Görüş Bildir
Haberler
‘Umbrella Academy’nin Bütün Bölümlerini Bitirip Boşluğa Düştüğünü Sananların Aynı Tadı Alarak İzleyebilecekleri 17 Dizi

‘Umbrella Academy’nin Bütün Bölümlerini Bitirip Boşluğa Düştüğünü Sananların Aynı Tadı Alarak İzleyebilecekleri 17 Dizi

Ayça
25.08.2020 - 08:00

Keşke hiçbirini izlememiş ve yeni başlayacak olsaydım.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jennaguillau...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 'The Boys'

1. 'The Boys'

Konusu: 'The Boys', süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

2. 'Dark'

2. 'Dark'

Konusu: Kayıp bir çocuk. Bir yanıt bulmak için ümitsizce çabalayıp duran dört aile. Ve bu aramalar sonucunda ortaya çıkan sırlar ile gerçekler. Küçük kasabanın kaderi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar.

3. 'Misfits'

3. 'Misfits'

Konusu: Toplum hizmetinde çalışan beş genç, çalıştıkları sosyal hizmet kurumunda bir gün çıkan fırtına sonucu özel güçler kazanırlar. Her birinin farklı bir gücü vardır, ancak yine her birinin aklı beş karış havada olduğu için güçlerini  saçma sapan işlerde kullanmayı tercih ederler, zaten isteseler de güçlerini nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri vakitlerini alacaktır.

Kelly insanların zihinlerinden geçeni okuyabilmektedir. Curtis heyecanlandığında ya da korktuğunda zamanda geri gidebilmektedir. Alisha dokunduğu insanların seks dürtülerini hareketlendirip onu arzulamalarını sağlamaktadır. Simon ise görünmez olabilmektedir. Ekibin en şımarık ve küfürbaz çocuğu Nathan ise, ilk sezonun son bölümüne kadar gücünün ne olduğunun farkında değildir.

4. 'Roswell, New Mexico'

4. 'Roswell, New Mexico'

Konusu: Kült bilim kurgu serisinin yeniden çevrimi olan Roswell’de Liz Ortecho’nun yaşadığı maceralar anlatılıyor. Ailesinden ayrı yaşayan biyomedikal araştırmacısı Liz Ortecho, doğup büyüdüğü New Mexico şehri Roswell’e geri dönmek zorunda kalır. Liz burada, gençliğinde aşık olduğu kişiyle yeniden karşılaşır, ancak bu kez onun hakkında şoke edici bir gerçeği keşfeder. Şimdilerde polis olarak çalışan eski sevgilisi, aslında bir uzaylıdır. Bu sır ikisini daha da yakınlaştırırken hükûmetin, dünyada var olduğunu bildikleri bir uzaylıyı aramaya başlaması işleri karıştırır...

5. 'Warrior Nun'

5. 'Warrior Nun'

Konusu: Warrior Nun, gözlerini morgda açan bir kadının hikayesini konu ediyor. Kendini morgda bulan kadın, açıklanamaz güçleri olduğunu fark eder. Yeni hayatına bir süper kahraman olarak devam eden kadın, ölümcül güçlere karşı savaşmak zorunda kalır. Simon Barry'nin senaryosunu yazdığı ve showrunner olarak görev yaptığı “Warrior Nun”, aynı adlı mangadan esinle ekrana taşınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 'Watchmen'

6. 'Watchmen'

Konusu: Alan Moore‘un 1986’da yayımlanan aynı isimli çizgi romanından uyarlanan 'Watchmen', bir grup polisin, şehrin süper kahramanlarını hedef aldığı alternatif bir evrende geçiyor. Maskeli kahramanların suçlu olarak nitelendiği alternatif bir tarihte geçen 'Watchmen', gizemli bir cinayet davasına atılan karakterlerin büyük bir komployla karşılaşmalarını işliyor.

7. 'The Magicians'

7. 'The Magicians'

Konusu: Quentin Coldwater isimli bir gencin, sihir gücü olduğunu keşfetmesini ve New York'un kuzeyindeki çok gizli ve prestijli bir büyücülük okuluna kabul olmasıyla değişen hayatını, girdiği tehlikeli ve karanlık yolları anlatan 'The Magicians', Lev Grossman'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanıyor.

8. 'American Gods'

8. 'American Gods'

Konusu: Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'American Gods' Starz kanalının yaklaşan fantezi, drama dizilerinden biri olup genel özeti şöyledir; Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

9. 'Chuck'

9. 'Chuck'

Konusu: Uluslararası teröristler, suikastçılar, silah kaçakçıları... Beynine indirilen bilgilerle kendini birdenbire hükumetin tüm sırlarına vakıf, yürüyen bir bilgisayar olarak bulan Chuck Bartowski’nin mecburen başladığı ajancılık oyununu devam ediyor. Televizyon ekranların en komik ve en duygusal ‘çakma ajanı’ 'Chuck’ta The O.C.’nin yaratıcısı Josh Schwartz imzası var.

10. 'The Haunting of Hill House'

10. 'The Haunting of Hill House'

Konusu: 'The Haunting of Hill House', daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu 'The Haunting of Hill House', Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 'Sense8'

11. 'Sense8'

Konusu: Wachowski Kardeşler'in 10 bölüm olarak planan dizisi, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alacak. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’yu mesken tutacak 'Sense8'; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri yakından tanıtacak. Bu 8 kişiden bazıları bir araya gelmeye çabalarken, bazıları ise birbirini öldürmeye çalışacak.

12. 'Doctor Who'

12. 'Doctor Who'

Konusu: Bu Doktor bambaşka bir doktor. İsmi, karakteri, tavırları her şeyiyle bir muamma. Rose Tyler adında bir kadın, kendisine Doktor diye adlandıran gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı baştan sona değişir. Kısa süre içerisinde ailesi de dahil bütün dünyanın tehlike altında olduğunu öğrenir. Yapması gereken kurtuluş yolunu bulmaktır...

13. 'Russian Doll'

13. 'Russian Doll'

Konusu: 'Russian Doll', New York City'de sıradan bir partiye katıldığını zanneden ancak saatler ilerledikçe, esrarengiz bir şekilde, buradan ayrılamayacağını fark eden bir genç kadının maceralarını işliyor.

Genç bir kadın olan Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Üstelik yeniden partini tam ortasındadır. O partiden ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da her defasında farklı kazalarla yeniden ölümün kollarına teslim olur. Tekrar tekrar ölen ve yeniden aynı güne geri dönen Nadia, bu partiden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

14. 'Doom Patrol'

14. 'Doom Patrol'

Konusu: 'Doom Patrol', Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. 'Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır.

15. 'La Casa de Papel'

15. 'La Casa de Papel'

Konusu: Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 'Heroes'

16. 'Heroes'

Konusu: Olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesi; 'Heroes'... Uçabilen, düşünce okuyabilen, geleceği resmedebilen, yok edilemez olan, zamanı büken ve görünmez olan bu insanların ortak kaderi, dünyayı kurtaracak olmalarıdır.

Ama önce hepsi kendilerindeki bu yeteneği keşfetmeli, sindirmeli, kontrol altında kullanabilmelidirler. Bunu başardıklarında her biri yapabileceklerinin sınırı olmadığını görecek ve her yeni adım bir başka maceraya atılacaktır..

17. 'Stranger Things'

17. 'Stranger Things'

Konusu: 80'li yılları kendine fon yapan 'Stranger Things', dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Kılınç

stranger things mi yemin edirim izlemeye değmez puanıda zaten 7-12 yaş kitlesi verilmiş moloz bir dizidir izlemeyin daha iyi

BianB

Zaten genel izleyicisi ergen

BianB

Black Mirorr bunları ikiye katlar

Jesus Cry

sense 8 bitmemeliydi..

hdjfhkdh

kesinlikle