ler tehlikeli olmalarıyla bilinirler. Bu tehlikenin sebebi genelde yozlaşmış suçlular olmaları.

6. Albert De Salvo - Başak

6. Albert De Salvo - Başak

Boston Kasabı olarak tanınan bu katil, en az 13 kadını öldürmüştür. Tecavüzün yanı sıra kurbanlarını süslemesiyle tanınan (kadınları öldürdükten sonra iç çamaşırlarıyla onları hediye paketine çeviren, çoraplarını boyunlarına bağlayarak kurdele yapan bu katil, bir keresinde kurbanının ayak parmağına tebrik kartı bile koymuş) Albert De Salvo, en fazla suç işleyen 6. burç olan Başak burcu. Bu burç hackerlık ve ev soyma hırsızlığı ile biliniyor.

5. Charles Ng - Oğlak

5. Charles Ng - Oğlak

Çinli seri katil hırsızlıkla başladığı suç kariyerine; kadın, erkek, çocuk demeden öldürerek devam etti. 25 kişiyi öldürdüğü düşünülen Charles Ng, Oğlak burcu. Listenin 5. sırasındaki bu burç, organize suçlara karışmasıyla biliniyor. Ayrıca genellikle silah kullanmadan suç işlemeye (darp, boğma) yatkınlar.

4. Keith Hunter Jesperson - Koç

4. Keith Hunter Jesperson - Koç

Gülen Surat Katil olarak tanınan ve Happy Face Killer adlı filme konu olan bu katil, 160 cinayetle ilişkilendirilse de sadece 8'i kanıtlanmıştır. Fahişeleri öldürmesiyle tanınan Keith Hunter Jesperson, Koç burcu. Suç listesinde 4. sırada bulunan Koç, sebep olmaksızın silah taşımaya ve suçunu başkasına atmaya en yatkın burç.

3. Ted Bundy - Yay

3. Ted Bundy - Yay

30'dan fazla cinayet ve tecavüzün faili olan ünlü seri katil, yay burcu. FBI'ın suç istatistiklerine göre en çok suç işleyen 3. burç olan Yay, ateş grubu içinde de suça en yatkın burç. Buna rağmen geride az iz bıraktıkları için daha zor yakalandıkları biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Steve Wright - Boğa

2. Steve Wright - Boğa

5 fahişeyi öldürme suçundan halen müebbet hapis cezasını çeken Steve Wright, en tehlikeli 2. burç kabul edilen Boğa burcu. Dengesiz, sağı solu belli olmayan ve bu yüzden riskli görülen Boğa'lar, tek başına suç tasarlayıp uygulayacak kadar zekidir. Genellikle kara para aklama suçlarıyla ilişkilendirilirler.

1. Charles Ray Hatcher - Yengeç

1. Charles Ray Hatcher - Yengeç

Küçük çocuklara, yaşıtı adamlara ve hatta hayvanlara cinsel saldırıda bulunan, 16  cinayetin sorumlusu bu katil; FBI'a göre en tehlikeli burç olan Yengeç. Aşırı şiddet uygulamaları ile bilinen bu burç, tutku cinayetleri işlemeye meyillidir. Yengeç burcu katiller, kurbanlarının üzerinde mutlaka bir işaret bırakmaları ile tanınırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
83
55
54
33
30
17